Deathloop

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Bethesda Softworks, Fejlesztő: Arkane Studios
A Dishonored fejlesztőinek új játékában két bérgyilkos kerül egymással összetűzésbe.
Értékelés: Nincs még értékelve

Holnap jön a Deathloop, befutott a launch trailer

Nyakunkon a Deathloop megjelenése, ennek apropóján pedig megkaptuk a játék utolsó előzetesét is. Mi több, már az első értékelések is befutottak, és ezek alapján rendkívül jól sikerült az Arkane Lyon fejlesztése.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A nyári uborkaszezont messze magunk mögött tudva belevethetjük magunkat a szeptemberi játékzuhatag következő nagy hullámába. Mindegy, hogy melyik platformot preferáljuk, unatkozni sehol nem fogunk.
  • Írta: szlav
  • 2 komment

Futottak még a PlayStation Showcase-en

A Sony lényegében mindent ellőtt a PlayStation Showcase-en, amit lehetett, nagy bejelentéseket és látványos trailereket kaptunk. Ezek után nem meglepő, hogy a "futottak még" hírünk is tömve van nagy címekkel!
  • Írta: fojesz
  • 2 komment

Ilyen vas kell a Deathloop alá

Már csak ötöt kell aludnunk a Deathloop megjelenéséig, ha azonban PC-n tervezünk elveszni az időhurokban, akkor érdemes lecsekkolnunk az ajánlott rendszerkövetelményeket.

Deathloop - előzetesen a PS5-ös funkciók

Az Arkane Studios legújabb játéka, a Deathloop hamarosan megérkezik PC-re és PlayStation 5-re. A fejlesztők egy rövid kedvcsinálón mutatják be, miként lesz egyedi a konzoltulajdonosok játékélménye.
  • Írta: gorien
  • 0 komment

Negyedórányi gameplay a Deathloop társaságában

Nemrég a brit PlayStation Accessnek volt lehetősége kipróbálni a hamarosan debütáló Deathloopot PlayStation 5-ön, amből most közel 15 percnyi játékmenet-felvételt osztottak meg velünk a YouTube-csatornájukon.

Deathloop - részletek Julianna és Colt párbajáról

Az idei QuakeCon alkalmából kapták mikrofonvégre Dinga Bakabát, a Deathloop rendezőjét, aki többek között arról is mesélt, hogy milyen előnyökkel jár levadászni Coltként Juliannát, és vice-versa.

Deathloop - az idő nekünk dolgozik

A Deathloopban egy időhurokban ragadunk, ami egészen addig újra és újra indul, amíg nem végzünk a szigetet uraló társaság prominens tagjaival. Ebben a játékban a halál nem a vég, és az időt (még ha újraindul is) a javunkra fordíthatjuk.
  • Írta: gorien
  • 0 komment

Íme, a QuakeCon 2021 hivatalos menetrendje

Július közepén fény derült az idei QuakeCon időpontjára, nemrég pedig a Bethesda hivatalosan is leleplezte, hogy mivel készül majd a rajongóknak a kizárólag virtuálisan megrendezett eseményen.

Aranylemezre került a Deathloop

A Prey és a Dishonored-játékok fejlesztője, az Arkane Studios örömmel közölte a napokban, hogy elkészült a Deathloop munkálataival. A játék aranylemezre került, így valószínűleg már nem kell több csúszással számolnunk a jövőben.

Deathloop - íme, az elrendelői ajándékok

A Bethesda és az Arkane Lyon egy vadonatúj Deathloop-videóval lepett meg minket, amiből ezúttal nem derül ki sok minden a játékról, cserébe megtudhatjuk, hogy milyen extrákat kapunk az előrendelés, illetve a Deluxe Edition mellé.

Egy évig lesz konzolexkluzív a Deathloop

A legutóbbi State of Play-adáson levetített előzetes árulta, hogy kereken egy év múlva elveszti majd konzolexkluzivitását a Deathloop, ami a Microsoft és a Bethesda összeborulása után annyira nem is meglepő.

Kilencpercnyi gameplay a Deathlooppal

A tegnap esti State of Play fő attrakciója az Arkane Studios legújabb fejlesztése, az időhurokra épülő Deathloop volt. A fejlesztők egy kilencperces szegmensben mutatták be, hogyan működik a játék, mit érdemes tudni róla.

Nézd vissza a State of Play adását!

A PlayStation-hívőknek érdemes lesz későn feküdniük, 23 órakor veszi kezdetét ugyanis a State of Play mai adása. Közel félórás műsorra számíthatunk, főszerepben a Deathlooppal!

A Deathloopról szól a következő State of Play

A Sony csütörtök éjjel vetíti a State of Play következő adását. A főszerepbe ezúttal az Arkane Studios időutazós lövöldéje, a Deathloop kerül, de a harmincperces műsor során szó esik majd számos indie játékról és egyéb külsős címekről is.

Szeptemberre csúszik a Deathloop

Nem csak a játék hősei, de maga a Deathloop is időhurokba szorult, ugyanis ismét el kellett halasztani az Arkane Lyon legújabb FPS-ének premierdátumát. A plusz időt természetesen extra polírozásra használja majd a fejlesztőcsapat.

Deathloop - lássuk a fegyvereket!

Egy időhurokban ragadt orvgyilkos mire menne fegyverek nélkül? A Deathloopban változatos arzenál áll rendelkezésünkre a sörétesektől és mesterlövész puskáktól kezdve az automata lövegtornyokon át a természetfeletti képességekig.

Így működik a Deathloop

A Deathloop bérgyilkosa egy időhurok foglya, amíg le nem vadássza a célpontjait. Az Arkane Studios most elmagyarázza, hogyan is működik ez – az esztelen lövöldözés helyett sokkal inkább egy kiterjedt és alapos fejtörővel lesz dolgunk.

Ez történt a tegnap esti State of Playen

Noha nem hozott nagy bejelentéseket a tegnap esti State of Play, kedvcsinálóból és meglepetésből azért így is akadt szép számmal. Ebben hírben foglaljuk össze, hogy mi történt az adásban!

Új játékon dolgozik az Arkane Studios

Úgy tűnik, nem csak a Deathloop az egyetlen új játék, ami készül az Arkane Studios boszorkánykonyhájában, hanem egy még idáig be nem jelentett projekten is dolgoznak a Dishonored- és Prey-játékok alkotói.