Praetorians

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Eidos, Fejlesztő: Pyro Studios
A Pyro klasszikus stratégiai játéka.
Értékelés: Nincs még értékelve

Új platformokat hódítanak meg a Pyro klasszikusai

Hamarosan PlayStation 4-en és Xbox One-on is játszhatóvá válik a Commandos 2 és a Praetorians felújított változata, a minap érkezett bejelentés szerint szeptember közepéig kell várnunk a portokra.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt a hetet sem tömték éppen tele megjelenésekkel a kiadók és fejlesztőcégek, de azért így is akad majd néhány finomság, amire érdemes lehet odafigyelni a következő napokban.

Bétát kapott a Commandos 2 és a Praetorians

Természetesen nem a régi klasszikusok, hanem az alapos felújításon átesett HD Remaster verziók zárt bétájáról van szó, amelyben mindenki részt vehet, aki előrendelte valamelyik címet. A teljes megjelenés 2020 elejére várható.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

Januárban térnek vissza a Pyro klasszikusai

A jövő év elején újra belevethetjük magunkat a Pyro Studios klasszikusaiba, az előrendelők ráadásul már december közepén futhatnak egy kört a Commandos 2 és a Praetorians felújított változatával.

GC 2019: Bemutatkozó videón a Praetorians HD

A Commandos 2 HD-kiadása mellett a Kalypso Media másik felújítás alatt álló klasszikusa, a Praetorians felmelegített változata is kapott egy friss, kifejezetten a játékmenetre és az újdonságokra koncentráló ízelítőt.
  • Írta: Shifty
  • 1 komment

E3 2019: Felújított kiadást kap a Commandos 2

A Kalypso Media Group egy frissen kiadott sajtóközleményben megerősítette, hogy a Pyro Studios két korábbi játéka, a Commandos 2 és a Praetorians is újrahangszerelt kiadást kap.