New Super Mario Bros. U - Switch verzió készülhet?

Újabb pletykák ütötték fel a fejüket, melyek szerint a Nintendo a Wii U-ra kiadott New Super Mario Bros. U Switch-re szánt verzióján dolgozik. A dolog hihetőnek tűnik, hiszen közel sem ez lenne az első Switch játék, amit Wii U-ról portoltak.

Mosaic - bemutatkozik a Krillbite Studio új játéka

A kritikusok által sokat méltatott Among the Sleep fejlesztése mögött álló Krillbite Studio új alkotással jelentkezik, melyben egy magányos férfi monoton életét követhetjük végig, akivel egyszer csak különös dolgok történnek.

Hivatalosan is bejelentették a Diablo III-at Switchre

A közel hat éve megjelent alkotás Nintendo Switch-átirata a fejlesztők ígérete szerint egy teljes értékű port lesz, kiegészítve pár apróbb módosítással, kiegészítővel, és persze a Nintendo platformján elhagyhatatlan zeldás kozmetikai tartalmakkal.

DOOM Eternal - így működik az extra élet

A múlt héten bemutatott első DOOM Eternal játékmenet-bemutatóban sokakat meglepett, hogy játék közben egy extra életet is fel tudunk majd venni. Az id Software most tisztázta, hogyan is működik majd ez.

Diablo III - tényleg jön Nintendo Switchre is

A korábbi pletykák után újabb muníciót kapott a Diablo III Switchre költözésének híre, ráadásul ez a mostani gyakorlatilag felér egy hivatalos bejelentéssel. A Forbes idő előtt mutatta be a Diablo III: Eternal Collectiont.

Switchre is megjelenik a Gone Home

2013-ban, napra pontosan öt éve jelent meg PC-re a Gone Home. A történet-orientált indie játék akkoriban komoly sikernek bizonyult, és szinte felrobbantotta a sétaszimulátorok piacát, most pedig megkapja a switches átiratát.

My Memory of Us - a háború gyermeki szemmel

A Juggler Games fejlesztésében készülő side-scroller puzzle-játékban a második világháború okozta borzalmakat élhetjük át, ám az objektív és száraz történelmi tények helyett egy gyerek fantáziájának szubjektív élményein keresztül.

Roguelike az űrben - készül a Metallic Child

A Studio HG-nek köszönhetően újabb alkotással bővül a roguelike akciójátékok sora. A várhatóan 2019-ben érkező Metallic Childban egy űrállomáson hagyott androidot irányítva zúzhatjuk majd le a durvábbnál durvább ellenfeleket.

Dark Souls - tudjuk, mikor jön Switchre is

A három nagy platformra már május végén befutott a Dark Souls felújított kiadása, a From Software azonban most megerősítette, hogy már a Switch-változat megjelenése sincsen messze. Igaz, a kitűzött nyári időpontból inkább őszi lett.

Brit toplista: legyőzhetetlen a Crash Bandicoot

Hihetetlen, de amióta újra kiadták más platformokra a Crash Bandicoot N. Sane Trilogyt, azóta nem talál legyőzőre a klasszikus első három részt tartalmazó gyűjtemény.

GRIS - egy fiatal hölgy a bánat útján

Művészi kalanddal jelentkezik idén decemberben Switchen és PC-n a Devolver Digital. A GRIS-ben egy fiatal lányt irányítunk, aki a saját világában veszett el. A fájdalmas útja azonban új képességeket ad a ruhájának.

A Nintendo már 700 milló konzolon adott túl

A cég a 35 éves története során már több mint 700 millió játékkonzolt adott el - ebből 300 millió asztali, és 427 millió handheld masina volt. A részletes, platformonkénti bontást a kattintás után láthatjátok.

Ütős lesz az Undertale gyűjtői kiadása Switchen

A fejlesztő Tobyfox bejelentette, hogy a tavalyi év egyik legjobb indie RPG-je szeptemberben érkezik Nintendo Switchre. Lesz belőle dobozos példány, és még egy Collector's Edition is, amely tömve lesz kézzel fogható extrákkal.

Komoly bevételt hoz a Pokémon Quest

Ismét tarolnak mobilon a zsebszörnyek. A Niantic Pokémon GO-jához hasonlóan free-to-play modellel operáló Pokémon Quest csak az első hónapban több mint 8 millió dollár bevételt hozott.

Dátumot kapott a V-Rally 4

Másfél évtizedet kellett várni a V-Rally következő részére, amely szeptemberben érkezik PC-re és konzolokra. Az anyag nemcsak sima raliversenyeket ígér, hanem Hillclimbot és homokfutós futamokat is.

DOOM Eternal - nem lesz benne SnapMap

Jópofa extra volt a 2016-os DOOM pályaszerkesztője, de úgy tűnik, hogy az Eternal nem viszi tovább magával a SnapMap funkcióit. Helyette extra figyelmet kapnak a megjelenés utáni sztoritartalmak és az új többjátékos mód.

A Victor Vran főszereplőjével ismerkedünk

A hónap végén Nintendo Switchre is befut a Victor Vran: Overkill Edition. Noha sokan már ismerjük a Haemimont Games akció-RPG-jének főhősét, a nintendósok számára most mutatkozik be a szörnyvadász.

Tudjuk, mikor indul a Switch fizetős multija

Azt már korábban is tudtuk, hogy a Nintendo Switch fizetős online szolgáltatása szeptembertől indul, de most kicsit pontosított a kiotói vállalat. Ez után tagsági díjat kell leszurkolni az online mókához - a türelmi idő véget ér.