Chivalry II

PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X

Kiadó: Tripwire Interactive, Fejlesztő: Torn Banner
Folytatást kapott a középkori online játék.
Értékelés: 8.0

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.

Átlépte az egymilliós mérföldkövet a Chivalry II

Nemrég pár roppant érdekes adatot közölt a Torn Banner és a Tripwire Interactive a Chivalry II-vel kapcsolatban, így többek között az is kiderült, hogy már az egymilliós álomhatárt is átlépték a játék eladásai.

Jókorát frissült a Chivalry II

A Torn Banner csapata nem hagyja, hogy ráunjunk a középkori vérfürdőre. A House Galencourt frissítése vadiúj pályákkal, egy extra játékmóddal, rengeteg kozmetikai extrával és számos egyéb újdonsággal bővíti a játékot.

Az Epic ingyenessé tette az Easy Anti-Cheatet

Az Epic Games egy újabb óriási húzással kedveskedik a játékfejlesztőknek. A vállalat ingyenesen hozzáférhetővé tette az Easy Anti-Cheat és Voice szolgáltatásait, ezzel sokat megspórolva a kisebb fejlesztőcsapatoknak.

Brit toplista: élre tört a Ratchet & Clank: Rift Apart

A dimenziókapuk megnyíltak, és míg az új Ratchet & Clank-játékot a dobogó legtetejére, addig mindenki mást hátra repítettek a dobozos játékeladásokat összesítő brit toplista aktuális emelvényén.

E3 2021: Ez történt a PC Gaming Show-n

Az éjszaka folyamán lezajlott az idei PC Gaming Show, amely a műsorvezetők szokásos ökörködése mellett egy nagy rakás trailert és bejelentést hozott. Összefoglaltuk nektek a történéseket!

E3 2021: Ezekkel készül a PC Gaming Show

Természetesen a PC Gaming Show sem hagyja ki a nyári eseménydömpinget, és vasárnap este jelentkezik a saját műsorával, ahol exkluzív látnivalókkal, illetve meglepetésekkel várják majd a nézőket.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha nem igazán jellemző, hogy az E3 hetét megszórják játékmegjelenésekkel a kiadók és fejlesztők, mivel az év legfontosabb videojátékos eseménye ezúttal hétvégén veszi kezdetét, ennek sem volt akadálya.

Néhány nap, és bevágtat a Chivalry 2

Egy hét sincs már hátra ahhoz, hogy a Torn Banner Studios újra visszakalauzoljon minket a lovagkor páncélcsörgéstől hangos csatáiba. A közelgő megjelenést a launch trailer kiadásával jelzik.

Chivalry 2 - elindult a nyílt béta

Itt az idő, hogy kardot ragadjunk, hiszen ez a hétvége az Agatha Knights és a Mason Order összecsapásairól szól majd. A hónap végéig platformtól függetlenül bárki kipróbálhatja a Chivalry 2 korai verzióját.

Chivalry 2 - május végén indul a nyílt bétateszt

Az április végén megrendezett zárt béta után - és még a megjelenés előtt gyorsan - a Torn Banner Studios csapata egy nyílt bétateszttel is készül a Chivalry: Medieval Warfare folytatásához, amiben ezúttal is elérhető lesz majd a cross-play funkció.

Chivalry 2 - bemutatkoznak a frakciók, indul a béta

Két új kedvcsinálóval jelentkezett a Chivalry 2. Az online kardpárbajok során, ahogy az első részben is tettük, ismét felölthetjük az Agatha Knights vagy a Mason Order színeit - akár már a hónap végén érkező béta alatt.

Rengeteg indie játékot villantott az ID@Xbox

Tegnap éjjel lepörgött a /twitchgaming Showcase: ID@Xbox műsora. Az előadás során több mint 60 független fejlesztésű játékot láthattunk, melyek egytől-egyig Xboxra tartanak, egy jó részük pedig a Game Pass könyvtárában is megjelenik.

Ezek voltak az Epic Spring Showcase bejelentései

Tegnap este tartotta meg az Epic Games Store az első Nintendo Directhez hasonló műsorát, a Spring Showcase pedig hozott is magával egy-két izgalmas bejelentést: lássuk, hogy mi fért a húszperces adásba!

Jövőre marad a Chivalry 2

A Torn Banner Studios középkori játékának, a Chivalry: Medieval Warfare-nak a folytatása már nem fog megjelenni 2020-ban. A koronavírus miatt kellett csúsztatniuk, de cserébe a fejlesztők több tartalmat ígérnek a startra.
  • Írta: gorien
  • 1 komment

Ezek a játékok már biztos kapnak Series X-update-et

A Microsoft továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy jó pár jelengenerációs játék fog egy szép nagy Xbox Series X-frissítést kapni, aminek hála szebben és gyorsabban futnak majd az új konzolon.

Chivalry 2 - kardpárbaj konzolokon is

Óriási bejelentéssel jelentkezett a Torn Banner csapata! A középkori online harci játékuk következő része, a Chivalry 2 az Xbox és PlayStation jelengenerációs és új konzoljain is megjelenik majd, mégpedig a teljes crossplay támogatásával.

Nézd vissza itt az IGN Expo első napját!

Az idei E3 ugyan elmaradt, de így is özönlenek a friss bejelentések és látnivalók. Az IGN a Summer of Gaming nevezetű digitális közvetítéssorozattal pótolja az űrt, tegnap éjjel pedig le is adták az első streamet.

E3 2019: Érkezik a Chivalry 2

A Tripwire és a Torn Banner összefogásával érkezik a Chivalry: Medieval Warfare folytatása. Ha agyonvernétek egy embert egy csirkével, miközben Shakespeare-t szavaltok, akkor ne is keresgéljetek tovább!