Kingdom Hearts III - Baymax is benne lesz

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 17.
  • Hír
Link másolása
A Square Enix a D23 Expo apropóján jelentette be, hogy új Disney-világgal bővíti a Kingdom Hearts III univerzumát, így a Big Hero 6, illetve annak főszereplő robotja is tiszteletét teszi a játékban.

Az azonos című Marvel-képregény alapján készült animációs film, a Big Hero 6 tavaly (nálunk idén januárban) került mozikba, ennek megfelelően vadonatúj szereplője lesz a Kingdom Hearts-sorozatnak.

A Square Enix a Star Wars-hírekben is gazdag D23 Expón jelentette be, hogy a film világa, illetve főszereplő robotja, Baymax is feltűnik a folytatásban, amely PS4-re és Xbox One-ra fog megjelenni. Habár a készítők nem árultak el túl sok részletet ezzel kapcsolatban, azt elmondták, hogy a Big Hero 6 karakterei és San Fransokyója tökéletesen passzolnak a Kingdom Hearts univerzumába, ezt bizonyítandó már egy concept artot is közzétettek, amin Sora és Baymax együtt harcol.

A játékbeli Big Hero 6-világ egyébként a fim utáni állapotában látható majd, ezért érdemes lehet bepótolni azt is, ha eddig kimaradt volna - úgyis eltelik még "néhány" hónap, mire a játék boltokba kerül.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...