Vadiúj részletek érkeztek a Terminator: Survivors-ról

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 3.
  • Hír
Link másolása
A Nacon ropogós infókat osztott meg az októberben korai hozzáférésbe kerülő Terminator: Survivorsről. A cég szerint a játékot az Unreal Engine 5 hajtja, offline is végigjátszható lesz egyedül, de sokkal élvezetesebb lesz a kooperatív móka.

A Terminator: Survivors egy teljesen új történetet mesél el, de a korábbról már ismert sztoriszálakat és küldetéseket is végigjátszhatjuk adalékként. Ez utóbbiak többet elmagyaráznak majd a világról és a benne élő emberekről. Utunk során a filmekből ismerős szereplőkkel is összefutunk az új karakterek mellett.

A játék egyébként 2009-ben játszódik, közvetlenül azután, mikor eljön ez Ítélet Napja. Akik távol maradtak a bombák epicentrumától, azok bunkerekben húzták meg magukat és egy új korszakkal kellett szembenézniük. Egymás között offline kommunikációs rendszerekkel tartják a kapcsolatot, és olykor egymással is konfliktusban állnak, hogy biztosítsák a rendelkezésre álló szűkös erőforrásokat.

A fejlesztők szerint csak egyetlen T-800-as futunk össze, de ő igazán kemény lesz, folyamatosan a nyomunkba lesz, így sokkal ijesztőbb és filmszerű élmény vár ránk. Kapunk vezethető járműveket is a nyitott világú mechanikával karöltve, amivel szórakoztatóvá válik a felfedezés és segít a barátokkal közös munkában.

Bázisunkat folyamatosan építhetjük, bővíthetjük, de mindezt opcionálisan, hiszen itt a narratíván és a kooperatív élményen lesz a hangsúly. Ugyanakkor a játékot offline is végigjátszhatjuk teljesen egyedül, ugyanakkor három másik barátunkkal is. Csak PvE mód lesz, más játékosokkal nem hadakozhatunk.

A látványért az Unreal Engine 5 felel, a korai hozzáférés pedig október 24-én indul a Steamen, majd utána konzolokon is tiszteletét teszi a játék.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...