5.5

Battlefield 2042 teszt

Idén ismét a nem túl távoli jövő hadviselésébe enged betekintést a Battlefield-sorozat, azonban az új rész indulása olyan katasztrofálisan sikerült, hogy a cím mögötti évszám nyugodtan lehetne akár 2077 is.

Halo Infinite multiplayer próbakör

Ráfordult a huszadik évfordulójára az Xbox, a 343 Industries és a Microsoft pedig egy kellemes meglepetéssel ünnepelte a jubileumot. Idő előtt elérhetővé tették a Halo Infinite ingyenes multiplayer módját, amit természetesen mi is kipróbáltunk.
8.5

Marvel's Guardians of the Galaxy teszt

Peter Quill és válogatott seggfejekből álló csapata űrkalózkodással tengeti mindennapjait. Az egyik küldetés viszont nem úgy alakul a Galaxis Őrzői számára, akik ezután egyik galibából csöppennek a másikba.
8.0

Farming Simulator 22 teszt

Három év elteltével újabb résszel bővült a közkedvelt mezőgazdasági szimulátor, ami számos újdonsággal igyekszik lekenyerezni a földművelés rajongóit, valamint megindokolni az idén kicsit borsosabb árcédulát.
 • Írta: Májkül
 • 5 komment

Elden Ring próbakör

Ó, Elden Ring! A múlt hétvégén elsők közt próbálhattuk ki a FromSoftware következő nagy dobását, így csak természetes, hogy kapva kaptunk az alkalmon. Lássuk, milyen első benyomást keltett a Souls-széria nyílt világú örököse!
7.0

The Good Life teszt

Sejthető, hogy Swerynek és a White Owls stúdiónak nem kell a szomszédba mennie különleges, egyedi ötletekért, lásd a korábbi (vagy Swery összes) játékát. Az más kérdés, kinek mennyi türelme van kitalálni, hogy „mire gondolt a költő?”
 • Írta: Venefycus
 • 0 komment
5.0

Call of Duty: Vanguard teszt

A futószalagon szállított Call of Duty-sorozat elérte története mélypontját. A második világháborús miliőben készült Vanguard ebben a formájában egy vállalhatatlan, összecsapott fércmunka, amivel még rengeteg munkája lesz a fejlesztőknek.

Crysis Remastered Trilogy teszt

A Crysis felújított változata csak a kezdet volt, a Crytek a Saber Interactive segítségével most modern köntösbe öltöztette a legendás FPS-széria összes számozott epizódját. Mi is futottunk velük egy kört.
8.0

Football Manager 2022 teszt

Az évenkénti folyamatos megjelenés egy idő után minden szériára rányomhatja a bélyegét, amikor is azt érezzük, hogy pár kevésbé fajsúlyos újdonság mellett ugyanazt a játékot vesszük meg újra és újra, méghozzá teljes áron.
 • Írta: Májkül
 • 1 komment
9.0

Metroid: Dread teszt

A műfajteremtő franchise tizenöt év után ismét egy oldalnézetes epizóddal rúgta rá a kaput a konkurenciára, és mutatta meg, hogyan kell tökéletes side-scrollert csinálni. De vajon tényleg annyira hibátlan lett a Dread?
9.0

Forza Horizon 5 teszt

A világ legőrültebb versenyzői repülőre szálltak, hogy az Atlanti-óceánon átkelve Mexikóba is elhozzák a Horizon Fesztivált. A Playground Games három éve nagyon magasra emelte a lécet - lássuk, sikerült-e újra megugraniuk azt!
8.0

Medieval Dynasty teszt

Hogyan lehet biztos lábakra állni a már igencsak túlzsúfolt túlélőjátékok piacán egyjátékos programként? A Render Cube szerint egy stabil és szórakoztató rendszerrel, élőnek ható világgal, egy ismerős, mégis felfedezésre váró érában.
 • Írta: Venefycus
 • 5 komment
6.5

FIFA 22 teszt

Miután a jelek szerint a Konami sikeresen kigolyózta magát a piacról, az Electronic Arts lényegében egyedül maradt a szimulációs focijátékok műfajában. Csak hát az öreg Ben bácsi már megmondta: a nagy erő bizony nagy felelősség is.
7.5

The Dark Pictures: House of Ashes teszt

A Supermassive Games csapata nem kis fába vágta a fejszéjét, amikor elindította a The Dark Pictures Anthologyt, hiszen az volt a feltett szándékuk, hogy a horror különféle zsánereit segítségül hívva belénk fagyasszák azt a bizonyost.
 • Írta: Májkül
 • 0 komment
8.0

Age of Empires IV teszt

A Microsoft a Relic csapatára bízta a világ talán legismertebb RTS-szériájának folytatását. Az eredmény? Minden idők legjobb Age of Empires-játéka, mely jókora csalódás lesz mindazok számára, akik valami újra számítottak.
7.5

Lemnis Gate teszt

Idén különösen divatosak az időhurkos FPS-ek: ezek újabb képviselője a Lemnis Gate, ami még körökre osztottsággal is megfejeli a formulát. Vajon ez lesz végre az a fecske, amely megcsinálja a zsáner nyarát?
7.0

Hot Wheels: Unleashed teszt

Csikorognak már az aprócska kerekek, hiszen megérkezett a Hot Wheels: Unleashed. A Milestone a komolyabb motoros játékok után arra szánta magát, hogy mosolyt csaljon a kis és nagy gyerkőcök arcára - lássuk, sikerült-e nekik a feladat!
9.3

Alan Wake Remastered teszt

Több mint egy évtized után ismét visszatérünk Bright Falls rémálomba illő kisvárosába. Ez a visszatérés azonban egyszerre nosztalgikus és keserédes, mert ugyan a külcsín megszépült, a belbecs érintetlen maradt.
7.0

Tales of Arise teszt

A Tales of Arise két bolygó évszázados konfliktusába kalauzol minket, amelynek közepette egy valószerűtlen csapat a változásért küzd. A Bandai Namco úgy látta, hogy a Tales-szériára ráfér a vérfrissítés 25 év után. Vajon ez lesz az?
8.0

Back 4 Blood teszt

A kietlen éjszakában csak pár túlélő mozgolódása töri meg a csendet. Feltett szándékuk élve keresztül vergődni az előttük elterülő fertőzött hordákon, hogy aztán megannyi szenvedést és akciót követően csökkentsék kicsit a helyiek populációját.
 • Írta: Májkül
 • 7 komment