Sea of Thieves - ezt tartalmazza a Hungering Deep

A tenger mélyén rejtőző óriáscápa nem csak a mítoszok szüleménye, a vadászatra pedig magunkkal vihetünk egy új hangszert, egy beszélőtölcsért és egy halom kozmetikai újdonságot is!

Egyéves a Tekken 7 - ingyen DLC-t kapunk

Lassan egy éve püfölhetjük egymást a Bandai Namco bunyós játékának hetedik részében. Az eseményt megünnepelvén hamarosan a markunkat ütheti egy rakás kosztüm, mégpedig teljesen ingyen.

Kingdom Come: Deliverance - DLC-ütemterv

A Mafia II fejlesztőiből verbuvált Warhorse hivatalosan is bemutatta, hogyan alakul majd a Kingdom Come: Deliverance következő egy évben várható DLC-inek a pontos megjelenési ütemterve.

Bemutatkozott a Battlefield V

Lezajlott az Electronic Arts nagy csinnadrattával beharangozott Battlefield V-bemutatója. A játékról számos részlet napvilágot látott, és az első trailert is megkaptuk a műsor folyamán.

Itt nézd élőben a Battlefield V-bejelentést!

Ma este 10-től az EA és a DICE lerántja a leplet a következő Battlefieldről, amely újra a második világháború vérzivataros csatatereire kalauzolja a játékosokat. A livestreamet élőben követhetitek nálunk.

Már a DC-gonoszok LEGO-játékát teaseli a Warner

Iparági bennfentesek már az év elején lelőtték a Warner meglepetéseit LEGO-fronton, azóta tudjuk, hogy a LEGO The Incredibles mellett egy, a DC-univerzum gonoszaira fókuszáló játékot is kapunk majd. Hamarosan be is jelentik.

Launch traileren a Dark Souls: Remastered

Már csupán két nap van hátra a legendás From Software-játék remasterelt kiadásáig. A megjelenéshez szánt előzetes pedig már most nézhető - Anor Londo folytonos naplementéje sosem volt még ilyen szép.

Augusztus végén jön a Naruto to Boruto

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a multiplayer-orientált Naruto to Boruto: Shinobi Striker, emellett egy tartalmas előzetest és néhány screenshotot is megnézhetnek a játékra áhítozó rajongók.

A Just Cause 3 motorját használja a Rage 2

Mint tudjátok, a Rage folytatását az Avalanche Studios közreműködésével hegeszti az id Software, és úgy tűnik, nem csak a Mad Max fejlesztése során szerzett tapasztalatok miatt igazolta le a srácokat a Bethesda.

Rocket League - tengerpart és pálmafák

A Psyonix alkotásáról sok mindent el lehet mondani, azt azonban nem, hogy a készítői magára hagyták volna az elmúlt három évben. Új aréna, új autó, új event, új díszítések a láthatáron. Érdemes lesz focizni a nyáron!

Online multi nélkül startolt el a Tennis World Tour

Megjelent a Breakpoint várva-várt teniszjátéka Xbox One-on és PS4-en, ám egy fontos funkció nem készült el a premierrre. Az online multiplayer még nem érhető el, s csak később élesedik. Itt a launch trailer!

Amerikai toplista: a God of War vitte az áprilist

Hasonlóan a brit piachoz, Kratos az Egyesült Államokban sem talált legyőzőre áprilisban. A legkeresettebb konzol a PlayStation 4 lett az NPD Group legfrissebb jelentése szerint, a hardveres eladások 15 százalékkal nőttek.

Jönnek a single kihívások a Friday the 13th-játékba

Noha tavaly nyárra ígérte a Gun Media a Friday the 13th: The Game egyjátékos módját, végül egy év késéssel, a hónap végén élesedik. A single player kihívásokban Jasont irányítjuk, a táborozók legnagyobb kárára!

Agony - ilyen lesz az extra játékmód

A Madmind Studios további információkkal szolgált a közelgő horrorjátékuk Agony módjáról. Itt egy véletlenszerűen generálódó pályán kell túlélnünk, változó küldetésekkel és célokkal. A szavatossággal nem lesz gond!

Júliusban érkezik az Earthfall

Pontos megjelenési dátumot kapott a Left 4 Dead nyomdokaiba lépő Earthfall. A négyfős túlélő-shooterben 3D-nyomtatott fegyverekkel és különféle barikádokkal védekezhetünk a Földet megszálló idegen horda ellen.

Snoobli - újabb magyar fejlesztésű játék a láthatáron

Mindig voltak olyan játékok, melyekről mindenki úgy gondolta, hogy túl sokáig ültek már a trónon, át kellene adni a helyüket. Persze gondolhatnánk itt a CoD-ra is, ám jelen esetben a kő-papír-olló az, ami végre komoly konkurenst kap a nyakába.

Paladins - overwatchos artworkkel reklámoztak

Kapott már a Paladins hideget-meleget amiatt, hogy némely aspektusában nagyon hasonlít a Blizzard shooterére. Nem javít tehát a helyzeten az, hogy Lex legújabb skinjét az Overwatch egyik klasszikus térképével reklámozták.

Jurassic World Evolution - vedd át az irányítást!

A legújabb fejlesztői naplóból kiderült, hogy a saját dinóparkunkat nemcsak madártávlatból menedzselhetjük, ha úgy hozza a sors, a park üzemeltetőinek bőrébe is bebújhatunk és járműveket irányíthatunk.

Battlefield 1 - újabb DLC lett ingyenes

Már csak egy nap van hátra a Battlefield V bemutatkozásáig, és az EA egy remek gesztussal enyhíti a várakozás fájdalmát: ingyenesen tölthető a Battlefield 1 In the Name of the Tsar bővítménye PS4-en és Xbox One-on.

Sci-fire váltott az Age of Wonders

A Paradox bejelentette a népszerű 4X birodalomépítő-stratégia folytatását, amely fantasy helyett sci-fi környezetben játszódik. Az Age of Wonders: Planetfall jövőre érkezik PC-re és konzolokra az Overlord-széria fejlesztőitől.