Sztori DLC-vel és sok más újdonsággal bővül a Prince of Persia: The Lost Crown

  • Írta: szlav
  • 2024. március 13.
  • Letöltés
Link másolása
Az év elején egy kiváló metroidvaniaként éledt újra a Prince of Persia, a Ubisoft pedig az év későbbi hónapjaiban sem hagyja magára a játékot. Komoly tartalmi bővítéseket ígér a 2024-es roadmap.

Ha nem tudtatok betelni a Prince of Persia: The Lost Crown kihívásaival, akkor van egy nagyon jó hírünk: az idei évben számos nagyobb frissítés éri még a játékot, az első ilyen update-re pedig mindössze egyetlen hetet kell várnunk. A Ubisoft X-en tette közzé a lent látható roadmapet, amely részletezi, hogy milyen tennivalók várnak még Sargonra az év során.

Március 20-án érkezik a Warrior's Path nevezetű ingyenes frissítés, amely Speedrun-móddal, Permadeath-móddal és négy új öltözékkel bővíti a játékot. További öltözékekre, amulettekre és egyéb kiegészítőkre később is számíthatunk majd, ám ezeknél érdekesebb a még idén tavasszal debütáló Boss Rush-mód, illetve a nyáron érkező Divine Trials, amely számos új kihívást állít majd elénk. Az év második felében pedig egy komolyabb sztoribővítményt is kapunk, ám meglehet, hogy ezért már külön kell majd fizetnünk, hiszen a roadmapen csak itt nem szerepel a "Free" felirat.

A Prince of Persia: The Lost Crown 2024. január 18-án jelent meg PC-re, Xbox Series X/S-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switch-re. A Ubisoft műhelyében készül a Prince of Persia: The Sands of Time remake-je is, ám erről a projektről egy ideje nem hallottunk érdemleges híreket.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...