Keresés

E3 2018: Days Gone-képek érkeztek

Ugyan még három hét hátravan a Los Angeles-i expóig, a Sony már most közzétett néhány képet a Days Gone-ról. A SIE Bend Studios nyitott világú alkotása a következő év nagy dobása lesz, és még piszok jól is néz ki!

E3 2018: Visszatér a legfurcsább konferencia

A Devolver Digital idén is saját bulit tart az E3-on. A tavalyi expó egyik legbizarrabb bemutatóját köszönhettünk a kiadónak, amely görbe tükröt állított az egész játékiparnak. Már előre elnézést kérnek.

E3 2018: Távol marad a Borderlands 3

Legalábbis ezen a néven egyetlen játékot sem mutat be a Gearbox az idei expón, de az előfordulhat, hogy az új rész nem is számozott folytatás lesz. Randy Pitchford kicsit borzolta a kedélyeket a Twitteren.

E3 2018: Négy nagy játékra koncentrál majd a Sony

A legutóbbi PlayStation Blogcast vendége volt a Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios elnöke, Shawn Layden, aki többek között a japán óriás E3-as terveiről is beszélt.

E3 2018: A Square Enix is bemutatózik

A nagy kiadók közül a japán Square Enix is saját műsort tart az E3 berkein belül - egészen pontosan az expó nulladik napján, hétfőn. A Final Fantasy-sorozat jövőjéről tuti szó lesz, és talán láthatunk valamit az új Tomb Raiderből.

E3 2018: Black Ops 4 - az expón zombizhatunk

A címén kívül még nem sok konkrét részletet árult el az Activision a Call of Duty: Black Ops 4-ről, a minap azonban megerősítést nyert, hogy a zombimód sem maradhat ki a Treyarch shooteréből. A lepellerántásra az E3-on kerül sor.

E3 2018: Akció-kalandjátékkal készül a Capcom

Bő egy hónap múlva veszi kezdetét az idei E3, és úgy tűnik, hogy a Capcom egy vadiúj akció-kalandjátékot villant a rendezvényen. Ezt is az expó hivatalos weboldala szellőztette meg, pont úgy, mint a CD Projekt RED RPG-jét.

E3 2018: Bemutatkozhat a Remedy új játéka

A PCGamesN beszámolója szerint az idei E3-on végre bemutatkozhat a Remedy egyelőre csak P7 kódnéven futó játéka, ami ezúttal multiplatform cím lesz és az 505 Games adja majd ki.

E3 2018: Tudjuk, mikor lesz a Nintendo bemutatója

Az előző évekhez hasonlóan a Nintendo ezúttal is egy előre felvett adással készül az E3-ra, a közvetítés során gyorsan lezavarják a legfontosabb bejelentéseket. Pontos dátum és időpont a kattintás után!

E3 2018: Megvan a Ubisoft-konferencia időpontja

Közeledik az év legjobban várt játékkiállítása, a Los Angeles-i E3, amire nagy erőkkel készül (így vagy úgy) az összes nagy kiadó. A Microsoft, a Bethesda és az Electronic Arts után a Ubisoft is bejelentette, mikor konferenciázik.

E3 2018: Inkább a foci vb-t választja a THQ Nordic

Azt hiszem, ilyen sajtóközleményt sem kap minden nap az ember! Az egyik legnagyobb európai kiadó bejelentette, hogy idén kihagyja az E3-at, mivel a kiállítás időpontja egybeesik a foci vb-ével, és inkább azt nézik. Nem vicc!

E3 2018: Tudjuk, mikor konferenciázik az EA

Idén júniusban ismét saját bulit tart Los Angelesben az Electronic Arts - nem messze az E3 székhelyétől. Az EA Playt a kiadó saját konferenciája nyitja meg, aminek most már a pontos időpontját is megerősítették.

E3 2018: Az új Forza Horizon is ott lesz

Nagyjából két hónap múlva elrajtol az idei Los Angeles-i E3, ahol a szokásoknak megfelelően a Microsoft ezúttal is egy nagyszabású műsor keretein belül mutatja be újdonságait. Ezek között biztosan ott lesz a Forza Horizon új felvonása is.

GC 2018: A nagy kiadók ezúttal sem maradnak távol

Bár még az E3 is előttünk áll, a Gamescom szervezői természetesen már az idei kölni kiállításon dolgoznak. A legújabb sajtólevél szerint az igazán nagy kiadók szerencsére ezúttal sem maradnak távol.

E3 2018: Tudjuk, mikor lesz a Microsoft-konferencia

Új helyszínen, kisebb változásokkal vág majd neki az idei E3-nak a Microsoft, akik kicsit az Electronic Arts és Bethesda megoldását másolva igyekeznek még közelebb hozni a rajongókhoz a bemutatott játékokat.

E3 2018: Splinter Cell-bejelentés a Ubisofttól?

Úgy tűnik, a Ubisoft hamarosan feltámasztja az öt éve parkolópályán leledző Splinter Cell-sorozatot. Az Amazon webáruházra már felkerült a 2018-as rész adatlapja, a leírás szerint a leleplezésre a júniusi E3-on kerül sor.

E3 2018: Prey-kiegészítőt mutat be a Bethesda?

A Bethesda tegnap jelentette be, pontosan mikor tartja idei E3-as konferenciáját, majd nem sokkal később a Prey Twitter-oldalán felbukkant egy rejtélyes videó. Véletlen lenne?

E3 2018: Az új Battlefieldet is beizzítja az EA

A korábbi évekhez hasonlóan az Electronic Arts idén is EA Playt tart a klasszikus E3-as szereplés helyett, a következő show főszereplője pedig az Anthem és az új Battlefield lesz.

E3 2018: Idén is nyilvános lesz a kiállítás

Habár a konkrétumokra még várnunk kell, az E3-at szervező Entertainment Software Association már megerősítette, hogy idén is nyilvános lesz az expó. A jegyelővétel a jövő héten veszi kezdetét.

E3 2018: A Microsoft már az idei műsort szervezi

Phil Spencer is részt vett Major Nelson legutóbbi podcastjában, ahol megerősítette, a Microsoft már most az idei júniusi E3-műsorát szervezi, és állítólag sokkal jobb lesz, mint a tavalyi.

Élet az E3 Után Blog

És ti már tudjátok mivel kockultok majd? Én igen.