Guilty Gear - bemutatkozik Axl Low

A 2020-ra tervezett Guilty Gear újabb előzetest kapott, melyen ezúttal Axl Low kapta meg a maga kis egyperces előzetesét. Az eddigiek alapján egészen ígéretesnek tűnik az Unreal Engine hajtotta alkotás.

Stalker: Legacy of Times - irány ismét Csernobil!

Úgy tűnik, hogy STALKER-játékokból sosem elég, a napokban ugyanis egy újabb, Stalker ihlette rajongói alkotás ütötte fel a fejét, mely a CryEngine 2-nek hála egészen ígéretesen is néz ki.

Chernobylite - alternatív valóságok

Jövő héten rajtol el a Chernobylite korai hozzáférésű változata. Ennek az apropójából befutott egy friss előzetes, ami bemutatja, mennyire tökéletesen sikerült lemásolni Csernobil valós helyszíneit.

Utolsó előzetesen az Indivisible

Befutott a Lab Zero Games platfomer/RPG hibridjátéka, az Indivisible, amelyben festői látvány társaságában kell a rengeteg választható hős egyikével felszabadítanunk Loka világát a sötét uralma alól.

MediEvil - bemutatkozik az új kameranézet

Nemrég kipróbálható volt a felújított MediEvil egy rövid demója, ahol elég gyorsan világossá vált, hogy a játék kamerakezelése nincs mindig a helyzet magaslatán. A most bemutatott új perspektíva ezen szeretne segíteni.

Ezt kell tudni a John Wick Hexről

A hét elején mutatkozott be Mike Bithell legújabb játéka, a John Wick Hex, ami kapott egy tartalmas bemutatót, ahol maga az alkotó mesél a játék főbb tudnivalóiról, így például az idő és lőszermenedzsment fontosságáról.

Luigi's Mansion 3 - TV-spot és áttekintő videó

A hónap utolsó napján Luigi útnak indul, hogy a kísértetjárta hotelben ráleljen Marióra és a banda többi tagjára. A japánok néhány új kedvcsinálóval készülnek a premierre, ezeket pedig nekünk is érdemes lecsekkolni!

Újabb sztoritraileren a Kingdom Under Fire II

Már-már kezd nevetségessé válni a dolog: újabb - igaz, ezúttal is meglehetősen látványos - trailer érkezett a Kingdom Under Fire II-höz, viszont még mindig nem kaptunk hozzá konkrét megjelenési dátumot.

Így kezdődik a Mosaic

Érkezett egy hosszabb gameplay kedvcsináló az Among the Sleep-csapat legújabb játékához, a Mosaichoz. A 17 perces videóból kiderül, hogyan veszi kezdetét a sajátos vizuális stílussal megáldott alkotás.

Így kezdődik az Afterparty

A hónap végén érkezik az Oxenfree alkotóinak következő játéka, az Afterparty, melynek során egy pár végzős kocsmatúrára indul a pokol bugyraiban. Most akár le is csekkolhatjuk, hogy hogyan is fest mindez!

Utolsó előzetesen a Trine 4: The Nightmare Prince

A mai naptól mindenki számára megvásárolhatóvá vált a Trine-sorozat negyedik epizódja, amiben Zoya, Amadeus és Pontius ezúttal egy gondoktól terhes, de szökésben lévő herceget igyekeznek majd begyűjteni.

Modern Warfare - bemutatkozott a Special Ops

A hónap végén jelenik meg a gyökerekig visszanyúló Call of Duty: Modern Warfare, ami ugyan már kapott egy utolsó előzetest, de most befutott a Special Ops bemutatkozó videója is.

17 percnyi festészet a Concrete Genie-vel

A PlayStation Underground legutóbbi adásában egy újabb játékmeneti felvételt kaptunk a holnapi napon rajtoló alkotásról, melyben Denska városkája csak ránk és a festményeinket életre keltő varázsecsetre vár.

MediEvil - ennyit fejlődött a grafika 21 év alatt

Látványos grafikai összehasonlító videót kapott a MediEvil remake-je a PlayStation Undergroundnak hála, mely során ugyanazokon a helyszíneken, ugyanazokkal az ellenfelekkel harcolva csodálhatjuk meg a játék fejlődését.

Modern Warfare - befutott a launch trailer

Méghozzá nem mással, mint az Infinity Ward örök életű fenegyerekével, Captain Price-szal az élvonalban. Nagyon úgy fest, hogy idén végre tényleg megváltoznak a háború mocskos szabályai.

Újabb traileren a One Punch Man-játék

A Bandai Namco friss előzetessel mutatta meg ismét a One Punch Man: A Hero Nobody Knows játékmenetét. Rengeteg ismerős arc feltűnik a mangából és animéből, akik persze készséggel learatják helyettünk a babérokat.

Ghost Recon: Breakpoint - a túlélés csak a kezdet

Ugyan péntek óta már felvehetjük a harcot egykori harcostársunk, a Jon Bernthal által megformált Cole D. Walkerrel és magánseregével, a Wolves csapatával szemben, azért egy ütős előzetes még befutott a játékhoz.

Marvel’s Avengers - bemutatkozik Kamala Khan

A fejlesztők egy ideje már célozgattak rá, hogy Kamala fontos része lesz az A-nap körüli eseményeknek, de most, a New York-i Comic-Con során egy vadonatúj trailert is kaptunk az óriáskezű szuperhősnőről.

Ilyen élesben a The Walking Dead: Saints & Sinners

Néhány nappal ezelőtt megérkezett a Oculust Riftre készülő The Walking Dead: Saints & Sinners előzetese, ma pedig több mint 8 percen át követhetjük a túlélőjátéték menetét.

Destiny 2 - vár a Garden of Salvation

Megjelent a Destiny 2 legújabb expanziója, így a játékosok máris készülnek a Shadowkeep első raidjére. A némileg ismerős Garden of Salvation holnap megnyitja a kapuit - ehhez érkezett egy rövidke előzetes is.