WWE 2K20

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: 2K Sports, Fejlesztő: 2K Sports
Idén sem maradunk WWE játék nélkül.
Értékelés: Nincs még értékelve

Hamarosan bemutatkozik az új WWE-játék

Különösebb konkrétumok nélkül lengette be a 2K Games, hogy még ezen a hétvégén leleplezik a következő WWE-játékot. Ha minden igaz, megújult erővel térhet vissza a pankrációrajongók sorozata.

Tetoválások miatt megy bíróságra a Take-Two

Egy tetoválóművész beperelte a Take-Two Interactive-ot és a WWE-t, amiért azok az engedélye nélkül tüntették fel a közös játékaikban a Randy Orton karján látható tetoválásokat.

Frissítve: Kihagyja az idei évet a WWE 2K-sorozat

A sorozat egykori írója úgy tudja, idén nem kapunk új WWE 2K-játékot, a Visual Concepts csapata a jövő évi epizódra fókuszál inkább. Ha minden igaz, ez még nem fog megjelenni a következő generációs gépekre.

2K-címek a Humble Bundle-ben

Amellett, hogy sokkal könnyebb lesz átvészelni az otthonmaradást ezekkel a játékokkal, még a koronavírus elleni küzdelmet is támogathatjuk a mostani Humble Bundle akcióra lecsapva.

Újra társul a 2K Games és az NFL

Újra amerikaifutball-játékokat fog gyártani a 2K Games, miután Amerika legnagyobb futballszövetsége több évre és játékra szóló szerződést kötött vele. A 2K a 2000-es évek elején volt partnere az NFL-nek, amíg az Electronic Arts közbe nem szólt.

Amerikai toplista: tarolt a Call of Duty

Befutott az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group legfrissebb jelentése. A hónap nagy győztese a Call of Duty: Modern Warfare volt, egy játék sem tudott labdába rúgni mellette.

115 millió példánynál jár a Grand Theft Auto V

Remek negyedévet tudhat maga mögött a Take-Two, amelyben vastagon közrejátszott az is, hogy még mindig remekül teljesítenek a Rockstar játékai. Nem csak az online szekcióból dől a pénz, maguk a játékeladások is pörögnek.

Brit toplista: tarolt a Modern Warfare

A Call of Duty: Modern Warfare-nek sikerült az, amire csak kevés játék képes; lenyomta az eladási toplistákon a FIFA 20-at. A hét többi új címe is remekül kapta el a rajtot, alaposan felrázták a sorrendet az élbolyban.

Katasztrofális lett a WWE 2K20, a Sony visszatérít

Kevés olyan játék jelenik meg manapság, ami tényleg olyan mértékben játszhatatlan a lépten-nyomon felbukkanó hibák miatt, mint a pankrációs WWE 2K20. Öröm az ürömben, hogy PlayStation 4-en legalább visszatérítik az árát.
  • Írta: sirdani
  • 9 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elérkeztünk a 2019-es év egyik legizgalmasabb hetéhez, már ami a megjelenéseket illeti, pénteken ugyanis ledobják a videojátékos atomot: egy napon érkezik az idei Call of Duty, a The Outer Worlds és a MediEvil is.
  • Írta: sirdani
  • 1 komment

WWE 2K20 - befutottak az első képek

Egyelőre még csak kevés infót kaptunk a játékról, szóval a megjelenés előtti legnagyobb kérdést, vagyis azt, hogy ki lesz a játék borítóján, még nem tudjuk megválaszolni. A bővebb infókra augusztus 5-ig kell várnunk.
  • Írta: sirdani
  • 1 komment