Hírarchívum - 2024. január

Game Pass-be tarthat a Visions of Mana

Tavaly bejelentette a Square Enix a legújabb Mana-játékot, most pedig felreppent a pletyka, miszerint Xbox-konzolokon és PC-n már a megjelenés napján a Game Pass-ben fog landolni a játék.

Brit toplisa: a Tekken 8 ráduplázott a Street Fighter 6 rajtjára

Meglepően nagyszerű rajtott vett a briteknél a Tekken-széria nyolcadik felvonása, még a Street Fighter 6 dobozos eladásait is lekörözte a Bandai Namco. Előkelő helyen nyitott a Like a Dragon: Infinite Wealth is.

HWSW: Új MI-alapú böngészőt jelentett be iOS-re az Opera

Miután az új európai törvények miatt az Apple már engedélyezi az alternatív böngészőmotorok iOS-en való futtatását, a norvég Opera új verziót ad ki saját programjából, elhagyva a WebKitet - írja a HWSW.

VR-játék lehet a Metro következő része

Megvan rá az esély, hogy a következő Metro-játék kizárólag VR szemüveggel lesz játszható, legalábbis sok híresztelés erre utal. Hivatalos információ még nincs, de a pletykált State of Play során minden kiderülhet.

Kiszivároghatott a következő State of Play felhozatala

Erősen szállingóznak a pletykák, miszerint a Sony nemsoká egy State of Play-jel fog jelentkezni, sőt most a műsor felhozataláról is beszélnek. Nézzük meg, mire jutott az X népe.

Kiszivárgott a Call of Duty: Black Ops 4 törölt War módja

Annak ellenére, hogy a játék kiadója, az Activision nyilatkozata szerint a Black Ops 4 nem felelt meg az elvárásoknak, így is 2018 második legkelendőbb címe volt a Read Dead Redemption 2 után. Most kiszivárgott pár felvétel egy törölt játékmódjáról.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten belépünk az év második hónapjába, és ahogy várható volt, kezdenek szállingózni a nagyobb megjelenések is. Érkezik az Öngyilkos osztag-játék, a Granblue Fantasy spin-off része, de az újratöltött Persona 3-mal is elüthetjük majd az időt.

Márciusban jön a Berserk Boy

Egyszerre retró, egyszerre modern, egyrészt metroidvania, egyrészt pörgős platformer. Az ígéreteket egy megjelenési trailerrel támasztják alá a készítők, PC-n pedig egy demó is elérhető.

Februárban jön a Granblue Fantasy Versus: Rising 1.2-es frissítése

A JRPG verekedős spinoffja decemberben jelent meg, és a kisebb-nagyobb frissítések mellett most egy beígért vendégkarakter, 2B érkezésének dátuma is ismertté vált.

PlayStation 5-re is megjelent a Sker Ritual demója

A Maid of Sker akciódúsabb spinoffja tavasszal jelenik meg, jelenleg korai hozzáférésben elérhető PC-n. A demó végre elérhető a harmadik célplatformon is.