Brit toplisa: a Tekken 8 ráduplázott a Street Fighter 6 rajtjára

  • Írta: szlav
  • 2024. január 29.
  • Toplista
Link másolása
Meglepően nagyszerű rajtott vett a briteknél a Tekken-széria nyolcadik felvonása, még a Street Fighter 6 dobozos eladásait is lekörözte a Bandai Namco. Előkelő helyen nyitott a Like a Dragon: Infinite Wealth is.

Azt gondolhatnánk, hogy a verekedős játékok forgalmát a digitális eladások dominálják - könnyen meglehet, hogy ez így is van, azonban a múlt héten megjelent Tekken 8 így is letarolta a dobozos piacot. A Bandai Namco verekedős játéka a saját zsánerén belül is fantasztikus nyitánynak örvendhet, a szigetországban ugyanis a nyitóhétvégéje alatt több mint kétszer annyi példány fogyott belőle, mint tavaly ugyanennyi idő alatt a Street Fighter 6-ból.

Ezzel a Tekken 8 könnyűszerrel elfoglalta az első helyet a brit toplistán, megelőzve a hét másik nagy megjelenését, a Like a Dragon: Infinite Wealth-et is. A ranglétra további fokain mondhatni papírforma szerint alakult a sorolás, domináltak a mindig népszerű favoritok, a nagy tripla-A címek és a Switch örökzöld exkluzívjai.

  1. Tekken 8
  2. Like A Dragon: Infinite Wealth
  3. Call of Duty: Modern Warfare III
  4. EA Sports FC
  5. Super Mario Bros. Wonder
  6. Mario Kart 8 Deluxe
  7. Hogwarts Legacy
  8. Mortal Kombat 1
  9. Grand Theft Auto V
  10. Prince of Persia: The Lost Crown
  11. The Last of Us Part II: Remastered
  12. Marvel’s Spider-Man 2
  13. Minecraft
  14. Animal Crossing: New Horizons
  15. Nintendo Switch Sports
  16. Bluey: The Videogame
  17. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
  18. Sonic Superstars
  19. The Witcher III: Wild Hunt Complete Edition
  20. Wreckfest
4.
4.
crytek
#3: Korábban már leírtam

"(Már csak a 20 multis win van hátra ehhez majd szerzek ismerőst és ki is van maxolva)

Számomra oltári nagy csalódás a game. Anno mikor bejelentették 1-2 trailert néztem az ezek szerint igen jól meg volt komponálva mert vártam rá. Sokan írták jó lett. Láttam sokáig hogy ezzel van tele a net vagyis beszélnek róla, meg kap még kontetet stb. Gondoltam méltó Flatout örökös. Hát nagyon nem. A Faltout 1-2 vagy a felújított
Ultimate Carnage-hez fel sem ér semmiben.

Azokban legalább volt "élmény" mert csalt a gép pofátlanul és élmény volt 3x-edikre is újrakezdeni mert a görény gép mindig kikurt velünk. Lehet a régiekben is kevés volt a pálya ,de ott nem tűnt fel ennyire mint ebben. Meg szánalmasnak tartom (nem csak ebben hanem a létező összes autós gameben hogy a kreativítás totális hiánya a pályák elkészítésében , ez abban mutatkozik meg hogy az alap 3 körös versenyt később felviszik 6-ra majd 12 körösre.
Totál jellegtelen hangulattalan volt az egész game. Ilyenkor jó a game pass mert ha ezért akár csak 1 $-is adtam volna nagyon csalódott lennék.Az AI hot koki. Sima pályákon ahol kb nulla nehézség lehet a vezetésben ezek az erdőkből bukkannak elő mint valami mordori kriptaszőkevények és mennek összevissza. Az "erőviszonyok" totálisan nevetségesek. Iskolobuszt megnézem egy fűnyiró kisgép mikor borít fel. Sérülésmodell is irreális. Aztmondja 80%-os a kocsim miközben úgy néz már ki mint az ace vetura filmben a csomag amit ripityára tört.
Ez a game egy nagy nulla lett.Egyetlen említésre méltó "erénye" autos játékokhoz képest gyerekjáték maxolni."

Azóta persze nem multiztam mert nem ért annyit a dolog
3.
3.
Nothing
#1: Félve kérdem, de mi a gondod a Wreckfest-tel...?
2.
2.
Nothing
Nagyon jó újra a csúcson látni a királyt. :)
1.
1.
crytek
Lol Wrecfest...Zárnak be a lemezes boltok és 5 ft-ért szórták ki őket? Kb csak így kerülhetett az ide

Szar moslék cod meg senki se kell továbbra se :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...