Hírarchívum - 2024. május

Kiszivárogtak a Asus ROG Ally X specifikációi

Még nem tudjuk, hogy pontosan mikor érkezik a második generációs Asus ROG Ally, annyi biztos, hogy még idén. A legfrissebb szivárgásból kiderült, hogy milyen hardver lapul a motorháztető alatt. Az aksija tovább fogja bírni.

SGF 2024: Kézközelbe került a Dragon Quest III HD-2D

A Square Enix három éve jelentette be a klasszikus Dragon Quest III remake-jét, ma viszont kiderültek a célplatformok, illetve az is, hogy a nyári játékshow-k alkalmával bővebb betekintést is kapunk a 2D-s jRPG-be.

A 2K készítheti a következő FIFA-t

Az Electronic Arts és a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség szakítását követően tátongó űr betöltését a szintén sportjátékairól ismert 2K töltené be, bár egyelőre hivatalos megerősítést nem nyert a dolog.

Neil Druckmannt pontatlanul idézte a Sony

A napokban idézett interjú kapcsán a Naughty Dog vezetője kapott hideget-meleget, most viszont tiszta vizet öntött a pohár és nyilvánosságra hozta az interjú azon részét, amelyet hibásan idézett a Sony.

A csatornája törlésével fenyegeti a Warner az egyik Mortal Kombat 1 YouTubert

ToastedShoes a játék modolásával szerzett több százezer követőt és több millió megtekintést, és saját megítélése szerint hozzájárult a játék népszerűségéhez. Most ezzel a Warner célkeresztjébe került.

Nyáron érkezik Lidia Sobieska a Tekken 8-ba

A DLC karakter saját trailert is kapott, viszont a DLC pontos megjelenési dátuma egyelőre nem ismert. A parlament legerősebb tagja és egyben Lengyelország miniszterelnöke valamikor a nyáron csatlakozik a harchoz.

Pert nyert a csaláskészítők ellen a Bungie

A fejlesztő stúdió egy csalásokat készítő csapatot perelt be, az ügy pedig odáig fajult, hogy esküdtszék elé vitték azt, akik a Destiny fejlesztőinek adtak igazat. Ez az első ilyen eset a játékipar történetében.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Főleg a PC-s tábor örülhet ennek a hétnek, konzolokra túl sok új cím nem jelenik meg a héten. Természetesen senki sem marad új megjelenések nélkül, de a moziba járóknak is lesz program.

CliffyB: Ha nem lett volna Overwatch, befuthatott volna a LawBreakers

A LawBreakers jött, ment és a mélybe rántotta magával Cliff Bleszinskit és a Boss Key Productions-t is. Az egykor rocksztárként számontartott játéktervező még mindig javarészt az Overwatch sikerét hibáztatja a játék bukásáért.

Minden kiszivárgott már a Deadlockról, a Valve pedig továbbra is hallgat

Komplett meccsvideók, az összes hős, pályák, a gyakorlómisszió, játékosadatok és még ki tudja, mennyi minden infó szivárgott ki a napokban a Valve hero shooteréről. Gabenék pedig mindeközben csak kivárnak.