Keresés

GC 2018: Márciusban jön a Devil May Cry 5

A sajtó képviselői már ott vannak Kölnben és kipróbálhatták a Devil May Cry legújabb részét. A kiállított demóba most ti is belekóstolhattok, de ennél sokkal fontosabb, hogy megjelenési dátumot kapott a játék.

Benzingőzös képeken az F1 2018

Gameplay videót már láttunk a Codemasters idei F1-es játékáról, de az első hivatalos screenshotokra eddig várnunk kellett. Most egy maroknyi képen vehetjük szemügyre, hogy mi változott egy év alatt. A glóriánkon kívül, ugye.

E3 2018: A Resident Evil 2 vitte a kritikusok díját

A szavazatokat összesítették, így végre kiderült, melyik játékok voltak a legjobbak az idei E3-on a kritikusok szerint. A show legjobbja a Resident Evil 2 remake-je lett, de a Dreamset is díjazták a legjobb eredeti játék kategóriájában.

E3 2018: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtünk meg a leginkább.

E3 2018: Dying Light 2 - négyszer nagyobb térkép

Az idei E3-on mutatkozott be a Dying Light folytatása, ami Adrian Ciszewski, a játék kreatív igazgatója szerint minden tekintetben felülmúlja majd az első epizódot. A térkép például négyszer nagyobb lesz.

E3 2018: Ilyen lesz az Outer Wilds

Az IGN E3-as standjának vendége volt a Mobius Digital egyik kollégája, aki a csapat legújabb játékát, a most már Xbox One-ra is biztosan megjelenő Outer Wildsot mutatta be.

E3 2018: Húsz percig mozog a Starlink

A Nintendo jóvoltából több mint húsz percen át követhetjük a Starlink: Battle for Atlas játékmenetét. A szokásos repkedés és lövöldözés mellett ezúttal beleleshetünk a hajóépítésbe és tiszteletét teszi Fox McCloud is.

E3 2018: Cyberpunk 2077 - cél a jelenlegi generáció

A Cyberpunk 2077 küldetéseiért felelős Patrick Mills a Game Informernek megerősítette, hogy a szóbeszédekkel ellentétben a játék nem a következő, hanem a jelenlegi generációt célozza meg.

E3 2018: Az új Xbox a magasabb framerate-re hajt

A Microsoft az E3-as konferenciáján megerősítette, már dolgoznak a következő generációs Xboxon. Egy későbbi videóinterjúban Phil Spencer aztán elárulta, mi is a fő cél az új konzolnál.

E3 2018: PlayStation 5 - az AMD adja a gép lelkét

A Forbes beszámolója szerint a komoly politikai belharcoktól szenvedő AMD a következő konzolgenerációt sem fogja kihagyni, így a Microsoft mellett a Sonynak is ők szállítják majd a PS5 lelkét adó GPU-t és CPU-t.

E3 2018: Nézzünk bele az új Adventure Time-ba!

A jövő hónapban érkező Adventure Time: Pirates of the Enchiridionban Jake és Finn Ooo Landre utaznak, amit sajnos árvíz sújt. A két jó barát szerint ez nincs rendjén, és kiderítik, mi történt a szigettel! Trailer és gameplay érkezett.

E3 2018: Jöhet még egy kis Spider-Man gameplay?

Az Insomniac Spider-Manjét már láttuk mozgásban az idei E3-on, de nem eleget! Most itt egy újabb felvétel, amely a város felfedezését mutatja be, kötöttségek nélkül. Jó egy időre elszakadni a főmisszióktól.

E3 2018: Beyond Blue - a Never Alone alkotóitól

Az alaszkai folklór után az óceán mélyére merülünk a Never Alone készítőinek legújabb játékában, amit a BBC Studiosszal közösen raknak össze. Egy expedíciós csapat tagjaiként olyan világ tárul elénk, amiről nem is álmodnánk.

E3 2018: Ace Combat 7 - légi harc esőben is

Az E3 utolsó napjára csak befutott az Ace Combat 7: Skies Unknown kedvcsinálója. Ha jól számoljuk, ez már a harmadik Los Angeles-i expó, amin a Bandai Namco arcade repülős címe tiszteletét teszi. És még mindig bitang jól néz ki.

E3 2018: Több PS4-exkluzív játék is készül

Az idei E3 Sony-konferenciája hagyhatott némi hiányérzetet a rajongókban, de Shuhei Yoshida egy interjúban elárulta, bőven van még a tarsolyukban olyan játék, ami kizárólag PlayStation 4-re fog megjelenni.

E3 2018: Újra felbukkant az Ashen

Nem cseng ismerősen az Ashen neve? Nem veled van a gond, a 2015-ben bemutatott kaland évek óta alig hallatott magáról, így kész csoda, hogy idén már játszható változatban volt kipróbálható Los Angelesben.

E3 2018: Pazarul fest a Dragon Quest XI

A Square Enix egy tekintélyes demót villantott a tegnap esti streamjében, így most hosszabban is belenézhetünk a Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age angol nyelvű változatába. A JRPG szeptemberben landol PS4-en és PC-n.

E3 2018: Mario + Rabbids - Donkey Kong akcióban

Az idei E3-on újra megmutatta magát a Switch egyik legjobb taktikai játékának, a Mario + Rabbids: Kingdom Battle-nek az első nagy DLC-je, amit a Donkey Kong-témára húztak fel a fejlesztők.

E3 2018: A Plague Tale: Innocence - patkányinvázió

A hivatalos E3-as kedvcsináló után az IGN rátette a mancsát az A Plague Tale: Innocence legújabb játékmenet-videójára, ami részletesen bemutatja, milyen akadályokon kell átverekednie magát a főhős testvérpárnak.

E3 2018: Mozgásban a Yakuza Kiwami 2

A Sega gyakorlatilag a teljes Yakuza-sorozatot felújítja, és amíg Japánban a második rész már egy ideje elérhető, addig a nyugati változatra még mindig várnunk kell. Elvileg már nem sokáig, és most már azt is megnézhetjük, mire számíthatunk.

Élet az E3 Után Blog

És ti már tudjátok mivel kockultok majd? Én igen.