Csúszik az Assassin’s Creed: Origins új DLC-je

Egy héttel később, csak március közepén mutatkozik be az Assassin's Creed: Origins következő letölthető bővítménye, a The Curse of the Pharaohs, amiből a Ubisoft ezúttal tartalmas játékmenet pillanatokat is mutatott.

Megjelent a Past Cure, itt a launch trailer

Mától vásárolható meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra a berlini Phantom 8 játéka, a Past Cure. A megjelenés apropóján egy launch trailerrel hangolódhatunk Ian kalandjára.
Junior projektvezetőt keres a HWSW
Építsük együtt a Birodalmat! Egyetemistákat várunk részmunkaidőre, rugalmas munkabeosztással.

Ni no Kuni II - 10 perc gameplay Rolanddal

A jövő hónapban megjelenő, anime stílusú JRPG-ben nemcsak a főszereplő Evant irányítjuk, néhány szekvencia során hű társát, Rolandot is terelgethetjük. A fiatalemberre koncentrál a legújabb gameplay bemutató.

Elérhető az Age of Empires: Definitive Edition

Egy igazi klasszikus RTS költözött a modern rendszerekre, teljes 4K-támogatással. Az Age of Empires: Definitive Edition már elérhető a Windows Store-ban, de később érkezhet a steames változat is.

Itt a Metal Gear Survive utolsó előzetese

Ez lesz az első olyan Metal Gear, amihez semmi köze nem volt Hideo Kojimának, hozzánk pénteken fut be a kooperatív lövölde. A Konami ma a launch trailerrel kedveskedett, amely szépen összefoglalja a játék lényegét.

Onrush - pusztíts el mindenkit a pályán!

A Codemasters karolta fel a Motorstorm és a Driveclub fejlesztőit - a srácok első projektje az Onrush lesz, amihez most megérkezett az új gameplay előzetes. A mottó: pörgesd fel a verdádat és söpörj le mindenkit!

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom - az első 18 perc

Nyakunkon a Ni no Kuni folytatásának, a Revenant Kingdomnak a megjelenése, így az IGN már le is csapott a játék nyitányára. Ha nem bírtok várni a márciusi premierig, akkor a hajtás után az első 18 percet nézhetitek meg.

Assassin's Creed: Origins - videón a Discovery Tour

Utolsó, premier előtti előzetesét is megkapta az Assassin's Creed: Origins egyik legizgalmasabb újdonsága, a Discovery Tour. A legújabb videóban Jean Guesdon kreatív igazgató és Maxime Durand történész mesélnek.

BioMutant - nyílt világ és kungfu

Vadiúj gameplay előzetes érkezett az Experiment 101 nyitott világú akciójátékáról, amelyben egy harcművészetekben jártas, aranyos és szőrös állatot irányítunk. Lesznek itt platformelemek és járművezetés is!

Újra mozog a Phoenix Point

Az eredeti XCOM alkotója, Julian Gollop újra egy körökre osztott sci-fi stratégián dolgozik Phoenix Point címmel. A zsánerdarabnál is komorabb világban fékezhetjük meg az idegenek rohamát. 17 perces gameplay bemutató érkezett.

Rainbow Six: Siege - mozgásban az Outbreak mód

Tegnap végre közelebbről is megnézhettük magunknak a Rainbow Six: Siege limitált ideig futó kooperatív módját, az Outbreaket, ahol egy hordányi fertőzöttel kell majd megküzdeniük operátorainknak.

Rainbow Six: Siege - bemutatkozik Finka és Lion

A hamarosan induló Outbreak eseménysor új operátorokat is bevon a fertőzöttekkel vívott harcba. Ezek közül kettőről hullt le a lepel - ismerkedjetek meg Dr. Lera Melnikovával és Olivier "Lion" Flamenttel!

Utolsó előzetesen a Fe

Tegnap óta elérhető az EA Originals legújabb játéka, a Fe, amiben egy hatalmas erdőkkel tarkított világot bejárva kell rájönnünk annak rejtélyeire, hogy aztán felszabadítsuk a természetet.

Először mozog az A Plague Tale: Innocence

Az Asobo Studio akció-kalandjátéka még a tavalyi E3-on mutatkozott be, s eddig kellett várni az első gameplay bemutatóra. Az anyagban egy árván maradt testvérpárt irányítunk a pestissel sújtott középkori Franciaországban.

Három új videóban mutatkozik be a Nintendo Labo

A múlt hónapban jelentette be a kiotói vállalat a Nintendo Labót. A Switch-hez szánt, kartonból hajtogatható kiegészítőkről van szó, amiket leginkább a fiatal korosztálynak szánnak. Most közelebbről is megnézhetjük a készleteket.

Call of Cthulhu - Edward Pierce nyomozni indul

Továbbra is meglehetősen nagy a csend a Cyanide és a Focus Home Interactive Call of Cthulhu-kalandjátéka körül, de most végre megtekinthető az első gameplay videó, ami rövid kóstolót ad abból, mi vár majd ránk.

Ismét akcióban a Vampyr

Rég mutatta meg nyers valóját a Dontnod legújabb játéka, a Vampyr. Miután múlt héten végre kiderült, mikor is jelenik meg a program, a csapat egy hosszabb, hatperces bemutatóban mutatja be, hogyan is állnak a munkálatok.

Traileren az Extinction lényege

Ravenil vérszomjas óriásai rettegésben tartják a birodalmat, csak az utolsó Sentinel képes megállítani a hordákat. Változatos harcrendszer és hosszú játékidő várja a leendő harcosokat az Extinctionben. Itt a legújabb előzetes.

Így fest a God of War egy stadion padlóján

A múlt hétvégén egy rendhagyó félidei showt láthattak a Golden State Warriors rajongói. A Spurs ellen vívott NBA-meccs szünetében a God of War kedvcsinálóját vetítették le a pálya padlójára. Most visszanézhetitek az egészet.

Bayonetta - launch traileren a Switch-változatok

A héten kerül boltokba a Bayonetta első két részének Switch-átirata, amit most egy launch trailerrel ünnepel a Nintendo és a PlatinumGames. Kiadós előzetesre számíthattok, négy percen keresztül mozognak a portok!