Mozgásban a W40K: Chaos Gate - Daemonhunters

Nem csak a Total War: Warhammer III-ban találkozhatunk Nurgle rothadó alattvalóival. A fertőzés és gyötrelem káoszistene a Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters űrgárdistáival is felveszi a kesztyűt.

The Invincible - mozgásban a mentőexpedíció

A Golden Joystick Awards jóvoltából friss bemutatót kapott a The Witcher 3 és a Cyberpunk 2077 egykori fejlesztőinek játéka, a The Invincible. A látottak között akadnak ismerős jelenetek, de akad egy-két friss momentum is a videóban.

Devil May Cry 5 - így fut Steam Decken

A Capcom jóvoltából most megleshetjük, hogyan is fut a Dante, V, Nero és Vergil főszereplésével készült Devil May Cry 5 a Valve következő év elejére átcsúsztatott hordozható PC-jén, a Steam Decken.

Total War: Warhammer III - íme, Nurgle serege

A Warhammer Fantasy Battle világa sosem szenvedett hiányt a brutalitásban, de egyetlen frakció sem olyan gyomorforgató, mint amilyenek Nurgle követői. A bűzlő és rothadó sereg megkapta a saját bemutatóvideóját.

Dragon Ball: The Breakers - játékmenet és gépigény

Újra megmutatta magát a frissen bejelentett Dragon Ball: The Breakers, amely egy aszimmetrikus online túlélőjátékkal bővíti a legendás manga és anime univerzumát. A friss látnivalók mellett befutott a PC-s gépigény is.

Visszatértek a 16-bites klasszikus Disney-játékok

Megjelent a Disney Classic Games Collection, amely egy csomagban költözteti a modern platformokra a 90-es évek legkedveltebb Disney-játékait. A pakkban az Aladdin, a The Lion King és a The Jungle Book is megtalálható.

Chorus - nyolcpercnyi űrvadászat

Nyakunkon a Chorus: Rise as One megjelenése, az amerikai IGN pedig kapva kapott az alkalmon, hogy bemutathassa a Fishlabs végtelen mély űrben játszódó játékának gameplay felvételét, amit a hajtás után tudtok megnézni.

Farming Simulator 22 - befutott a launch trailer is

Megjelent a Farming Simulator 22, melynek utolsó kedvcsinálója a játékosokat szólítja meg. Ha a rengeteg headshot után ti is belefáradtatok a kompetitív játékokba, akkor dőljetek hátra, és látogassatok el a farmra!

Project L - mozgásban a Riot verekedős játéka

Két éve már, hogy a Riot Games bemutatott egy raklapnyi új játékot. Ezek között szerepelt a Project L is, a League of Legends univerzumában játszódó verekedős játék, ami most életjelet adott magáról.

Végre mozog a WWE 2K22

Hosszú kihagyást követően tér vissza a WWE 2K-sorozat jövő márciusban, a készítők pedig közzétették az első kedvcsinálót, amely alaposabb betekintést enged az alapoktól újratervezett játékba.

Közel harminc percig pörög a Dying Light 2

A Game Informer és az MP1st jóvoltából közel harminc percig pörög a Dying Light 2: Stay Human játékmenete, benne küldetésekkel, felfedezéssel, zombivadászattal és a napszakváltásból adódó kihívásokkal.

Felsorakoznak az ELEX II frakciói

Jövő márciusban ismét felkerekedhetünk, hogy Jax oldalán felfedezzük Magalan rusnya szörnyetegekkel és különös techmágusokkal teli világát. A legújabb trailer a játék öt fő frakcióját mutatja be.

Rainbow Six: Extraction - látványos trailer érkezett

Újabb előzetest kapott a januárban érkező Rainbow Six: Extraction. A cinematic trailerben a Team Rainbow három operátorát láthatjuk akció közben, de a környéken tanyázó archaean idegenek nem könnyítik meg a dolgukat.

Élőszereplős kedvcsinálót kapott a Dying Light 2

Egymás markába csapott a Dying Light 2 fejlesztőbrigádja és a STORROR nevezetű brit parkourcsapat. A kollaboráció gyümölcseként megszületett egy pörgős videó, melynek segítségével lélekben rákészülhetünk a februárban érkező játékra.

Launch traileren a Sherlock Holmes: Chapter One

Mától ismét elmerülhetünk egy Frogwares-féle Sherlock Holmes-játékban. Ezúttal Sherlock pályájának elejére visz az utunk: egy személyes, de szövevényes ügybe bonyolódik, ahol az eszére, a harci és az álcázó képességeire is szüksége lesz.

Halo Infinite - újra mozgásban a kampány

Már csak néhány hetet kell várnunk a Halo Infinite megjelenésére, de addig sem maradunk új látnivalók nélkül. A legutóbbi kampánybemutató után most alaposabban is szemügyre vehetjük az egyjátékos történetet.

Farming Simulator 22 - irány Franciaország!

A Farming Simulator 22 három jókora pályával várja majd a virtuális mezőgazdászokat. A helyszínek talán legszebbike, Haut-Beyleron a minap megkapta a saját előzetesét.

Bővebben a Rainbow Six: Extraction operátorairól

Az Archæanok érkezésével vadonatúj kihívások várnak a Rainbow Six operátoraira. Meg is alapítják a Rainbow Exogenous Analysis & Containment Teamet, hogy új eszközökkel felszerelve nézzenek szembe a földönkívüli fenyegetéssel.

Bemutatkozott a Marvel's Avengers Pókembere

Régóta tudjuk már, hogy egyszer Pókember is behálóhintázik a Marvel's Avengersbe, és nemrég végre ennek az időpontja is kiderült. Most mozgásban is láthatjuk az új hőst a Bosszúállók oldalán.

17 percig pörög az Elden Ring

A hivatalos játékmenet bemutató után újra megleshetjük akció közben a FromSoftware következő souls-like játékát, az Elden Ringet. Ezúttal a GodisaGeek tolmácsolásában, akik kipróbálhatták a játék korai változatát.