Zombie Army 4: Dead War PC, PS4, XBOXONE

Új résszel jelentkezett a Zombie Army-sorozat.
1650866400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az elmúlt pár hét viszonylag csendesen alakult, a következő napokban azonban már jó pár játék vár bennünket, amelyre érdemes lehet odafigyelni. Lássuk a mostani termést!
1644487200

Íme, a Nintendo Direct összes bejelentése

Óriási műsorral készült tegnap este a Nintendo. A legújabb közvetítés során bemutatták a Mario Strikers következő részét, egy új Fire Emblem-játékot, a Wii Sports örökösét, és a Xenoblade Chronicles 3-ról is lehullott a lepel.
1628004600

A Left 4 Dead hőseivel erősít a Zombie Army 4

Megérkezett a Zombie Army 4: Dead War legújabb DLC-je, amiben a zombiinvázió kiváltó okát göngyölíthetjük fel ezúttal - ráadásul mindezt néhány élőhalott-irtásban nagy tapasztalattal rendelkező ismerős kíséretében tehetjük meg.
1617886800

Next-gen frissítést kapott a Zombie Army 4

A Rebellion igyekszik felpörgetni a Zombie Army 4: Dead War körül az érdeklődést, hiszen amellett, hogy ebben a hónapban az Xbox Game Pass, valamint a PS Plus kínálatába is bekerült a játék, az új konzolokon mostantól még jobban fut a shooter.
1617724800

Visszatér a GTA V az Xbox Game Pass kínálatába

Áprilisban sem marad frissítés nélkül az Xbox Game Pass kínálata: amellett, hogy néhány cím távozik a felhozatalból, érkeznek újdonságok, és a Grand Theft Auto V is visszatér az előfizetéssel játszható fejlesztések közé.
1617210000

Ezt kínálja a PlayStation Plus áprilisban

Holnap kezdetét veszi az április is, úgyhogy előtte még gyorsan nyilvánosságra hozták, mit zsebelhetnek be a PS Plus-előfizetők. Annak ellenére, hogy a halloween még messze van, a zombik uralják a legfrissebb kínálatot, de panaszra nincs okunk.
1593082800

Zombie Army 4 - a pokolnál is mélyebben

Megérkezett a Zombie Army 4 Hell Cult kampányának harmadik és egyben utolsó fejezete, a Deeper Than Hell. Az új karaktereket, fegyvereket és nehézségi szintet hozó kaland egy titokzatos ásatás mélyére vezeti a túlélőket.
1588096800

11 címmel bővül a Google Stadia kínálata

A nemrég megrendezett Stadia Connect alkalmával jelentették be, hogy több nagy címmel is bővül a Stadia repertoára, olyanokkal, mint például a PUBG. A Stadia Pro-előfizetéssel rendelkezők ráadásul ingyenesen kergethetik a csirkevacsit.
1583910000

Zombie Army 4 - érkezik az első DLC

Megjelent a Rebellion népszerű mesterlövészes játéka alapján készített zombis spin-off első DLC-je, mely a terror laboratóriumába kalauzolja el a játékosokat. Időközben az is kiderült, hogy mi vár ránk a folytatásban.
1581937200

Brit toplista: szépen rajtolt a Yakuza-kollekció

Habár több új megjelenésünk is volt a múlt héten, a FIFA 20 és a Call of Duty: Modern Warfare pozícióját egyik cím sem tudta veszélyeztetni a brit játékeladási toplistán. A Yakuza-kollekció férkőzött hozzájuk a legközelebb.