PlayStation 5-re is megjelent a Sker Ritual demója

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 28.
  • Hír
Link másolása
A Maid of Sker akciódúsabb spinoffja tavasszal jelenik meg, jelenleg korai hozzáférésben elérhető PC-n. A demó végre elérhető a harmadik célplatformon is.

A 2020-ban megjelent Maid of Sker egy hátborzongató túlélő horror élményt kínált, még ha nem is volt olyan nagy kulturális hatása, mint a műfaj más szereplőinek. A körítés azonban kellően érdekesnek bizonyult, hisz a Wales Interactive pár évvel utána elkezdte egy spinoff játék fejlesztését. A Sker Ritual bár ugyanabban a világban játszódik, a játékmenet merőben más.

A 4 fős co-op FPS játékban a hullámokban ránk törő rémségeket kell irtanunk, a kihívást pedig az ellenfelek száma és szívóssága is biztosítani fogja. A Sker Ritual jelenleg is elérhető, de csak PC-n, korai hozzáférésben. Ha valaki nem szeretne beruházni, annak jó hír, hogy elérhető a játék demója is.

Ez eddig PC-n és Xbox Series X/S-en volt csak opció, viszont most már PlayStation 5-ön is kipróbálhatjuk a játékot, igaz, a co-op mód kimaradt a próbaverzióból. A Sker Ritual egyedül is játszható lesz, bár a balanszolást a csapatmunka köré tervezik a fejlesztők. A játék áprilisban jelenik majd meg teljesen PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...