Már egy éve nem kapott új karaktereket a Redfall

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 7.
  • Hír
Link másolása
Pedig a Hero Pass tulajdonosai joggal várják, hogy új hősökkel induljanak vámpírvadászatra, de ez egy évvel a megjelenés után sem történt meg. Hiába állt látványosan földbe a Redfall, az ígéreteket teljesíteni kell.

Gondolom, nem sok embert hatott meg, hogy május 2-án volt egy éves a Arkane kooperatív vámpírvadászata, ám az ünneplést sajnos egy szomorú tény is beárnyékolja. A rajongók még mindig nem kapták meg a Hero Pass részeként beígért karaktereket.

A szezonbérlet a 100 dolláros Bite Back Edition része, amit továbbra is teljes áron kínál a Microsoft. Az alapjáték mellett a játékosok alternatív öltözékekre, fegyverskinekre és kiegészítőkre tehettek szert, valamint két jövőbeli DLC-karakterre. Ez utóbbi lóg most a levegőben, és ha a játékosok annyi pénzt kifizettek ezért a kiadásért, minden késlekedés megbocsáthatatlan.

A Redfall legutóbb novemberben frissült, és az Arkane további részleteket későbbre ígért az új hősökről és más tartalmi frissítésekről, talán a júniusi Xbox Games Showcase-en szóba kerül a játék.

Ennek ellenére egyöntetű érdektelenség övezi a Redfallt, az elmúlt napokban nem volt több játékosa 75-nél a Steamen, ami nagyon kevés. Lehet, hogy nem is érdemes várni az új karakterekre, inkább valami más kompenzációt tartunk életképes megoldásnak.

1.
1.
crytek
A bezárás ellenére is...

Thank you for all your supportive messages.

We are working to release our final update, Game Update 4, that brings revamped Neighborhood and Nest systems, Single Player Pausing, Offline Mode, and more.
We’ll provide additional details soon. Thank you all.


Nos nyomorék ubi így kell ezt és titeket nem zártak be...és ez egy bukott cucc. A crew-ot legalább még tolták is volna..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...