7.0

Knack 2 teszt

Hiába szenvedtek vereséget évekkel ezelőtt, a goblinok nem tudtak nyugton maradni a szigetükön. Egy feledésbe merült robothadsereget keltenek életre, hogy leigázzák az emberiséget. Ugye tudod, hogy ki állíthatja meg őket?
7.5

Destiny 2 teszt

A Cabal-inváziónak nincs vége. A Red Legion egy váratlan támadással a Föld utolsó épségben maradt városát is porig rombolja, miközben a kialakult káoszban a Travelert is kiiktatják. A Guardianok pedig látszólag tehetetlenek.
7.0

LawBreakers teszt

Manapság nehéz emlékezetes multiplayer lövöldét készíteni, a siker sokszor tényleg csak nüanszokon múlik. Sajnos épp ezek az apróságok hiányoznak a LawBreakersből is.
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

Life is Strange: Before the Storm teszt

Az Oregon állambeli Arcadia Bay már Max Caulfield visszatérése előtt sem volt egy teljesen átlagos kisváros. A Before the Storm most megmutatja, hogyan is fordultunk rá az eredeti Life is Strange krimibe illő cselekményére.
8.5

F1 2017 teszt

Természetesen idén is készült Forma 1-es játékkal a Codemasters, melyben 2013 óta először visszatérnek a klasszikus járgányok is. A kiválóra sikerült tavalyi epizód után kíváncsian vártuk, hogy idén mit sikerült összehozni a fejlesztőknek.
  • Írta: barackostej
  • 12 komment

Age of Empires: Definitive Edition bétateszt

Visszatér minden idők egyik legjobb stratégiai játéka. Az idén 20 éves Age of Empires felújított változata gyönyörű grafikával, és áthangszerelt zenével emlékezik meg a legenda születéséről - a bétaváltozatot pedig mi is kipróbáltuk.
7.0

Matterfall teszt

Fortuna Cityt, Hydroponicsot és Matter Minest jelenleg egy intelligens anyag irányította robotsereg tartja a fennhatósága alatt, de már nem sokáig. Jön Avalon Darrow, aki magára ölti dögös szerelését, és kezébe veszi az emberiség sorsát.
  • Írta: Shifty
  • 6 komment
7.0

Observer teszt

A kiégett nyomozó, Daniel Lazarski üzenetet kap elhidegült fiától a 2084-es évek Krakkójában. Egy lepukkant bérházba érve rövidesen szörnyű gyilkosságok nyomaira bukkan. Még jó, hogy hősünk át tudja élni az áldozatok utolsó perceit.
8.8

World of Tanks: War Stories bemutató

Egyjátékos móddal bővült a World of Tanks. A War Stories játékmód két kampányt tartalmaz, egyenként három-három közepes méretű küldetéssel, de ez csak a bemelegítés, még idén jön a folytatás!

Call of Duty: WWII bétateszt

A második világháború idejében, ha egy életerős fiatal behívót kapott, egy percig sem gondolkodott azon, hogyan úszhatná meg, hogy ne kelljen a frontvonalon megmérettetnie. Mi is örömmel tettünk eleget kötelezettségünknek!
7.5

Sonic Mania teszt

Szegasztok, elektor kalandorok! Nagyon izgatottak vagyunk, mert visszatért régi barátunk, Szonik, a lakásról indítható Süni! Haló-haló, van valaki a vonalban? Mi már felkészültünk. Halljunk egy csatakiáltást, és induljon a játék!
8.5

Uncharted: The Lost Legacy teszt

Vajon mihez kezd a korábbi részek mellékszereplőiből főhőssé avanzsált Chloe és Nadine Nathan Drake nélkül? Az Uncharted-sorozat mellékága erre a kérdésre ad választ, és persze arra is, hogy a Naughty Dog tud-e újat mutatni egy év alatt.
7.0

Agents of Mayhem teszt

The City of Tomorrow. Szöul, Dél-Korea. Egy sokmilliós metropolisz a távoli jövőben, egy nyugodt és modern város, egy oázis a káoszban, ahol mindenki boldogan, biztonságban élhet. Legalábbis amíg a kapuit a Mayhem őrzi.
8.5

Hellblade: Senua's Sacrifice teszt

A nyugodt csónakázás közben még nem is sejtjük, hogy amint Senua partot ér, a pszichózisban szenvedő kelta harcoslány pokoljárása egy igazi érzelmi hullámvasút lesz. Ahogy megteszi első lépteit a pokol partján, már tudjuk, nincs visszaút.
7.5

Yonder: The Cloud Catcher Chronicles teszt

Elég ránézni a Prideful Sloth bemutatkozó játékára, máris rengeteg hasonlóságot fedezhetünk fel a The Legend of Zelda-sorozattal. Igaz, a Yonder: The Cloud Catcher Chroniclesben nincs harc, de így is vitathatatlanul nagy élmény.

Fortnite bétateszt

Az Epic Games nem ment messzire friss ötletekért, a Fortnite gyakorlatilag egy műfajkavalkád: túlélőjáték, amelyben építkezünk, zombihordákat verünk vissza, kártyázunk, tanulunk és így tovább. Ettől függetlenül is megtalálta saját hangját.
6.0

DeadCore teszt

Imádod az olyan ügyességi játékokat, ahol a sebességnek is fontos szerepe van? Rajongtál a Portalért vagy imádtál Faith-tel háztetőkön ugrálni és rohangálni? Akkor a DeadCore a Te játékod lesz.
7.0

Gigantic teszt

Strategic Hero Shooter. Ez a Motiga és a Perfect World Entertainment legújabb közös játékának, a Giganticnak a hivatalos elnevezése. Amúgy egy free-to-play third-person MOBA, de az első sokkal jobban hangzik.

Assassin's Creed: Origins előzetes

Az Origins nemcsak azért lesz érdekes, mert már több mint három éve dolgozik rajta a Ubisoft, és nem is azért, mert az ókori Egyiptomban játszódik. Végre kiderül, hogyan született meg a Testvériség.

Dead Alliance bétateszt

Lassan minden hétvégére jut egy bétateszt. Ez pedig nemcsak azért szuper, mert ingyen játszhatunk a tomboló nyári uborkaszezon kellős közepén, de megtudjuk az is, hogy mit érdemes majd ősszel megvenni. És mit nem.