Hat fontos tippet kapsz, ha a Prince of Persia: The Lost Crownnal játszol

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 17.
  • Videó
Link másolása
Kicsit tartasz tőle, hogy a Prince of Persia: The Lost Crown metroidvania stílusa túl kemény diónak bizonyul számodra? Ne csüggedj, hiszen a Ubisoft jóvoltából hat fontos tippet kapsz, amiket érdemes megfogadnod Qaf hegyét járva.

A Deluxe Edition vásárlói már nyúzhatják az új Prince of Persiát, ám a nagyközönség számára csak holnap lesz elérhető a sorozat metroidvania vadhajtása. Aki attól tartott, hogy idegen lesz számára a The Lost Crown, a Ubisoft most egy tippvideót tett közzé, segítve a belerázódásukat. Érdemes lesz megfontolni mint a hat tanácsot.

Kulcsfontosságú helyszínünk Haven, ami egy hub, amit újra és újra meglátogathatunk. Elmehetünk Kaheva kovácsistennőhöz vagy a Mágushoz, hogy új tárgyakat és fejlesztéseket vásároljunk. Elcseveghetünk Faribával is, aki hasznos tippeket ad a fő célunkat tekintve, persze a szolgálatait nem adja ingyen. Ha éppen a harci edzést tartanál, Artaban, a hallhatatlan társunk mindig segíteni fog.

A videó a bossharcokra is kitér, pontosabban arra, hogyan lehet a legjobban felkészülni rájuk. A kitérés fontos szerepet kap a csatákban, illetve további részletek derülnek ki a felfedezésről, a térkép használatáról, valamint a különféle erőforrások megtalálásáról Qaf hegyén.

Mi már teszteltük a játékot és el voltunk ragadtatva tőle. A Prince of Persia: The Lost Crown január 18-án fut be PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...