6.5

Dynasty Warriors 9 teszt

Dinasztiák vívják véres háborúikat hatalomért és földért a feudális Kína végtelen tájain. Történetüket hosszú ideje követhetjük már, a mondáikat feldolgozó Dynasty Warriors pedig most alapjaiban újult meg.

Metro Exodus előzetes

A 4A Games szerint a Metro Exodus első változata teljesen más volt. Habár a srácok nem akarták elhagyni a moszkvai metróalagutakat, végül a világépítésre gyúrtak rá, így a felszínen folytatódik Artyom posztapokaliptikus kalandja.
Junior projektvezetőt keres a HWSW
Építsük együtt a Birodalmat! Egyetemistákat várunk részmunkaidőre, rugalmas munkabeosztással.
5.0

InnerSpace teszt

Az alig néhány főt számláló PolyKnight Games első játéka a Journey-hez vagy az Abzühöz hasonló, relaxáló élményt ígér. Nincs más dolgunk, mint átadni magunkat a meditatív hangulatnak, a felfedezés örömének. De azért akad itt pár bökkenő is.
9.0

Monster Hunter World teszt

Ki nem fantáziált arról gyerekkorában, hogy ő a rendíthetetlen hős, aki szörnyeket és sárkányokat öl? A Monster Hunter régóta várt modern darabja végre megadja a lehetőséget, igaz, meg kell szenvednünk a sikerért.
9.0

Dragon Quest Builders teszt

A Square Enix egyik leghíresebb sorozatának Minecraftra hajazó vadhajtása végre bevette a Nintendo Switch-et is. Az RPG-mechanika megmaradt, és az ütős narratívának hála a céltalan építkezések kora lejárt.

Shadow of the Colossus teszt

Wander a tiltott senkiföldjének egyik ősi templomába igyekszik, ahol egy rejtélyes hangtól kér segítséget. Mono feltámasztásáért könyörög, amit Dorminó csak egyetlen feltétellel hajlandó teljesíteni. És ez akár az életébe is kerülhet.
6.0

The Inpatient teszt

Habár az Until Dawn legtöbb rejtélyéről lehullott a lepel a játék végére, néhány kérdés megválaszolatlanul maradt. A PlayStation VR-exkluzív The Inpatient hivatott elmesélni az előzményeket.

Sea of Thieves bétateszt

Szőrös hátú szárazföldi patkányok, ez a ti időtök! Ha szeretnétek arannyal megrakodva, hősként hazatérni, ne habozzatok: irány a fedélzet, és induljon a kaland - csatlakozzatok ti is a Sea of Thieves legénységéhez! Yarrr!
8.0

Resident Evil 7 DLC tesztek

A Capcom alaposan meglepett minket a Resident Evil-sorozat revitalizációjával, ráadásul az alapjáték mellett a DLC-k is remekül sikerültek. Kicsit megkésve, de kipróbáltuk őket.
9.0

Dragon Ball FighterZ teszt

A csillagharcosok visszatértek. A Dragon Ball FighterZ klasszikus verekedős játékként ereszti össze Torijama Akira legendás hőseit - de milyen megvalósításban, és micsoda erővel! Már megvan az év első kedvence.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2018-ban

Remélhetőleg mindenkinek sikerült tisztességeset faragni a backlogján, a héten ugyanis kezdetét veszi az idei játékáradat. Összeszedtünk húsz címet, amivel muszáj lesz játszanod 2018-ban!

Metal Gear Survive bétateszt

Kojima utálja a Metal Gear Survive-ot. Tönkretették. A mester távozása után a Konami saját kezébe vette a sorozat alakítását, a legújabb rész pedig valami olyasmi lett, ami merőben eltér minden korábbitól.
9.5

Divinity: Original Sin II teszt

A Divinity-széria új tagja nemcsak univerzumon belül szólt nagyot, egyenesen a műfaj meghatározó szereplőjévé vált. Mi is szerettük: megkésett élménybeszámolónkat olvashatjátok!
10

2017 legfontosabb játékipari történései

Következzen az utolsó évzáró cikkünk, ezúttal is összegyűjtöttük, hogy melyek voltak az elmúlt esztendő legfontosabb játékipari történései. Dőljetek hátra, lássuk, hogy mi minden történt 2017-ben!

God of War előzetes

Nem maradt több lemészárolható isten az ókori Görögországban, ezért a mindig dühös Kratos északra utazik, hogy a skandináv mitológiában is letegye a névjegyét. Vele tart fia, Atreus is, aki újra embert farag a félistenből.
8.5

Wolfenstein II: Episode Zero és Gunslinger Joe teszt

William Blazkowicz története véget ért, maga a Wolfenstein viszont még közel sem. Új hősök emelkednek ki a nácik által megszállt Egyesült Államok romjai alól, hogy felvegyék a harcot a gonoszokkal - és hogy kik ők? Most kiderül!
8.5

Life is Strange: Before the Storm teszt

Az Oregon állambeli Arcadia Bay már Max Caulfield visszatérése előtt sem volt egy teljesen átlagos kisváros. A Before the Storm most megmutatja, hogyan is fordultunk rá az eredeti Life is Strange krimibe illő cselekményére.

Slaps and Beans bétateszt

Bud Spencer és Terence Hill munkásságából készített videojátékot az olasz Trinity Team. A Slaps and Beans kisujjból hozza a filmek hangulatát, igazi múltidéző alkotás lett. A pixel art grafika és a klasszikus játékmenet már csak hab a tortán.

Okami HD teszt

Amaterasu több mint egy évtizeddel ezelőtt született meg, azóta pedig sokadik alkalommal tért vissza. Habár a Capcom nem vitte túlzásba a felújítást, szerencsére az Okami mesevilágából táplálkozó kaland még mindig megunhatatlan.
6.0

Seven: The Days Long Gone teszt

Az IMGN.PRO csapatát a The Witcher 3: Wild Hunt egykori fejlesztői is erősítik, így nem annyira meglepő, hogy a 2015-ös horrorjuk után ezúttal egy izometrikus RPG-vel készültek.
  • Írta: barackostej
  • 3 komment