Hírarchívum - 2024. január

Matthew Vaughn: Tervben van a HA/VER reboot és az új Kingsman-film is

Ezen a héten kerül be mozikba Vaughn legújabb filmje, az Argylle: A szuperkém, de a rendező már arról beszélt egy interjúban, hogy milyen projekteket szeretne még megcsinálni.

Megvan a februári PlayStation Plus felhozatal

Menetrendszerűen bejelentették a februári PlayStation Plus felhozatalát, kapunk egy elsőnapos megjelenést is a Foamstars képében, de a Rollerdrome és a Steelrising is érkezik.

Játékmenet-videó érkezett a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-höz

A The Chinese Room megint egy videóval kedveskedett a játékosoknak, ezúttal a játékmenetet mutatták be tüzetesebben, több, mint 10 percen keresztül. Nézzük is meg!

A The Witcher felújított változata nem csak a látványba fog belenyúlni

Azt már rég tudni, hogy a Fool’s Theory az első Witcher-rész felújított változatán dolgozik, viszont most az is kiderült, hogy nem fognak kesztyűs kézzel bánni az alapanyaggal, és lesznek tartalmak, amiket megváltoztatnak, vagy egyszerűen csak kukáznak.

A Destiny 2 rendezője otthagyja a Bungie-t

Joe Blackburn, a Destiny 2 igazgatója egy X-posztban osztotta meg a nagyvilággal a hírt, miszerint elköszön a Bungie stúdiójától és helyét Tyson Green veszi majd át. Green neve a Halo-játéksorozat miatt csenghet ismerősen.

Vigyázzunk a Palworld-utánzatokkal, mondják a fejlesztők

Érdekes helyzet alakult ki, ugyanis a Pocketpair, a Palworld fejlesztőcsapata arra hívja fel figyelmünket, hogy ne töltsünk le olyan mobiljátékokat, amik a Palworldre hasonlítanak. Ki gondolta volna, hogy egy szenzációt az emberek le akarnak másolni?!

Lehetséges, hogy új Burnout-játék érkezik

Ki ne emlékezne a Burnout-játéksorozatra, kiváltképp a Paradise-ra, aminek felújított változatát a Stellar Entertainment készítette. Most lehetséges, hogy egy új Burnout-játékra tettek utalást a fejlesztők.

Befutott a Microsoft pénzügyi jelentése, kilőtt a videojátékos divízió

A játékokhoz köthető bevétel 49%-os növekedést produkált, nagyrészt az Activision felvásárlásának köszönhetően. Azonban az Xbox eladások még nem lőttek ki.

A franchise legkelendőbb darabja lett a Resident Evil 4-remake

Már több mint 6,48 millió példányban kelt el a Resident Evil 4 tavalyi remake-je. Ezzel Leon S. Kennedy kalandja a franchise leggyorsabban fogyó darabja lett, beelőzve a korábbi sikeres remake-eket és az újabb főepizódokat is.

Béta fázisban elindult a Rainbow Six: Siege piactere

A Ubisoft pár ember számára elérhetővé tette azt az online piacteret, ahol a játékhoz tartozó kiegészítőket lehet eladni és vásárolni. A régi játékosok örülhetnek, a mostani árakat nézve érdemes átnézni az inventorykat.