Hírarchívum - 2024. január

Megjelentek az anime szemek a Simsben

A jelenség viszont bug, nem feature. Többen is posztoltak a jelenségről a napokban az interneten, az EA azonban már tud a hibáról és dolgoznak a megoldáson.

Itt a Road House előzetese

Doug Liman filmjében a kigyúrt Jake Gyllenhaal többek között Conor McGregorral is összecsap. Látványos előzetest kapott a tavasszal érkező film, amely egy visszavonult UFC harcos kalandjait követi.

A GTA meghozta a sikert a Netflixnek

Nem volt rossz ötlet a streamingszolgáltató részéről, hogy videójátékokat is beemelt a portfóliójába, csupán eddig rossz címekkel próbálkoztak, legalábbis nagyon úgy tűnik.

Taktikát váltott a floridai Joker

Itt van Lawrence Sullivan legújabb kérése a Rockstar és a Take-Two felé. Úgy tűnik a fenyegetőzés nem vált be, mert ezúttal már közös munkát ajánlott a stúdiónak a tetovált arcú férfi.

1900 munkavállalótól válik meg a Microsoft, távozik a Blizzard elnöke is

Sajnos tovább folytatódnak a leépítések, erre a hétre is jut belőlük. Ráadásul ezúttal újra komoly számokról van szó, az Xbox, a ZeniMax és az Activision Blizzard is durva leépítések elé néz.

Megtudtuk, mikor érkezik a Lysfanga: The Time Shift Warrior

A Quantic Dream által gyámolt, felülnézetes, időmanipulálós akciójátékról egy újabb videó érkezett, melynek köszönhetően nemcsak azt tudtuk meg, hogy mikor érkezik a játék, de a demót is beharangozták.

Februárban érkezik a Splatoon 3 következő DLC-je

A hihetetlenül szórakoztató Splatoon-sorozat legújabb részéhez februárban érkezik a következő kiegészítő. A dátumot egy bejelentővideó formájában fedték fel.

Banishers: Ghosts of New Eden - ilyen vas kell a szellemirtáshoz

Red és Antea szívszorító kalandja hamarosan megérkezik, a PC-s játékosok pedig már most szemügyre vehetik a játék gépigényét. Szerencsére elég barátságosak lettek a rendszerkövetelmények.

Mégsem készül el az élőszereplős Final Fantasy XIV-sorozat

Öt éve várjuk, sajnos hiába, hogy elkészüljön a Final Fantasy XIV saját élőszereplős sorozata. A tervezett széria mögött álló stúdió alapítója erősítette meg a csalódottságra jó okot adó hírt.

HWSW: Csúcsra pörgött a Netflix a streamingháborúban

A világ legnépszerűbb streamingszolgáltatójának láthatóan bejött a jelszómegosztás korlátozása és a reklámtámogatott szint bevezetése, új rekordot sikerült elkönyvelni a 2023-as év utolsó negyedévében - írja a HWSW.