Vigyázzunk a Palworld-utánzatokkal, mondják a fejlesztők

  • Írta: osan
  • 2024. január 31.
  • Érdekesség
Link másolása
Érdekes helyzet alakult ki, ugyanis a Pocketpair, a Palworld fejlesztőcsapata arra hívja fel figyelmünket, hogy ne töltsünk le olyan mobiljátékokat, amik a Palworldre hasonlítanak. Ki gondolta volna, hogy egy szenzációt az emberek le akarnak másolni?!

A fejlesztők X-posztban hívták fel a játékosok figyelmét arra, hogy játékuk, a Palworld nem elérhető mobiltelefonokra. Ha valamelyik alkalmazásboltban mégis megtalálnánk, akkor semmiféleképpen se töltsük le, hiszen egy olcsó utánzatról van szó, ami akár adatainkat is veszélybe sodorhatja.

Hozzáteszik, hogy már felvették a kapcsolatot mind az Apple-lel, mind a Google-lal, annak érdekében, hogy biztosítsák a felhasználók védelmét, de addig inkább járjunk el körültekintőbben mi is .

Az X népe kissé lazábbra vette a helyzetet, mint a fejlesztők, és amellett, hogy szüntelenül kérik mind a PlayStationös, mind a mobiltelefonos portot a játékból, olyan válaszokat is olvashatunk, melyek arra ösztönzik a fejlesztőket, hogy adják ki a Palworld: GO-t, utalva a Pokémon: GO-ra.

A játékot egyébként sokan vádolják azzal, hogy a Pokémon-franchise-t másolja szemtelenül, és a Pokémon Company már ki is adott egy közleményt, mely szerint utánanéznek, hogy ténylegesen történt-e szellemitulajdon-jogsértés.

2.
2.
Nothing
A másolat másolatai...? Ironikus.
1.
1.
Ooorky
Mivel itthon döglök és kipörgettem mindent xbox-on ami kicsit is érdekelt, adtam neki még egy esélyt míg kijön a P3R, de eléggé unalomba fulladt pár óra után.

Brutális gerillamarketinggel megtolva, a Pokémon hátszelén jött látott és elsózott néhány millió példányt.

Steamchart szerint már kezd is kifulladni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...