Májusban érkezik a The Witcher 3 modszerkesztője

  • Írta: aronsz
  • 2024. május 7.
  • Megjelenés
Link másolása
Megjelenési dátumot kapott a CD Projekt Red hivatalos modszerkesztője a The Witcher 3: Wild Hunthoz, és már nem is kell sokáig várni, még ebben a hónapban megjelenik Steamen.

A The Witcher 3 REDkit még a múlt hónapban elérhetővé vált a Steamen, de még csak teszt fázisban. Akkor még csak páran próbálhatták ki, a végleges “még idén várható” megjelenés előtt az eszközt. Most pedig egy Steam-posztból derült ki, hogy sokáig már nem kell várni, május 21-től bárki számára elérhető lesz a szoftver.

Azok számára ingyenes lesz a program, akiknek megvan a játék. A REDkit egy olyan átfogó modolást lehetővé tevő szoftver, amely a CD Projekt Red saját fejlesztői eszközeit veszi alapul, így közel megszorítások nélkül teszi lehetővé a játék módosítását.

A játékhoz persze már eddig is elérhetők voltak modok, ezekkel azonban a frissítések után rendszeresen baj volt. Ezért is fogadták sokan örömmel a hírt tavaly novemberben, hogy 2024-ben érkezik a hivatalos eszköz, illetve ezzel a támogatás is a modokhoz.

2.
2.
Doomsayer
#1: Hát most már kvázi 9 éves a játék... Szerintem ahhoz előbb kellett volna a lehetőség. Meg a másik, hogy a Bethesdát mindenki szidja a gagyi motor miatt, de a játékaik megjelenése előtt már mindenki a modokat várja, meg arról beszél - amihez meg ugye az a motor kell, ami most van...
1.
1.
crytek
Rettentő mod kiváncsi leszek, hogy lesz-e ilyen skyrim szintű modbázisa ennek köszönhetően..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...