Mario + Rabbids - mozgásban a Donkey Kong-pakk

Hamarosan megérkezik a Mario + Rabbids év elején bejelentett sztorikiegészítője, a Donkey Kong Adventure Pack. Kedvenc gorillánk Rabbid Peach és Rabbid Cranky oldalán indul kalandra.

Már a DC-gonoszok LEGO-játékát teaseli a Warner

Iparági bennfentesek már az év elején lelőtték a Warner meglepetéseit LEGO-fronton, azóta tudjuk, hogy a LEGO The Incredibles mellett egy, a DC-univerzum gonoszaira fókuszáló játékot is kapunk majd. Hamarosan be is jelentik.

Online multi nélkül startolt el a Tennis World Tour

Megjelent a Breakpoint várva-várt teniszjátéka Xbox One-on és PS4-en, ám egy fontos funkció nem készült el a premierrre. Az online multiplayer még nem érhető el, s csak később élesedik. Itt a launch trailer!

Amerikai toplista: a God of War vitte az áprilist

Hasonlóan a brit piachoz, Kratos az Egyesült Államokban sem talált legyőzőre áprilisban. A legkeresettebb konzol a PlayStation 4 lett az NPD Group legfrissebb jelentése szerint, a hardveres eladások 15 százalékkal nőttek.

Brit toplista: Kratos még mindig megállíthatatlan...

Újabb hét telt el, és a God of War még mindig vezeti az Egyesült Királyság videojáték-eladási listáját. Második helyen a rendkívül erős hetet záró FIFA 18 végzett, melyet a Nintendo Switch-re készült címek követtek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzzák a kiadók és fejlesztők a hónap végét, a következő napokban minden platformon számíthatunk játékmegjelenésre. Természetesen most is összeszedtük egy szép listába a hét termését!

Jókora Zelda: Breath of the Wild-artbook készül

Több mint négyszáz oldalas, keményfedeles artbook érkezik ősszel a Dark Horse kiadásában. A Creating a Champion alcímmel ellátott kötet minden concept artot, interjút és illusztrációt tartalmaz majd, amire egy igazi rajongó vágyhat.

A tenger mélyére visz a Minecraft új frissítése

Sok felfedeznivalót tartogat mostantól a hatalmas kék mélység. Messze elnyúló korallzátonyok, elsüllyedt hajók roncsai, elásott kincsek és változatos élővilág vár ránk a kilenc új vízalatti biomban.

Nintendo Switch-en is megjelenik a Resident Evil 7

De sajnos egyelőre csak Japánban, és ráadásul nem is akárhogy: a kizárólag digitálisan megvásárolható port felhőalapon működik. A teljes játék és minden eddig megjelent letölthető tartalom játszható a konzolon.

Black Ops 4 - ne várjunk a Switch-változatra!

Egyre többet tudunk az idén ősszel várható Black Ops 4-ről, de sajnos nem minden infómorzsa pozitív. Úgy tűnik, hogy a Nintendo konzolját gyűrő játékosok idén is Call of Duty nélkül maradnak.

E3 2018: Visszatér a legfurcsább konferencia

A Devolver Digital idén is saját bulit tart az E3-on. A tavalyi expó egyik legbizarrabb bemutatóját köszönhettünk a kiadónak, amely görbe tükröt állított az egész játékiparnak. Már előre elnézést kérnek.

95 millió példánynál jár a Grand Theft Auto V

A Take-Two is közzétette az elmúlt negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését. Az eladások némileg visszaestek, nyilván a Red Dead Redemption 2 sikerére vár a cég. A GTA V azonban továbbra is szárnyal.

Csúszik a Skull & Bones megjelenése

A Ubisoft is közzétette az elmúlt üzleti évre vonatkozó pénzügyi jelentését. A Far Cry 5 a kiadó második legjobb rajtját produkálta - 310 millió dollárt termelt az első héten. Viszont a tengeri csatákra kihegyezett Skull & Bones idén már nem jön ki.

LEGO The Incredibles - Mr. Irdatlanék akcióban

Vadonatúj, akciódús előzetest kapott a TT Games legújabb LEGO-játéka, ami ezúttal a Pixar animációs filmjeit, a The Incrediblese-epizódokat veszi majd alapul. A friss trailer a csapatot és ellenlábasaikat mutatja be.

A Bigbennél kötött ki a Cyanide

Nem szeretne mezei kiadó maradni, a játékfejlesztésbe is egyre inkább beleásná magát a Bigben Interactive. A cég a minap felvásárolta az új Call of Cthulhu-játékot is fejlesztő Cyanide-ot.

Kipróbálható lesz a Mario Tennis Aces

Június 22-én landol Switch-en a Mario Tennis Aces, de a Nintendo jóvoltából még a premier előtt letölthetjük a demót, így részt vehetünk egy különleges online bajnokságon is. Három napig tart a móka.

Előzményjátékot kap a Bloodstained

Noha a klasszikus Castlevaniák szellemiségét megidéző Bloodstained: Ritual of the Night dátuma még nem ismert, a fejlesztők egy apró előzményjátékkal enyhítik a várakozást. A Bloodstained: Curse of the Moon a hónap végén jön.