Várostérkép és 60 fps a Starfieldben

Link másolása
Egyelőre még csak a Steam Beta verzióban, viszont innen relatíve hamar átkerül majd a fősodorba, ami nemcsak a PC-s, hanem a konzolos verziót is érinti.

A Bethesda tavalyi űr RPG-je minden potenciálja és Bethesda-s bája ellenére is számos ponton igényli a mai napig, hogy a fejlesztők foglalkozzanak vele. Az lehet, hogy az eredeti elképzelésekhez képest ezek a frissítések mintha lassabban érkeznének, vagy legalábbis szerényebb hatással bírnak a nagy egészet szemlélve, most viszont úgy fest, hogy újból beindultak a fejlesztők.

A játék 1.11.33-as verziója már elérhető a Steam-verzió béta ágában, innen pedig záros határidőn belül átkerül majd a hivatalos verzióba úgy PC-n, mint konzolokon. A patch olyan újításokat hoz, mint a régóta várt várostérképek, különböző könnyítő, vagy épp nehezítő beállítások, de most már hajónk belsejét is személyre szabhatjuk.

A fentiek mellett a patch egy igencsak fontos eleme az erősebbik Xbox Series konzolt érinti, ugyanis Xbox Series X-en választható lesz a teljesítmény vagy pedig a képminőség priorizálása, így pedig konzolon is futhat majd a játék 60 fps-sel. Természetesen rengeteg hibajavítás is érkezik a játékhoz, a teljes lista itt olvasható.

5.
5.
Belunt
a Bethesda sosem volt híres arról, hogy a játékaik a kiadás pillanatában tökéletesek legyenek. kb. egy év peccselés után váltak halhatatlan darabokká.
4.
4.
Ganzer
#3: Pontosan. Már rég kukázni kellett volna ezt az engine-t. És még a TES6 is ezzel készül..
3.
3.
CitromH
Ez ma kb olyan, mint hogy az új autóba immár van légkondi is. Igaz nem bír sem gyorsulni, sem kanyarodni, a 35km/h már sok neki, de már van légkondi.

Nevetséges, hogy a cég még mindig ezzel a fos motorral dolgozik. Már a fallout4nél is ciki volt.
2.
2.
Kamukaze
#1: Sajnos amit leírtál még az első kávém előtt olvastam el(más különben nem kötnék bele)... Valahol rövidítesz, máshol szót ismételsz. Egy valós, irodalmi kánaán! :D
1.
1.
hedzsooo
Mondjuk h meg ilyen alapnak szamito terkep is kimaradt eleinte, latszik h a fele a jateknak ossze lett csapva. Modderek PC-n mondjuk jol felpimpeltek mar nem csak a kinezetet de a jatekmenetet is. :D Csak ugye ez nem a modderek munkaja kellene legyen, h a jatek elvezheto formaban legyen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...