Hírarchívum - 2024. január

Denuvót is kap a Suicide Squad, a tesztekre pedig várhatunk egy darabig

Úgy tűnik, hogy a Warner mindent megtesz azért, hogy már a megjelenés előtt kinyírja a Suicide Squad: Kill the Justice League-et. Miközben a kiadó a sajtótól visszatartja a tesztkódokat, az utolsó pillanatban még a Denuvo védelmi rendszerét is belecsempészték a játékba.

Így nézett volna ki a törölt Call of Duty: Future Warfare

A 2010-es évek elején az akkor még önálló stúdióként tevékenykedő Neversoft is saját Call of Duty-epizódot fejlesztett. A projekt vakvágányra futott, most azonban bő kétpercnyi játékmenetet láthatunk a futurisztikus FPS-ből.

Friss trailert kapott a One Punch Man: World

A játék jövő csütörtökön jelenik meg, ennek apropóján pedig egy igencsak látványos és nosztalgikus trailert is kapott. Egyelőre csak a PC-s, és a mobilos verzió a biztos.

Célegyenesben a Stardew Valley 1.6-os frissítése

A fejlesztő elmondása szerint az update tartalmilag már készen van, most jön a javítás, tesztelés és finomhangolás fázisa, reményei szerint pedig még az idén elérhetővé válik a frissítés.

Hogwarts Legacy - túl a 24 millión, újabb tartalmak érkeznek

A Warner tavalyi játéka egyértelmű siker volt, hisz a bevételek mellett mondhatni történelmet is írt. A megjelenés egy éves évfordulója a küszöbön áll, és hamarosan régi-új tartalmakkal bővül a játék.

A fejlesztőket is meglepte, hogy megjelent az Ultrawings 2 PS VR2-re

Van, hogy egy fejlesztő vagy kiadó shadowdroppol egy játékot, meg van az, hogy még a készítők sem tudnak róla, hogy megjelent az alkotásuk egy új platformon.

Nyáron jön a Shadow of the Ninja Reborn

34 évvel az eredeti NES verzió megjelenése után most az eredeti fejlesztőcsapat újítja fel ezt klasszikust úgy, hogy közben végig hű marad önmagához.

Az év vége felé jöhet a Sunkissed City

A Stardew Valley egykori társfejlesztője saját játékot készít, ahol egy napsütötte, tengerparti városban kezdhetünk új életet, ismerkedhetünk, gazdálkodhatunk és harcolhatunk szörnyekkel.

Megvan a tavaszi Future Games Show dátuma

Véget ért a karácsony utáni uborkaszezon, magához tért a játékipar, ezzel együtt pedig elkezdenek szállingózni az év első videojátékos showműsorai is. Már megvan az idei első Future Games Show dátuma is.

Már érintőképernyővel is vezérelhetjük az Xbox konzolunkat

Az Xbox Cloud Gaming app frissítéseként bekerülő funkciónak hála nemcsak játékra használhatjuk majd a telefonunkat, hanem a konzolunkon belüli navigációra is.