Kiderülhetett a Lords of the Fallen folytatásának címe

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 8.
  • Pletyka
Link másolása
Nem meglepő, hogy folytatást kap a CI Games soulslike akció-RPG-je, hiszen már egymillió példány kelt el belőle. A legfrissebb védjegy-bejegyzés alapján pedig már a címére is fény derült. Spoiler: nem szimplán Lords of the Fallen 2 lesz.

Voltak hiányosságai, de a tavaly megjelent Lords of the Fallen sikeresnek volt mondható, októberig egymillió példány talált gazdára belőle, és a következő években 100 millió dollárt hozhat a CI Games konyhájára. Azt már tudjuk, hogy a Hexworks csapata már dolgozik a Project 2 kódnevú alkotáson, ami egy AAA-kategóriás akció-RPG lesz. Egy friss védjegy-bejegyzés szerint pedig ez nem lehet más, mint a Lords of the Fallen folytatása.

Amint arra Kurakasis az X-en felhívta a figyelmünket, a CI Games levédette a Death of the Fallen márkanevet, amely egy folytatást, vagy egy spinoffot takarhat ugyanebben az univerzumban. A kiadó legutóbbi üzleti beszámolója szerint a Project 3 "a Lords of the Fallen által elért elismerést és sikert fogja kamatoztatni". Nem nehéz összerakni a képletet, ugye?

Az tény, hogy a kiadó szélesebb közönséget szeretne bevonni, miközben az előd fejlesztése során felhalmozott "jelentős tanulságokból, tapasztalatokból és tudásból" fog profitálni. A játék az Unreal Engine 5-öt használja majd, hasonlóan a Lords of the Fallenhez.

A megjelenést 2026-ra célozták meg, tehát a Xexworksnek bőven van ideje összerakni a Death of the Fallent.

1.
1.
Hoki György
Jöhet. Az idei LOTF kellemes meglepetés volt, ha tényleg tanultak még az itteni dolgokból, ütős kis játék lehet a folytatás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...