Final Fantasy VIII Remastered

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Kiadó: Square Enix, Fejlesztő: Square Enix
Kicsit feljavítják a Final Fantasy nyolcadik felvonását is.
Értékelés: Nincs még értékelve

Még több Final Fantasyt várhatunk a Game Passbe

A Microsoft 2019-ben számos Final Fantasy-címmel ígérte bővíteni az Xbox Game Passt, ám a teljes listát még nem sikerült teljesítenie. A cég szóvivője szerint nincs miért aggódni, 2021 folyamán ezek is rendben megérkeznek.

Rengeteg játékkal bővül az Xbox Game Pass

Tekintélyes játékmennyiséggel bővül az Xbox Game Pass, hogy legyen mivel játszanunk az Xbox Series X/S konzolok megjelenésekor. Az EA Play-integráció szintén a mai naptól lesz elérhető a konzolokon.

Utolsó előzetesen a Final Fantasy VIII Remastered

Az e heti megjelenések sorát színesíti a Final Fantasy VIII felmelegített kiadása. A Final Fantasy VIII Remastered nem kap olyan alapos renoválást, mint a hetedik epizód, de vérbeli rajongóként érdemes lehet lecsapnod rá.
  • Írta: Shifty
  • 5 komment

GC 2019: Közeleg a Final Fantasy VIII Remastered

A Gamescom tegnapi napján újabb előzetest vetítettek le a Final Fantasy VIII felújított verziójáról, melyben ismét felidézhetjük az időtlen klasszikus történetét a szeretetről, a háborúról és a barátságról. Dátumunk is van már.
  • Írta: sirdani
  • 3 komment

E3 2019: Készül a Final Fantasy VIII Remastered

Felújított kiadást kap az eredetileg 1999-ben bemutatott Final Fantasy VIII is. Ez nem olyan szintű munka lesz, mint a Final Fantasy VII Remake, de ha esetleg kimaradt a játék, akkor most itt a lehetőség, hogy pótold azt.