Sonic Forces - Eggman nem bír magával

Természetesen ezúttal is Eggmannak akasztják össze a bajuszt Sonic és társai a derék sündisznó novemberben érkező legújabb kalandjában. Semmi retro, ez már az igazi folytatás modern látvánnyal.

3DS-en is mozog a Fire Emblem Warriors

Nemsokára debütál Japánban a musou műfaj legújabb gyermeke a Fire Emblem Warriors. A Koei Tecmo ezidáig csak a Nintendo Switches változatból mutatott felvételeket, most viszont 3DS-en is mozog a játék.

DOOM - először mozog Nintendo Switchen

A GameSpot elsők között próbálhatta ki a DOOM nemrég bejelentett Nintendo Switch-változatát, amiről készítettek is egy közel nyolcperces bemutatót. Az új változat az év végén jelenik majd meg, váglatlanul.

Kilencéves csúcson a Nintendo részvényei

Töretlenül erősödnek, és épp kilencéves csúcsot döntögetnek a Nintendo részvényei. Úgy fest, a kiotóiak Kínában is piacra dobnák a Switch-et, állítólag most ennek örülnek annyira a befektetők.

A Layers of Fear is jön Switch-re

A Bloober Team tavaly megjelent horrorjátéka is Nintendo Switch-re költözik. A csomag már tartalmazza az Inheritance DLC-t is, illetve a Joy-Conok mozgásérzékelését is bevethetjük a viktoriánus rémálom során.

NES-emulátort rejt a Nintendo Switch szoftvere

Sok Switch-tulaj nem is gondolta volna, hogy a konzol firmware-jében egy NES-emulátor lapul. A hackerek azt is felfedezték, hogy egy 1984-es rejtett golfjáték is ott van a szoftverben, ami a Joy-Conokkal is játszható.

WWE 2K18 - itt az első gameplay trailer

A 2K Sports végre teljes valójában is bemutatta a WWE 2K18-at. Ugyan korábban már láthattunk gameplay jeleneteket egy-egy pankrátorról, az igazi mérkőzésekbe csak most nézhetünk bele. Hány ismerős arcot fedezel fel?
 • Írta: zoenn
 • 3 komment

NBA 2K18 - memóriakártya kell hozzá Switch-en

Ha azt fontolgatod, hogy a Nintendo új konzoljára vásárolod meg az NBA 2K18-at, akkor vedd figyelembe, hogy mindenképp microSD-kártya szükséges a digitális és a dobozos változathoz is. A letöltések 28 GB-ot nyomnak.
 • Írta: zoenn
 • 9 komment

Brit toplista: megverte a PES-t az új NBA

Habár a múlt héten több izgalmas megjelenésnek is örülhettünk, a brit játékeladási toplista szempontjából a Pro Evolution Soccer 2018 és az NBA 2K18 párharcáról szóltak ezek a napok.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahogy merülünk bele az őszbe, úgy sűrűsödnek a játékmegjelenések is. A héten is lesz sportjátékunk, de a verekedős anyagok és a szimulátorok rajongóira is szép napok várnak. Lássuk a listát!
 • Írta: fojesz
 • 0 komment

Pályaszerkesztő nélkül költözik Switch-re a DOOM

Habár a DOOM frissen bejelentett Nintendo Switch-átirata minden DLC tartalmát magába foglalja, a pályák és játékmódok szerkesztésére alkalmas SnapMap kimarad majd az új kiadásból.

Amerikai toplista: itt is a Switch vitte a prímet

Az Egyesült Királyság után az USA-ban is a Nintendo Switch került ki győztesen augusztusban. Nem meglepetés: a hibridkonzol már két hónapja van a csúcson. A játékok terén a Madden NFL 18 vette át a vezetést.

Lost Sphear - videón a karakterek és a világ

A mai napon a Square Enix rövid videót tett közzé készülő játékáról, a Lost Sphearről. Az előzetesben megtekinthetjük a közelgő JRPG világát és a karakterek is bemutatkoznak röviden - igaz, csak az anyanyelvükön.
 • Írta: gabeee
 • 2 komment

Még több bejelentés a Nintendótól

Számos új kedvcsinálóval és megjelenési dátummal szolgált a kiotói vállalat a legutóbbi Nintendo Directben. Jön a Mario Party: The Top 100, demót kapott a Project Octopath Traveler, és az új 3DS-es Kirbybe is belenézhetünk.
 • Írta: zoenn
 • 2 komment

Fotómód is lesz a Super Mario Odyssey-ben

A Super Mario Odyssey lesz az első olyan játék a sorozatban, amit olyan modern funkcióval vérteznek fel, mint a fotómód. A tegnapi Directben friss gameplayt láthattunk a platformerből, amit a Switch-csel egybecsomagolva is megvehetünk.
 • Írta: zoenn
 • 1 komment

Decemberben érkezik a Xenoblade Chronicles 2

A Nintendo további részleteket árult el a Switch következő nyitott világú szerepjátékáról. A legfontosabb a napra pontos dátum, de a különleges kiadásról és az egyedi Pro Controllerről is érdemes szót ejteni.
 • Írta: zoenn
 • 0 komment

Az új DOOM és a Wolfenstein is jön Switch-re

A Bethesdának határozott tervei vannak a Nintendo új konzoljával. A tegnapi Direct bemutatón megerősítést nyert, hogy a Skyrim mellett a tavalyi DOOM és Wolfenstein II: The New Colossus is tiszteletét teszi a masinán.