Ezentúl PSN-fiók szükséges a Helldivers II PC-s verziójához is

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 3.
  • Hír
Link másolása
A fejlesztők blogbejegyzése szerint a PC-s játékosoknak össze kell kapcsolniuk a Steam-fiókjukat egy PlayStation Network-hozzáféréssel, ha ezentúl játszani szeretnének a Helldivers II-vel. A határidő június 4-e.

Ahogy az a Steamen közzétett bejegyzésben olvasható, május 6-tól az új Helldivers II-felhasználóknak össze kell kapcsolniuk a Steam-accountjukat egy PSN-hozzáféréssel, míg a meglévő játékosoknak ezt június 4-ig meg kell tenniük. Mert ha nem, akkor a továbbiakban nem futnak játszani az Arrowhead kooperatív lövöldéjével.

Miért is volt erre szükség? A fejlesztők "meg szeretnénk védeni" a játékosaikat, és egyúttal megakadályozzák a visszaéléseket. Sokkal szigorúbb lesz a ban is, ha valakit tisztességtelen eszközök használatán kapnak.

A PC-s játékosok között némi negatív visszhang támadt a bejelentés után, hiszen sok olyan rajongó van, aki nem is sejtette, hogy a játék ilyen korán bevezeti ezt a szabályt. A fejlesztők már a premierkor meglépték volna ezt, ám a technikai problémák miatt elhalasztották az átállást. A stúdió megjegyezte, hogy egy PSN-fiók létrehozása továbbra is ingyenes.

A Helldivers II eközben folyamatosan bővül, hamarosan megérkezik a legfrissebb Warbond is.

1.
1.
hedzsooo
Elso naptol hozzakotottem, mivel adtak is vmi extrat anno a jatek megjelenesekor, ha megtettuk. Nincsen konzolom de mas jatekok is adtak valami extrat ha PS/Sony fiok hozza van csatolva, mar korabban. A fiok meg ingyenes, ahogyan irtatok is sz'al ennyi. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...