6.5

Fist of the North Star: Lost Paradise teszt

A Yakuza-csapatnak jutott a megtiszteltetés, ők készíthették el a legújabb Fist of the North Star-adaptációt. A srácok nem is hazudtolták meg magukat: egy Yakuza-játékkal rukkoltak elő, csak épp Fist of the North Star-stílusban.
8.0

Transference teszt

A Ubisoft és a SpectreVision alkotása Elijah Wood neve miatt ugyan széles közönség figyelmét kelthette fel, ám maga a játék semmi esetre sem kíván megfelelni mindenki számára. Igazi réteghorrorral van dolgunk.

Last Tide bétateszt

Ha battle royale-játékról beszélünk, akkor mindenki kapásból a PUBG-Fortnite párosára gondol, és ez a Last Tide megjelenése után sem fog változni. Mégis, a Depth alkotóinak sikerült valami egyedivel felkavarnia a vizet a műfajon belül.
 • Írta: sirdani
 • 1 komment
6.5

Dakar 18 teszt

A Dakar minden idők legnehezebb tereprali-versenye, amely lelkileg és fizikailag is felőrli a pilótákat. Száraz sivatagban, homokdűnék között elakadni nem leányálom, ahogy a szivárgó olaj sem egy jó előjel. Üdv, a dél-amerikai valóságban!
7.5

Pro Evolution Soccer 2019 teszt

Idén újabb fontos licencet bukott a Konami az Electronic Artscal szemben, a kiadó mégsem tett meg mindent, hogy magához édesgesse a focirajongókat. Fellelhető némi evolució, de a radikális változások ezúttal teljesen elmaradtak.
4.5

Post Scriptum teszt

A Post Scriptum leginkább egy olyan piramishoz hasonlítható, melyet a tervezői a csúcsától fogva kezdtek el építeni lefelé haladva úgy, hogy az alapjait majd később próbálják benyomorgatni a már elkészült részek alá. Nyilván sikertelenül.
8.0

Valkyria Chronicles 4 teszt

Adott egy második világháborúra hajazó konfliktus, ahol taktikai küzdelmet vívnak a nagy szemű anime szereplők. A körökre osztott csaták keverednek némi külső nézetes akcióval – ez csak a Valkyria Chronicles lehet!
7.0

Treadnauts teszt

Színes harckocsik vadásszák egymást a legkülönfélébb 2D-s pályákon, és eközben mindenki pattog, ugrál, csúszkál, de legfőképpen, lövöldözik – ez a Treadnauts, és ennél furcsább multis játékot nem láttunk mostanában.
8.5

Assassin's Creed: Odyssey teszt

A sikeres Origins után kíváncsian vártuk, hogy mihez kezd a francia a kiadó a legnépszerűbb sorozatával. Az új epizódban ismét egy régóta várt helyszínre, az ókori Görögországba látogathatunk el.
8.5

NHL 19 teszt

Az EA Vancouver idei koncepciója az, hogy visszarepíti a jégkorong szerelmeseit a múltba, amikor még a szabad ég alatt lőtték a pakkot, rögtönzött bajnokságokat vívva, olykor felforgatva a szabályokat. Persze marad a realizmus is.
 • Írta: zoenn
 • 3 komment
7.0

Planet Alpha teszt

Egyedül ébredünk egy ismeretlen planétán, s habár a látvány szemkápráztató, nem sok időnk marad bámészkodni. A gépek inváziója komoly veszélyt jelent az élővilágra, ez alól pedig mi sem vagyunk kivétel.
 • Írta: szlav
 • 3 komment
8.5

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age teszt

Vannak olyan sorozatok, amiket nem csap meg a változás szele, és a rajongók tudják, mire számíthatnak egy új résztől. A Dragon Quest XI is ilyen – három évtized hagyománya van mögötte, úgyhogy nyilván ez is mestermunkának tekinthető.
 • Írta: zoenn
 • 3 komment
8.5

Two Point Hospital teszt

Kórházépítős anyagokkal nem igazán vagyunk ellátva a kiváló '97-es Theme Hospital óta, így mindenképpen jó hír a rajongók számára, hogy a Bullfrog tagjai által is erősített Two Point Studios rakott összet egy játékot a témában.
 • Írta: barackostej
 • 3 komment
9.0

Forza Horizon 4 teszt

Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, még rosszabb idő. Ez Nagy-Britannia, a Horizon Fesztivál negyedik állomása, ahol ezúttal is a világ legjobb, leggyorsabb autói forgatják fel a vidéki élet mindennapjait.
8.5

Assassin’s Creed: Odyssey próbakör

Lehetőséget kaptunk, hogy hetekkel a megjelenés előtt próbáljuk ki az Assassin’s Creed: Odyssey-t, mi pedig kapva az alkalmon egy egész délelőttöt töltöttünk el azzal, hogy Leónidasz módjára rugdostuk a helyi banditákat.
7.5

Shadow of the Tomb Raider teszt

Lara Crofttal elszaladt a ló. Önzővé vált, nem hallgat barátai intő szavaira, félresöpör mindenkit, hogy megszerezze a hőn áhított ereklyét, és ezzel olyan kataklizmát szabadít el, amely könnyen a világ végét jelentheti.
8.0

Egy évvel később: Shadow of War

Az elmúlt egy évben rengeteg változáson esett át a Middle-earth: Shadow of War, pedig ritka, hogy egy alapvetően single player játékba ennyi energiát feccöljön a kiadó a megjelenése után. A definitív kiadás apropóján visszatértünk Középföldére.
 • Írta: fojesz
 • 6 komment

Call of Duty: Black Ops 4 - Blackout bétateszt

A Call of Duty: Black Ops 4 a hagyományos kompetitív multiplayer mód mellett a sorozat történetében most először kínál majd battle royale-küzdelmeket. A bétateszt alapján pedig úgy néz ki, ez is piszkosul jól áll neki.
 • Írta: Shifty
 • 8 komment

Interjú: indul a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság

Megkezdődött a regisztráció a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokságra, a 15 millió forint összdíjazású liga hat játékkal várja a jelentkezőket. Az ESL regionális menedzserével, Martin Kadinovval beszélgettünk a hazai e-sport jövőjéről.
5.5

V-Rally 4 teszt

Tizenhat év után visszatért az Infogrames legendás sorozata. Ám ahogy korábban a SEGA Rally, úgy most a V-Rally 4 sem tudta életre kelteni a múltat, retro száguldás helyett pedig ismét csak egy középszerű autóversenyt kaptunk.