7.0

Friday the 13th: The Game teszt

A nyolcvanas évek kultikus slashersorozata most egy ötletes multiplayer címben született újjá. A hokimaszkos gyilkos ezúttal is ártatlan táborozókra vadászik a Kristály-tónál, akik mindent megtesznek azért, hogy túléljék a halálos kalandot.

Project CARS 2 bétateszt

A Slightly Mad Studios játékai mindig is profin lavíroztak az arcade és a szimulációs vonal között. A Project CARS esetében az utóbbi felé billent a mérleg, és igaz ez a folytatásra is. Most kiderül, mennyit fejlődött a második rész.
9.0

Nex Machina teszt

A jövőben az emberek annyira belemerültek telefonjuk nyomkodásába, hogy észre sem vették, hogy a gépek egyre intelligensebbek lettek. A robotok fellázadtak teremtőik ellen és kezdetét vette egy kiterjed ádáz háború. Mi állunk vesztésre.
8.0

Steel Division: Normandy 44 teszt

Két legendás játékipari szereplő, az Eugen Systems és a Paradox Interactive fogott össze, hogy egy hardcore második világháborús stratégiával csavarja el a műfajra fogékonyak fejét. Megnéztük magunknak!
  • Írta: Gálffy Csaba
  • 2 komment

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy teszt

Crash jobb formában van, mint valaha, hiszen az alapoktól írták újra az egész trilógiát. A kérdés csupán az, hogy 21 év elteltével van-e létjogosultsága a mára elavult játékmenettel operáló platformereknek? A válasz nem olyan egyszerű.
6.0

Tokyo 42 teszt

Hősünk épp a rendőrség elől menekül, mert valakik belekeverték egy gyilkossági ügybe. A nagyváros háztetőin közlekedve sikerül meglógnunk, de ahhoz, hogy tisztára mossuk magunkat, át kell állnunk a rosszfiúk oldalára.
6.0

Micro Machines: World Series teszt

Tíz év után visszatért a Hasbro miniautós versenysorozata. A Micro Machines: World Series ezúttal a többjátékos, egymás elleni kihívásokra helyezte a hangsúlyt, tudjuk egymást szívatni - és még Hugó Hami is van benne!
4.5

Marvel Heroes Omega teszt

Pókember, Hulk, Thor, Luke Cage, Iron Fist, Doctor Strange és Deadpool együtt indul útnak, hogy megmentse a világot. A Marvel-hősök régi-új játéka visszatért, és ingyen nyitja meg előttünk a kalandokat.
8.0

The Elder Scrolls Online: Morrowind teszt

Megérkezett az első nagyobb volumenű kiegészítő a TESO-hoz, miután a ZeniMax Online újraélesztette az MMO-t. A helyszín ismerős, már jártunk itt 15 éve a The Elder Scrolls III-ban, a nosztalgiavonatra pedig mi is felültünk.
5.0

Cars 3: Driven to Win teszt

Villám McQueen és Matuka visszatért Kipufogó-fürdőbe. Az új Verdák-film játékváltozatában régi és új autók mérik össze tudásukat a versenypályán, és azon is túl - persze szigorúan gyerekeknek készült formában.
6.5

MotoGP 17 teszt

Tavaly Valentino Rossi: The Game néven érkezett meg a Milestone gyorsaságimotoros-világbajnokságot feldolgozó sorozatának aktuális része, idén pedig visszatértünk az eredeti, jól bejáratott címhez és számozáshoz.

Far Cry 5 előzetes

Egy montanai kisvárosban bedurvultak a világvége-hívők. Egy magát prófétának kikiáltó fickó saját milíciájával hirdeti az igét, és minden ellenkezővel leszámol. Ebbe a képtelen helyzetbe csöppen fiatal rendőr hősünk.
8.0

Ever Oasis teszt

A Nintendo letette a kisdobosesküt, hogy a Switch megjelenése ellenére sem hanyagolja el a 3DS-t. Az ígéret szép szó, szokták mondani, de ha olyan játékokat kapunk majd a masinához, mint az Ever Oasis, biztosan jól jártunk!
6.0

Perception teszt

Az ismeretlentől való félelem genetikailag kódolva van az emberekbe. Ha pedig önhibánkon kívül nem tudunk szembenézni a veszedelemmel, csak a hallásunkra és a megérzéseinkre hagyatkozhatunk. Pont, mint a Perceptionben.
6.0

Impact Winter teszt

Egy meteoritbecsapódás következtében a Föld felszíne lakhatatlanná vált. Rideg tél köszöntött a világra, szerencse, hogy sikerült búvóhelyet találnod. Egy túlélőcsoport tagja lettél, de már úton a segítség. Harminc napig kell kihúznod valahogy.

Wipeout: Omega Collection teszt

PlayStation 4-re egy remaster-kollekció keretein belül látogatott el a Wipeout-széria, a sorozat védjegye pedig ezúttal sem maradt ki: a játékok kihozzák a maximumot mind az alapgépből, mind pedig a PS4 Próból.
  • Írta: barackostej
  • 4 komment
7.0

Skylar & Plux: Adventure on Clover Island teszt

Mintha reneszánszukat élnék a klasszikus platformerek. Nemrég az eredeti Ratchet & Clank kapott újrázást, legutóbb pedig a Banjo-Kazooie szellemi örököse, a Yooka-Laylee próbált szerencsét. Most itt egy újabb versenyző.
5.5

Get Even teszt

Cole Black egy elhagyott elmegyógyintézet falai között ébred. Egy emberrablás emlékei cikáznak a fejében, de mintha ezek nem az ő gondolatai lennének, hanem a lányé. Az áldozaté.
6.5

NBA Playgrounds teszt

Végéhez ért az NBA idei szezonja, a Golden State Warriors simán bedarálta a Cleveland Cavalierst. Azért ezek után sem maradunk kosárlabda nélkül, igaz, nem az NBA Playgrounds lesz az új NBA Jam.
8.5

Endless Space 2 teszt

Az Amplitude szépen mászik felfelé a minőséget jelentő létrán minden egyes birodalomépítős anyagával. Vajon idén felérnek a felső lépcsőfokok valamelyikére? Fél lábbal biztosan.
  • Írta: iNKARNATE
  • 2 komment