Hírarchívum - 2024. január

Újabb részletek a Suicide Squade: Kill the Justice League-ről

A Rocksteady fejlesztői a játék Discord-szerverén tartottak egy kérdezz-felelek ülést, a közel két óra alatt számos olyan információ látott napvilágot, ami miatt bizakodhatunk a játék live-service részeit illetően.

Bejelentették a Dungeonborne-t

Az extraction dungeon crawler játék megjelenési dátumot egyelőre nem kapott, a Dungeonborne alfa verzióját február elején demó formájában próbálhatjuk majd ki.

Dátumot kapott a nyitott világú puzzle-játék, az Islands of Insight

Gondoljatok csak bele, milyen mókás lenne többedmagunkkal különböző fejtörőket megoldani egy meseszép nyitott világban! Pont ezt kinálja az Islands of Insight, amely februárban jelenik meg, ám egy demónak is örülhetünk előtte.

Nem tartott sokáig a Warhaven karrierje: áprilisban leállnak a szerverek

Mindössze négy hónap telt el a korai hozzáférés premierje után, ám a Nexon bejelentette, hogy áprilisban végleg leállnak a Warhaven szerverei. Alig több mint fél évet élt a középkori kardcsatákat felvonultató ingyenes játék.

Brit toplista: a bronzérmet szerezte meg a The Last of Us Part II Remastered

Végre némi mozgolódás vette kezdetét az Egyesült Királyság toplistáján, ám az új megjelenések közül egyedül a The Last of Us Part II Remastered csípte meg a dobogót, míg az új Prince of Persia csak a negyedik lett.

A sorozat legnagyobb rajtját produkálta a Steamen a Like a Dragon: Infinite Wealth

A Sega bonthatja a pezsgőt, hiszen ma jelent meg a Like a Dragon: Infinite Wealth, a PC-s verzió máris rekordokat döntöget a Valve rendszerében. A széria legjobb nyitányával rukkolt elő a játék 38 ezer egyidejű játékossal.

Ilyen lesz a harci mechanika a Persona 3 Reloadban

A Persona 3 Reload körökre osztott harcrendszere természetesen mindenki számára ismerős lesz, aki már játszott a sorozat korábbi darabjaival. Nem árt azonban felfrissíteni az emlékeket, lássuk, mit tud csihi-puhi címszó alatt a remake!

8 hüvelykes LCD-képernyővel jöhet idén a Switch utódja

Noha a Nintendo még mindig nem mutatta be a következő generációs konzolját, egy új szóbeszéd szerint a masinát egy egészen nagy, 8 inches LCD-képernyővel szerelik fel, és még ebben az évben a boltokba kerülhet.

Engine-gondok vezethettek a Blizzard túlélőjátékának törléséhez

Belső infók szerint a Blizzard régóta fejlesztés alatt álló túlélőjátékát azért törölték, mert hiába álltak át a Synapse Engine-re, problémás eszközkészletnek bizonyult ez is. Pedig már több mint egy 100 fős csapat dolgozott rajta.

A Microsoft állítólag bezárta a dobozos Xbox-játékokkal foglalkozó részlegét is

Miután a Microsoft csaknem 1900 embert bocsát el, a legújabb hírek szerint a fizikai kiadásokkal foglalkozó részleg is lehúzta a rolót a vállalaton belül. A dobozos helyett mindinkább a digitális disztribúció felé billen a mérleg nyelve.