8.0

Madden NFL 19 teszt

Hamarosan elrajtol az idei NFL-szezon, ez pedig azt is jelenti, hogy befutott a Madden NFL-sorozat következő kiadása, ami több szempontból is igazi szomjoltó az alapszakasz kezdetéig. Tesztlaborban járt a Madden NFL 19.
8.0

Overcooked 2 teszt

Úgy érzed, otthonosan mozogsz a konyhában? Az Overcooked pillanatok alatt rácáfol erre, hiszen temérdek nehezítéssel kell szembenézned. Még szerencse, hogy kapunk segítséget!
8.4

Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered teszt

A Red Faction-sorozat védjegye mindig is a pusztítható környezet volt, amit a játékmenet rendesen ki is használt. A THQ Nordic most felújította a harmadik részt, amely júniusban volt kilencéves.
8.0

The Banner Saga 3 teszt

Véget ért a The Banner Saga trilógiája, a kézzel rajzolt viking eposz utolsó felvonása pedig sötétebb, mint valaha. Az emberiség legvégső óráiban is kitartónak kell maradnunk, hiszen ha elragad minket a kétségbeesés, akkor biztosan elbukunk.

Call of Duty: Black Ops 4 bétateszt

A hétvégén kipróbáltuk a Call of Duty: Black Ops 4 egyelőre csak PlayStation 4-en játszható multiplayer bétáját, ami ugyan rengeteg ismerős elemből dolgozik, de azért akadnak benne érdekes és izgalmas újdonságok is.

The Awesome Adventures of Captain Spirit teszt

A szeptemberben érkező Life is Strange 2 mondhatni megkapta a világ legjobb interaktív előzetesét a Captain Spirit képében. Egy előzetest, mely majdnem két óra hosszú, ám a végére mégis azt kívánjuk, bárcsak tovább tartana.
  • Írta: sirdani
  • 4 komment
8.0

Octopath Traveler teszt

A Square Enix nagy fába vágta fejszéjét: úgy próbálta meg modern elemekkel felvértezni a Switch-exkluzív JRPG-jét, hogy közben hűen idézi a 16-bites klasszikusokat. A fejlesztő ráadásul ügyesen csavar egyet rajta.

Vigor bétateszt

Nukleáris háború söpörte el Európát. Országok semmisültek meg, milliók vesztek oda - aki túlélte, északra vándorolt. Norvégiában járunk, 1991-ben. Az egyetlen, még lakható helyen.
7.0

Mothergunship teszt

A Föld ismét veszélyben. Mi kapjuk a feladatot, hogy hazáig rugdossuk vissza a betolakodókat, és ebben bizony nem csak a klasszikus FPS-ek jellemvonásai, hanem az elképesztően változatos és méretű fegyverek is segítségünkre lesznek.
8.0

Mario Tennis Aces teszt

Hasonlóan elődjeihez, első blikkre a Mario Tennis Aces is egy színtiszta árkádjátéknak tűnik, melyben a Nintendo eléggé szabadon kezeli a műfaj szabályait. Ám ahogy egyre többet játszunk vele, kiderül, hogy mélysége is van – nem is kicsi!

Exkluzív: Nintendo Post E3 Tour beszámoló

Frankfurtig repültünk, hogy fussunk egy próbakört a Nintendo Switch idén boltokba kerülő újdonságaival. Sűrített élménybeszámoló következik, a Pokémontól a Super Smash Bros.-ig mindenre kitérünk!
6.5

MXGP PRO teszt

A motokrossz-világbajnokság hivatalos játékát ezúttal is a Milestone szállította nekünk. Az MXGP PRO nem az év fejlesztése, de fizikában, irányításban és finomhangolásokban a készítők megint odatették magukat.
7.5

The Crew 2 teszt

Ha nem lett volna első része, akkor a The Crew lenne most a legjobb autós játék a piacon. Teljesen bejárható Egyesült Államok; Porsche, szerelem és száguldás - még úgy is jól hangzik ez, hogy ősszel jön a mindent verő Forza Horizon 4.
8.0

Unravel Two teszt

Az EA Originals keretein belül folytatást kapott a Coldwood Interactive és az Electronic Arts 2016-ban bemutatott platformere, az Unravel, ami ezúttal Yarny és társa, egy másik fonalhős közös, sötétség ellen vívott kalandját mutatja be.
7.0

Jurassic World Evolution teszt

A természet mindig utat tör magának. Dr. Ian Malcolm sokat idézett meglátása azóta többször is bebizonyosodott, de mintha mi emberek sosem tanulnánk a hibánkból. Sebaj, a parkot most neked kell felhúznod és üzemeltetned!
8.0

Captain Toad: Treasure Tracker teszt

Derék gombafejű kapitányunk miután négy éve mindenkit meglepett Wii U-n, most Switchen is gyűjti a csillagokat. Az új verzióban extra pályák és egy zseniális kooperatív mód várja a régi és új rajongókat egyaránt.

Hitman: Sniper Assassin teszt

A rajongók számára ismerős lehet a Hitman: Sniper Assassin koncepciója, hiszen a 2012-ben megjelent Hitman: Sniper Challenge vagy a mobilos Hitman: Sniper alapjaira építkezik. Csak mindezt modern köntösben, ingyen teszi.

Nintendo Labo bemutató

Amíg ki nem próbálod, jó eséllyel te is csak legyintesz rá. Aztán a vele töltött első óra után újra előtör belőled a gyermeki éned. Majd úgy állsz fel, hogy ezt az élményt a gyerekeddel is meg akarod osztani. Kipróbáltuk a Nintendo Labót.
5.5

Antigraviator teszt

Az Antigraviator semmi esetre sem nevezhető kiemelkedő alkotásnak, ám ha engedjük, hogy a pazar látványvilág és az őrületes sebesség átrepítsen minket az idegesítő részletek és bugok armadája felett, akkor még szórakoztató is lehet.
6.0

Shaq Fu: A Legend Reborn teszt

A játékvilág csodája, hogy 24 év után ismét megjelenhetett egy Shaq Fu-játék. A Legend Reborn ugyan sokkal szórakoztatóbb, mint az elődje, de az biztos, hogy az utókor nem emiatt fog emlékezni az egykori NBA-szupersztárra.