Megvan a februári PlayStation Plus felhozatal

  • Írta: osan
  • 2024. január 31.
  • Letöltés
Link másolása
Menetrendszerűen bejelentették a februári PlayStation Plus felhozatalát, kapunk egy elsőnapos megjelenést is a Foamstars képében, de a Rollerdrome és a Steelrising is érkezik.

Megérkezett, hogy mely címeket tölthetjük le ingyen a PlayStation Plus Essential előfizetéssel:

A Foamstars (PS4, PS5) már megjelenése napján közkinccsé fog válni. Ebben az új online lövöldében négy a négy elleni meccseket folytathatunk majd le habágyúinkkal. A kissé a Splatoonra hajazó alkotás egy gyors, taktikus és mindenek felett színes szórakozást ígér.

A Rollerdrome (PS4, PS5) a Roll7-es garázsából gurult ki és magas oktánszámú szórakozással kecsegtet minket. Egy intenzív korcsolyázó-lövölde vár ránk, amiben öléseink életerőnket, trükkjeink pedig muníciónkat fogják visszatölteni.

A Steelrising (PS5) során egy alternatív idősíkon fogjuk találni magunkat, pontosabban a francia forradalom idején, azzal a csavarral, hogy Franciaországot egy robothadsereg foglalta el. RPG-khez hűen a harc mellett - ami igazi kihívást fog nyújtani - a felfedezés sem merül feledésbe, így tüzetesen is bejárhatjuk majd az utcákat, tetőket és kastélyokat is.

Mint az lenni szokott, minden hónap első keddjén válnak elérhetővé a játékok, ami most február 6-ra esik, addig van időnk még behúzni a januári játékokat is, melyek az A Plague Tale: Requiem, Evil West and Nobody Saves the World voltak.

 

5.
5.
Yanez
Ezek most kb annyira mozgatnak meg, mint egy eszkimót a fagyi.
4.
4.
crytek
#3: Hálistennek emellett akad 700+ game a premiumba ami között olyan is van rengeteg ami érdekel.

Az előfizetés jó azé a jövő.. mivel minden erről cikkezik és efelé megyünk az egyetlen hazugság az max a te tagadásod lehet :)
De nem baj itt voltál ma is , és megpróbáltál megint valami frappánsat mondani ismét nem jött össze. Van egy hónapod felkészülni a kövi havi ps plus cikkhez, hajrá
3.
3.
zoli12i
#1: A szokásos crytek hazudozás. Folyamatosan az előfizetéses sz@rságokat élteti, aztán meg mindig sír a szája…
2.
2.
Hoki György
Steel Rising nem rossz, a többi - nekem - meh. Hátha a sima játékok amik jönnek a katalógusba felhozzák.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...