Hírarchívum - 2024. május

Teasert kapott a Delta Force: Hawk Ops

A teljes trailert majd a Summer Game Fest műsorán mutatják be, a rövidke kedvcsinálóban viszont így is megcsodálhatjuk a játék látványvilágát, amihez reményeink szerint jóféle játékmenet is párosul majd.

Steamre tart a Kingdom Hearts-trilógia

A három számozott rész felújított és bővített verziói, illetve minden DLC is megjelenik jövő hónap közepén a Valve áruházában. A játékok eddig PC-n csak az Epic Games Store-ban voltak elérhetők.

Ez lehet az Epic Games Store új ingyenes játéka

A hivatalos leleplezés majd csak csütörtökön délután lesz, viszont egy mindig jól értesült szivárogtató a következő ingyenes játékban kedvünkre gazdálkodhatunk majd óriási munkagépekkel.

Új traileren az Elden Ring DLC-je

Már korábban bejelentették, hogy érkezik egy kedvcsináló a FromSoftware játékának kiegészítőjéhez, ami pedig a mai napon 17:00 órától elérhető, most pedig nem tudunk elég türelmesek lenni a DLC megjelenéséig.

A Death Stranding 2 fejlesztése új szakaszba lépett

Jól halad Kojima készülő műve, a Death Stranding 2. Befejeződött a filmezés, a felvételek kész vannak és most jöhet az „igazítási fázis”, ami nagyjából 1 évet fog igénybe venni – derül ki a Famitsu legújabb riportjából.

A Nintendo felvásárolja a Shiver Entertainment stúdióját

Hivatalosan bejelentették, hogy a Nintendo felvásárolja a Shiver Entertainment stúdióját, azt a csapatot, akik a Hogwarts Legacy és a Mortal Kombat 1 Switch portját is elkészítették.

Rengeteg ellenség típus várhat majd ránk a Black Myth: Wukongban

Több érdekes pletyka is felütötte a fejét az augusztusban érkező játékkal kapcsolatban, mint például, hogy nagyjából 160 különböző ellenségre számíthatunk majd, de a főellenségek száma is hangzatos, azt 80-ra taksálják.

Tovább csúszik a Life by You

Harmadjára is halasztják a Life by You megjelenését, a Paradox saját Sims-szerű játékát, melyhez most már megjelenési dátumot sem fűztek, hiszen „további fejlesztésekre szorul” a projekt és nem akarnak olyan dátumot megadni, amit nem tudnak biztosan tartani.

Már készülhet a Ninja Theory új játéka

Ma jelenik meg a Senua’s Saga: Hellblade II, de már arról szólnak a hírek, hogy a játék mögött álló csapat következő projektje szabad utat kapott. Lapértesülések szerint a 2020-ban bejelentett Project: Mara mellett fut a fejlesztés.

Ilyen lesz a Call of Duty Modern Warfare III és a Warzone következő szezonja

Kiderült mire számíthatunk a népszerű lövölde és annak battle royale mellékágának legújabb szezonjától: nemcsak a Gundam-kollaboráció, de egy halott szereplő is visszatér, mint kioldható karakter.