Új projekten dolgoznak a The Callisto Protocol fejlesztői

  • Írta: osan
  • 2024. január 26.
  • Pletyka
Link másolása
Az egyelőre be nem jelentett alkotás nagy valószínűséggel Unreal Engine 5-tel fog készülni, legalábbis ez derül ki a cég által közzétett álláshirdetésekből.

MauroNL, egy videójáték-ipar elemző X-posztban osztotta meg felfedezését, miszerint 9 szabad pozíciót hirdetett meg a Striking Distance stúdió, hogy egy „teljesen új, be nem jelentett UE5 címen dolgozzanak”. A pozíciók között a vezető animátori állás is megtalálható, a „készítsük el a legdinamikusabb és legszórakoztatóbb játékos és ellenség rendszert” felirattal.

A Krafton tulajdonában álló stúdió 2022-ben jött létre, és eddigi egyedüli játékuk a Callisto Protocol volt, ami sajnos nem felelt meg az elvárásoknak. Nagyjából 2 millió példány kelt el belőle, míg a kiadó, a Krafton 5 milliót várt volna el. Ez is közrejátszott a tavalyi leépítésekben, mikor is augusztusban 32 embernek engedték el a kezét, majd szeptemberben a stúdió vezérigazgatója, Glen Schofield is lelépett a cégtől.

5.
5.
zoli12i
Voltak idegesítő hibái a játéknak, mint a parry rendszer, rosszul működő mentés stb. És akkor a magas árazás is, miközben a Calisto egy indie játék volt kb.
Viszont látványban minimum top5 volt a cucc. Szurkolók nekik, hogy kicsit összeszedettebb játékkal álljanak elő legközelebb, mert van bennük potenciál.
4.
4.
KopyAti
3.
3.
Doomsayer
Az a lényeg, hogy UE4-et használjanak, legyenek nagyképűek és ki se próbálják kiadás előtt. Mi baj lehet?

Amúgy totál okádni tudok tőle, hogy gaming híroldalról leépítés híroldallá változik a GK.
2.
2.
MikeHock
Szerintem az egyik legszebb játék, amit valaha láttam, 4k TV-n lemászik a képernyőről PS5-ön konkrétan.

Sajnos a gameplay nagyjából annyira összetett és izgalmas, mint a Pepe malacé, nem csoda hát, hogy bejön egyeseknek.
1.
1.
crytek
Várom ezerrel. Nekem a Callisto is nagyon bejön
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...