Prince of Persia: The Lost Crown PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Oldalnézetes Prince of Persia.
1712588418

Szerdán jelenthetik be az új Prince of Persiát

A múlt héten számoltuk be róla, hogy a Dead Cells fejlesztői egy roguelite Prince of Persia-mellékágat készítőinek. A friss hírek szerint már nyakunkon a bejelentés, sőt, már májusban megjelenhet korai hozzáférésben.
1712131200

Új Prince of Persia-játék érkezik a Dead Cells fejlesztőitől

Lapértesülések szerint a Ubisoft és az Evil Empire közös projektje egy új roguelite Prince of Persia-játék lesz, melyet már az év végén elérhetővé tesznek korai hozzáférésben.
1711985400

Brit toplista: középszerű nyitányt produkált az új South Park-játék

Egyetlen új befutó volt csak a brit dobozos eladási lista Top 10-es mezőnyében, ám ez a cím is csak a dobogó harmadik fokát kapta el. Erősödött viszont néhány régebbi nagy kedvenc a kasszáknál!
1710351170

Sztori DLC-vel és sok más újdonsággal bővül a Prince of Persia: The Lost Crown

Az év elején egy kiváló metroidvaniaként éledt újra a Prince of Persia, a Ubisoft pedig az év későbbi hónapjaiban sem hagyja magára a játékot. Komoly tartalmi bővítéseket ígér a 2024-es roadmap.
1708707600

Új játékmódok és tartalmak érkeznek nemsokára a Prince of Persia: The Lost Crownba

Ráadásul ingyenes frissítések formájában, legalábbis a játék rendezője, Mounir Radi ezt mondta az X-en megosztott videójában.
1707642000

Csökkent az európai játékeladás januárban

Bár a visszaesés nem óriási mértékű, egyértelműen kevesebb játék fogyott az öreg kontinensen, mint tavaly év elején, igaz, a lista csak a nagy kiadókat vette számításba.
1706530143

Brit toplisa: a Tekken 8 ráduplázott a Street Fighter 6 rajtjára

Meglepően nagyszerű rajtott vett a briteknél a Tekken-széria nyolcadik felvonása, még a Street Fighter 6 dobozos eladásait is lekörözte a Bandai Namco. Előkelő helyen nyitott a Like a Dragon: Infinite Wealth is.
1706295535

Brit toplista: a bronzérmet szerezte meg a The Last of Us Part II Remastered

Végre némi mozgolódás vette kezdetét az Egyesült Királyság toplistáján, ám az új megjelenések közül egyedül a The Last of Us Part II Remastered csípte meg a dobogót, míg az új Prince of Persia csak a negyedik lett.
1706169600

A Sony vezérigazgatója is kommentálta a Ubisoft botrányt keltő kijelentését

„Az előfizetéses szolgáltatásoké a jövő” – állítják a jósok a francia cég berkeiben, viszont sokan nem értenek ezzel egyet. Most a Sony vezérigazgatója fűzte hozzá gondolatait a diskurzushoz.
1705478403

Hat fontos tippet kapsz, ha a Prince of Persia: The Lost Crownnal játszol

Kicsit tartasz tőle, hogy a Prince of Persia: The Lost Crown metroidvania stílusa túl kemény diónak bizonyul számodra? Ne csüggedj, hiszen a Ubisoft jóvoltából hat fontos tippet kapsz, amiket érdemes megfogadnod Qaf hegyét járva.