Friss részletek a No Man's Sky frissítéséről

Jövő héten mutatkozik be a No Man's Sky következő nagy frissítése, a NEXT, ami rengeteg olyan újdonságot hoz magával, amiket a fejlesztők már nagyon régóta ígérnek.

Gene Rain - mentsd meg az emberiséget!

A Deeli Network hivatalosan is bemutatta legújabb játékát, a Gene Raint, ami egy külső nézetes lövölde lesz, és amiben természetesen ismét az emberiséget kell majd megmentenünk.

Crackdown 3 - elfogyott a Microsoft türelme

Az Eurogameren olvasható egy méretes írás, ami remekül összefoglalja a Crackdown 3 évek óta íródó krónikáját, megjelenése folyamatos csúszásának körülményeit. Ebből pedig kiderült, a kiadó már nagyon türelmetlen.

9 millió játékosnál jár a Forza Horizon 3

Ugyan az E3 óta tudjuk, hogy a Playground Games már a Forza Horizon-sorozat negyedik felvonásán dolgozik, de ettől még mindig rengetegen nyúzzák a két éve megjelent harmadik részt, amit eddig több mint 9 millióan próbáltak ki.

Tartalmi frissítést kapott a City of Brass

Rengeteg új tartalommal érkezik a City of Brass frissítése, a Fortune’s Rivals. Reméljük, a BioShock egykori fejlesztőiből verbuvált csapat játékának talán sikerül az eddiginél nagyobb számú közönségre találnia.

Hitman - ingyenes utazás Marrakeshbe

Az IO Interactive 2016-os alkotásának egyik érdekessége az, hogy „üzleti útjaink” során rendkívül sok valós helyszínre látogathattunk el. A Hitman: Summer Pack jóvoltából pedig a marrakeshi utazásért ezúttal még csak fizetnünk sem kell.

Far Cry 5 - támad a Mars!

A héten mutatkozik be a Far Cry 5 következő letölthető kiegészítése, a Lost on Mars, amiben jó messzire kerülünk Hope County farmjaitól, hiszen a helyszín ezúttal a vörös bolygó lesz.

Németországban szigorodik az előrendelés menete

A Müncheni Regionális Fellebbviteli Bíróság döntése értelmében Németországban nem lehet olyan terméket előrendelni majd, aminek nem ismert a pontos megjelenési dátuma.

Brit toplista: megint nem tudták legyőzni Crasht

Nagyon jót tett a felújított Crash-trilógiának, hogy PlayStation 4 után több platformra is megjelent, a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ugyanis szárnyal a nyári uborkaszezonban.

Újabb képeken a System Shock reboot

A hánytatott sorsú reboot fejlesztésének hosszú szüneteltetése után úgy látszik, mégiscsak lesz valami a projektből. Ráadásul nemsokára - sajnos egyelőre csak egy rövidke felfedezés erejéig - kipróbálható is lesz az alkotás.

Launch traileren az Earthfall

Ugyan a Steam Early Access rendszerében már egy ideje elérhető, de a végleges, 1.0-s verziója csak a napokban jelent meg az Earthfall című kooperatív túlélőjátéknak, melyhez a készítők egy hangulatos trailert is kiadtak.

Újdonságokkal teli traileren a We Happy Few

A játék legújabb trailerében több apróbb játékmeneti részletet is megismerhetünk, így végre pontosabb képet kapunk arról, hogy mire is számíthatunk a Compulsion Games hosszasan fejlesztett projektjétől.

Megkapta utolsó előzetesét a Danger Zone 2

A tavaly megjelent Danger Zone hiába próbálta betölteni a Burnout-sorozat utáni űrt, nem igazán sikerült neki; mind tartalomban, mind minőségben messze elmaradt a legendás szériától. Most azonban megérkezett a második felvonás.

Battlefield V - kiderült a nyílt béta időpontja

A DICE hivatalosan is bejelentette, hogy szeptember elején indul el a második világháborúban játszódó Battlefield V nyílt bétája. Az alfához képest komoly javulást ígérnek a készítők minden téren.

Call of Duty: Black Ops 4 - megvan a béta dátuma

Az Activision és a Treyarch hivatalosan is megerősítette a Call of Duty: Black Ops 4 multiplayer módjának és battle royale-szekciójának, a Blackout bétalehetőségének a dátumait.. A bétateszt augusztusban indul, először PlayStation 4-en.

The Council - a hónap végén jön a harmadik epizód

A hónap végén folytatódik a The Council nyomozása, méghozzá a harmadik epizóddal. A Big Bad Wolf történelmi kalandjátékának új felvonását ezúttal is előbb kapják majd meg a szezonbérletesek.

All-Star Fruit Racing - indul a verseny!

A mai naptól megvásárolható az olasz 3DClouds kartjátéka, az All-Star Fruit Racing, ami a Mario Kart hagyományait megörökölve ígér szórakoztató, színes versenyzést, akár online is.

Ismét ingyenes lett két Battlefield DLC

Közeledik a Battledield V megjelenése, az Electronic Arts pedig úgy igyekszik felpörgetni a premier előtti őrületet, hogy folyamatosan ingyenessé teszi a korábbi részek egyes kiegészítőit. Most két csomagot is kaptunk.

Elindult a Fortnite ötödik szezonja

Az Epic Games szépen felvezette a Fortnite ötödik szezonját, amit egy méretes patch társáságában tegnap élesített is. Kaptunk egy golfautót is, amibe akár négyen is beleülhetünk, de a térképeken is számos látnivaló akad.

Még nyáron befut konzolokra a Fall of Light

A független RuneHeads akció-RPG-jét bevallottan a Dark Souls és az ICO inspirálta. A PC-re már tavaly szeptemberben megjelent Fall of Light igazi gyöngyszem, amit most a konzolosok figyelmébe ajánlunk.