Hírarchívum - 2024. január

Háromféle stílusban játszhatjuk végig a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-t

A The Chinese Room egy új fejlesztői naplót adott ki a Bloodlines 2-höz, amit egy "zsigeri, magával ragadó" harcrendszerrel vértezik fel. Mindez háromféle játékstílust takar, a kattintás után kiderül, melyek ezek!

Hamarosan bétázik a Skull and Bones, befutott a gépigény is

Sok-sok csúszást követően februárban végre kihajózik a Skull and Bones, a hivatalos megjelenés előtt azonban mindenkinek lehetősége lesz kipróbálni a játékot. A Ubisoft emellett megosztott új infókat az endgame-ről és a gépigényről is.

Más befejezést is kaphatott volna a The Last of Us Part II

A TLoU Part II felújított változatával audiokommentár is érkezett, Neil Druckmann narrációjával pedig kiderül, hogy teljesen más vége is lehetett volna a játéknak. Természetesen spoileres írás következik.

Visszatér a Fortnite iOS-készülékekre

Hála az Európai Unió legújabb jogszabályának, a DMA-nak, visszatér a Fortnite és ezzel együtt az Epic Games Store is iOS-készülékekre. Az Epic folytatja pereskedését az Apple-lel szemben.

Itt az első trailer az Immaculate-hoz

Megérkezett a legelső kedvcsináló az Immaculate-hoz, egy egyházi horrorfilmhez, melyben a főszerepet Sydney Sweeney, az Eufória, A Fehér Lótusz és A szolgálólány meséjének sztárja kapta.

Új projekten dolgoznak a The Callisto Protocol fejlesztői

Az egyelőre be nem jelentett alkotás nagy valószínűséggel Unreal Engine 5-tel fog készülni, legalábbis ez derül ki a cég által közzétett álláshirdetésekből.

Az Apple megnyitja kapuit a játékstreaming-szolgáltatások előtt

Tegnaptól kezdve teret kaptak a játékstreaming-szolgáltatásokkal kapcsolatos alkalmazások az Apple Store-ban, úgy, mint az Xbox Cloud Streaming vagy a GeForce Now.

Újabb leépítés történt, ezúttal a Reikon Games-nél

A lengyelországi indie stúdió, akiket a Ruiner miatt is ismerhetünk, alkalmazottainak 80 százalékától vált meg - állítja a Kotaku riportja -, így tovább duzzad a leépítéshullám.

Az Infinifactory-t kaptuk ajándékba az Epictől

Mint azt már megszokhattuk, minden csütörtökön meglep minket az Epic valamilyen ingyenes játékkal. A mostani egy indie cím, az Infinifactory lett.

Márciusban érkezik PC-re a Horizon Forbidden West

Március végén elérhetővé válik a PC-s játékosok számára is a Horizon Forbidden West, a készítők hosszan sorolják, hogy milyen “finomságokkal” készülnek a PC-s verzióhoz.