Half-Life: Alyx próbakör

Hiába a másfél évtizednyi alibizés, a Valve ismét bizonyította, hogyha akar, akkor még mindig tud játékot fejleszteni. Kár, hogy ezt az élményt csak egy szűk réteg számára tették elérhetővé.

Mega Man Zero/ZX Legacy Collection teszt

A Capcom egy újabb Mega Man-kollekcióval kedveskedik a nagy múltú széria rajongóinak. Ezúttal Zero négy epizódot megélt kalandjait és a ZX-játékok párosát élhetjük újra némileg kicsinosított, extrákkal telepakolt kiadásban.

Heti száz óra munka - a játékipar árnyoldala

A CD Projekt RED januárban jelentette be, hogy méreteset csúszik a Cyberpunk 2077. A játékosok egész jól fogadták a dolgot, elvégre a “jó munkához idő kell”, a csapat munkatársai azonban egyáltalán nem lélegezhettek fel a hírek hallatán.
7.5

Death and Taxes teszt

Szeretnél dönteni arról, ki éljen és ki haljon meg? Elbírod annak a felelősségét, hogy a teljes emberiség sorsa a kezedben legyen? Mindig is akartál magadnak egy nyávogó szobakaktuszt? Akkor a túlvilági bürokráciát épp neked találták ki!
9.0

Ori and the Will of the Wisps teszt

Ori újra visszatér, hogy felvegye a harcot a sötétséggel, amely ezúttal Niwen vidékét fenyegeti. A kis fénymanó új képességekre és új barátokra tesz szert ebben a meseszerű alkotásban, miközben saját rendeltetését is megismeri.
9.0

DOOM Eternal teszt

Eljött az idő, hogy újra feldúljuk az alvilágot - nem is kell messzire mennünk, hiszen a démonok a Földre hozták a pokol lángjait. Készítsétek a sörétest, a láncfűrészt és a BFG-t, vadászni megyünk az év legjobban várt lövöldéjében!
7.5

Call of Duty: Warzone teszt

A Black Ops 4 mérsékelten sikeres battle royale-módja, a Blackout után az Activision ismét szerencsét próbál a zsánerrel, de ezúttal a tavaly megjelent Modern Warfare körítésében. A kísérlet egyelőre nagyon is sikeresnek bizonyult.

Deathtrap Dungeon bétateszt

Félelmetes fantáziajáték. A főhős TE vagy! Nem kell hozzá más, mint egy PC, egy fejhallgató vagy hangfalak, no meg némi szerencse. A Halállabirintus ezúttal FMV-ként tér vissza, egészen érdekes élményként.
  • Írta: iNKARNATE
  • 7 komment
7.0

The Suicide of Rachel Foster teszt

Furcsa szerzetek a sétaszimulátorok. Némelyiket az első pillanattól az utolsó képkockáig élmény játszani, mások pedig minden pillanatukban nyomasztóak, mégis érdemes őket végigjátszani. Rachel Foster története is egy ilyen alkotás.
6.0

Monster Energy Supercross 3 teszt

Befutott a Monster Energy Supercross versenysorozatának idei hivatalos videojátéka, egyenesen a Milestone garázsából. A krosszmotorok ismét megkapták a kellő finomhangolást, de vajon elég ez az áttörő sikerhez?
8.5

Dreams teszt

Hosszú éveken át dolgozott a Media Molecule a Dreamsen, melyben az alkotásra éhező játékosok végre szabadon engedhetik a fantáziájukat. De vajon szórakoztató és működőképes is a kreativitás köré felépített "játék" koncepciója?
  • Írta: barackostej
  • 8 komment
7.5

Kentucky Route Zero teszt

A Kentucky Route Zero világában semmi sem konkrét, minden képlékeny és illékony, de ez adja a szépségét. A szürreális történet emberi sorsok mélyére kalauzol minket, ugyanakkor elvárja tőlünk a türelmet is.

Yakuza 5 Remastered teszt

Megérkezett a tavaly bemutatott Yakuza Remastered Collection utolsó felvonása is. A Yakuza 5 felújított kiadása nem okoz meglepetést, pontosan ugyanazt kínálja, mint a kollekció másik két darabja.

Warcraft III: Reforged teszt

A Blizzard Entertainment sorra halmozza a ballépéseit, és ez alól a Warcraft III: Reforged megjelenése sem kivétel. De vajon tényleg olyan szörnyű játék ez, mint ahogy mondják, vagy lehet, hogy csak a hangos tiltakozókkal szaladt el a ló?
6.0

Zombie Army 4: Dead War teszt

Folytatódik a világháborús mesterlövész-franchise zombis spin-offja, amely miközben még kevésbé veszi magát komolyan, rávilágít, hogy az önreflexív paródia és az igénytelenség között milyen nagy a különbség.
  • Írta: sirdani
  • 4 komment
8.0

The Pedestrian teszt

A Skookum Arts első játéka egy érdekes puzzle-platformer, amelyben egy pálcikafigurát irányítunk. Ahogy haladunk az egyre bonyolultabb feladványokkal, a 2D-s és a 3D-s világ dinamikus elegyet alkot egymással.

Legends of Runeterra bétateszt

A Riot Games elindította a Legends of Runeterra nyílt bétatesztjét, így mi is felkerekedtünk, hogy kiderítsük: értenek-e a League of Legends alkotói a digitális kártyajátékokhoz?
7.0

Journey to the Savage Planet teszt

A Typhoon Studiosnak ugyan a Journey to the Savage Planet az első játéka, a fejlesztőknek azonban aligha. A stúdiót iparági veteránok alapították pár évvel ezelőtt, így kíváncsian vártuk, mit sikerült összehozni a kanadai srácoknak!
  • Írta: barackostej
  • 0 komment

Húsz cím, amivel játszanod kell 2020-ban

Kicsit megkésve, de idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre érdemes lesz odafigyelni a következő hónapokban. Lássuk hát, hogy melyek azok!

Praetorians - HD Remaster teszt

A 2003-ban megjelent Praetorians a maga idejében joggal hihette magát a Római Köztársaság koronázatlan királyának, ám azóta a dicsősége megkopott, és ezen az Unreal Engine sem tudott már segíteni.