Overcooked

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Kiadó: Team 17, Fejlesztő: Ghost Town Games
Ez a kooperatív módra építő főzős játék még azokat is megizzasztja, akik otthonosan mozognak a konyhában.
Értékelés: Nincs még értékelve

Overcooked! All You Can Eat - minden platformon

Az Overcooked! 1-et és 2-t is tartalmazó All You Can Eat kiadás tavaly debütált a next-gen konzolokon, de nem marad meg kizárólag ott. Hamarosan a játékok minden korábbi platformján is elérhető lesz.

TGA 2020: Futottak még a díjátadón

A The Game Awards természetesen megint számos bejelentést és látnivalót hozott magával, minden egyes hírnek azonban nem tudunk külön helyet szorítani. Következzen a kimaradt anyagok összeállítása!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten újabb platformmal bővül a játékmegjelenési listánk, elvégre Európában, és így nálunk is boltokba kerül a PlayStation 5. Azok a szerencsések, akik már az első körben hozzájutnak, egy raklapnyi izgalmas címet választhatnak mellé.

Overcooked! All You Can Eat - indul a főzés PS5-ön

Az ígéretekhez hűen tegnap a PlayStation 5 megjelenésével együtt befutott az Overcooked! All You Can Eat, amely a főzős játék eddigi legteljesebb kiadása. A premier mellé megkaptuk a játék utolsó kedvcsináló előzetesét is.

PS5-ön rajtol el először a next-gen Overcooked!

Hiába válik hamarabb elérhetővé az Xbox Series X/S, az Overcooked! All You Can Eat először a PlayStation 5-ön válik elérhetővé, és csak később fut be a Microsoft konzoljaira.

A next-gen konzolokat is beveszi az Overcooked!

Az elmúlt konzolgeneráció egyik legjobb partijátéka kerekedett ki az ügyetlenkedő szakácsokat főszerepeltető Overcooked!-ból, aligha meglepetés ezek után, hogy a PlayStation 5-ön és az Xbox Series X-en is tiszteletét teszi a sorozat.

Az Overcooked az Epic következő ajándéka

Ha csütörtök, akkor újabb játékot ad ajándékba az Epic Games Store. Hiába váltak be azonban eddig a májusban kiszivárgott infók, ezúttal mégsem jött be a papírforma. Az ARK: Survival Evolved helyett az Overcooked lehet a miénk.

Epic Games Store - megvan az új ingyenes játék

Lehullt a lepel az Epic Games Store következő ingyenes játékáról, de amíg várjuk, hogy rátehessük a mancsunkat a Torchlightra, érdemes tudni, hogy jövő hétig az Overcooked szerezhető be teljesen ingyen.