Hogwarts Legacy - túl a 24 millión, újabb tartalmak érkeznek

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 28.
  • Hír
Link másolása
A Warner tavalyi játéka egyértelmű siker volt, hisz a bevételek mellett mondhatni történelmet is írt. A megjelenés egy éves évfordulója a küszöbön áll, és hamarosan régi-új tartalmakkal bővül a játék.

Volt, akit meglepett a játék népszerűsége, míg mások számítottak rá, hogy kelendő lesz a Hogwarts Legacy, azonban azt a sikert, amit a Warner és az Avalanche Software közös alkotása elért, valószínűleg a készítők sem látták előre. A különböző bojkott-kísérletek ellenére, hónapokkal a megjelenés után is úgy vitték, mintha nem lett volna holnap.

Ennek is köszönhető, hogy 15 év után először az amerikai eladási toplista élén nem egy Call of Duty vagy Rockstar-játék állt, hanem a viktoriánus varázslók. A mágiát oktató iskola és a varázslás ígérete enyhén szólva sokakat megigézett: jelenleg 24 millió eladott példánynál jár a játék, nem is csoda, hogy már fel is reppentek a pletykák a folytatásról, és természetesen a Warner is további Harry Potter-játékokat tervez a jövőben.

A játék hivatalos X-oldala most bejelentette, hogy az eddig PlayStation-exkluzív küldetés a nyáron a többi platformon is elérhető lesz, és ezen felül is számos frissítés és fejlesztés várható még a játékba. A tartalmak élesítésének pontos dátuma egyelőre nem ismert, ahogy az sem, hogy pontosan milyen update-re számíthatnak a játékosok, viszont az vitán felül áll, hogy az eddig csak a Sony konzoljain elérhető tartalom közzététele a többi konzolon és PC-n kifejezetten jófej gesztus.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...