8.5

Detroit: Become Human teszt

Detroit 2038-ra teljesen megújult, köszönhetően az androidok hétköznapi életbe történt integrálásának. A fejlődésnek azonban súlyos ára volt, így hamarosan "Motownban" komoly gondot okoznak majd az öntudatra ébredt robotok.
8.5

Monster Prom teszt

Egy középiskolás szörnyeteg életében nincs fontosabb a Szörny Szalcsinál. A tinirémek mindent beleadnak, hogy ne pár nélkül, a gimi lúzereként végezzék, de szívük választottjához véletleneken és hirtelen döntéseken keresztül vezet az út.

Red Dead Redemption 2 előzetes

Az Úr 1899. évében a vadnyugat kezd megszelídülni. Csak néhány banda járja a vidéket fosztogatva és gyilkolva, fittyet hányva a törvényekre. Ilyen Dutch van der Linde kompániája is, amely a végsőkig igyekszik kitartani.

Double Kick Heroes bétateszt

Amikor már azt hinnéd, hogy nincs szufla az agyonhasznált ritmus- és zombijátékokban, akkor jön az egyelőre csak korai hozzáférésben kipróbálható Double Kick Heroes, és megmutatja, hogyan kell jól házasítani a két műfajt.
3.5

Extinction teszt

Ötemeletes orkok döngetik Dolorum királyságának kapuit, a Ravenii-invázió megkezdődött. Az Extinction története egy magányos hős háborúját dolgozza fel, villámgyors csatákkal és tökéletesen felejthető eseményekkel.
6.5

Wormster Dash teszt

Békésen szunyókálsz, élvezed az önfeledt mindennapokat, aztán egyszer csak a semmiből felbukkan egy hatalmas, feldühödött fonalféreg, aki mindent felzabál, ami az útjába kerül. Nincs más hátra, kapd fel a nyúlcipőt és rohanj!
9.0

Frostpunk teszt

Új játékkal készültek a This War of Mine alkotói. A játékmenet és a környezet változott, ám ezúttal is komoly témákat feszegetnek fejlesztők, az életbevágó döntéseket pedig ránk, azaz a játékosra bízzák.
  • Írta: barackostej
  • 4 komment

Shadow of the Tomb Raider előzetes

Minden egy napfogyatkozással kezdődött. A veszedelmes szökőár elárasztotta Peru lakott településeit, Kukulkan isten haragja lesújtott. A tapasztalt kalandorrá avanzsált Lara Croftnak ezúttal a maja apokalipszissel kell szembenéznie.
8.0

Total War Saga: Thrones of Britannia teszt

Két fantasy spin-off után megérett az idő egy újabb történelmi Total War-epizódra. Az angolszászok és a vikingek vérzivataros korába repültünk, és alapvetően tetszett, amit láttunk.
8.0

Donkey Kong Country: Tropical Freeze teszt

Kedvenc gorillánk bevette a Switch-et is. Maga a játék nem új: egy négyéves Wii U-s címet porolt le a Nintendo, amelyben sok extra tartalom nincs, cserébe viszont egy régivonalas és irtó nehéz platformerrel gazdagodnak a zöldfülűek.

Darwin Project bétateszt

Tíz elítéltnek kell megküzdenie a túlélésért a világ legújabb és legkegyetlenebb valóságshow-jában. A Darwin Project egy ígéretes kis indie battle royale játék-lesz, olyan újdonságokkal, amire nagyon is érdemes odafigyelni.
8.0

Minit teszt

Mit tennél, ha csak egy perc lenne hátra az életedből? Ezzel a problémával szembesül a Minit kacsaszerű főszereplője, amikor felvesz egy elátkozott kardot, és ezzel a létezése hatvanmásodpercek sorozatává válik.
4.5

MX vs. ATV: All Out teszt

Folytatódik a csapatás. A THQ Nordic és a Rainbow Studios a tavasz beköszöntével elhozta nekünk az MX vs. ATV legújabb részét: nyílt világú versenyek, rengeteg újdonság, és annyi hiba, hogy leírni nem lehet - ez az All Out.
7.0

Pure Farming 2018 teszt

Földművelés, állattenyésztés, gyümölcstermesztés és szállítmányozás. A vidéki élet tele van kalanddal, a kétkezi munka pedig sosem volt még ilyen szórakoztató. És mindezt csak a Pure Farming 2018-nak köszönhetjük!
8.5

Wolfenstein II DLC tesztek

Egy brit titkos ügynök és egy amerikai katona története zárja a Wolfenstein II: The New Colossus négyrészes DLC-csomagjának alternatív eseményszálait. A helyszín és az időszak változatlan, a kalandok viszont újak!

Spider-Man előzetes

Azok a legjobb Pókember-történetek, amelyekben Peter Parker civil életének és maszkos alteregójának világa ütközik egymással, ezzel nem kevés fejtörést okozva hősünknek. Összeszedtük, hogyan is képzeli ezt el az Insomniac Games.
6.5

Frantics teszt

Róka úr fura fickó. Miközben kockás öltönyében feszít és konyakot kortyol, arra buzdítja a baráti társaságunkat, hogy mindenféle minijátékban győzzük le egymást - nem mindig tisztességes eszközökkel. Megérkezett az új PlayLink-játék.
5.5

Fear Effect Sedna teszt

A legutóbbi rész után több mint tizenöt évvel később folytatódik az első generációs PlayStation-korszak klasszikus akció-kalandsorozata. Furcsa feltámadás ez: a nosztalgiafaktor megvan, de a felfrissült játékmenet nem az igazi.
  • Írta: iNKARNATE
  • 1 komment
6.0

Scribblenauts Showdown teszt

Négy évet vártunk az új Scribblenauts-játékra: az új részben kicsit félretették a fejtörőket, hogy egy igazi partijáték születhessen meg Showdown alcímmel. Ezúttal a kreativitásunk mellett gyors reflexekre is szükségünk lesz.
7.0

Q.U.B.E. 2 teszt

A Q.U.B.E. világában semmi sem az, aminek látszik. Amikor Dr. Amelia Cross magához tér, fogalma sincs róla, hogy hol ébredt. Végül kiderül, nem vagyunk egyedül, Dr. Emma Sutcliffe tanácsai pedig remek útravalók lesznek a kaland során.