Dátumot kapott a nyitott világú puzzle-játék, az Islands of Insight

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 26.
  • Megjelenés
Link másolása
Gondoljatok csak bele, milyen mókás lenne többedmagunkkal különböző fejtörőket megoldani egy meseszép nyitott világban! Pont ezt kinálja az Islands of Insight, amely februárban jelenik meg, ám egy demónak is örülhetünk előtte.

A tavaly nyári PC Gaming Show-n bejelentett Islands of Insight olyan belső nézetes puzzle-játék, mintha a Mystet vagy a The Witnesst többjátékos módban játszanánk. Minden sziget egyedi életközösséget és környezetet vonultat fel, ezekből összesen öt lesz a végső változatban. Mindegyik helyszínen többféle rejtvénytípussal találkozunk, és mivel egy megosztott világban járunk, más játékosokkal is találkozunk, akikkel interakcióba léphetünk, segíthetjük őket; persze egyedül is elboldogulhatunk, ha szeretnénk. Harcot ne is várjatok, a fejtörők megoldása békésen zajlik.

A fejlesztést a Lunarch Studios végzi, a kiadást pedig a Dead by Daylightról elhíresült Behavior Interactive vállalta magára. Február 5. és 12. között egy demót is letölthetünk, amely a Steam Next Fest apropóján lát napvilágot, ám ha regisztrálunk a hivatalos honlapon, akkor már február 2-4. között kaphatunk korai hozzáférést a próbaváltozathoz.

A végleges anyag egyébként február 13-án érkezik PC-re. A fenti videóban a stúdió vezérigazgatója és a játék rendezője, Elyot Grand mutatja be részletesen, mire számíthatnak a játékosok az Islands of Insighttól.

1.
1.
TrishtanAG
A Mystnek volt többjátékos része URU néven.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...