Új játékmódok és tartalmak érkeznek nemsokára a Prince of Persia: The Lost Crownba

  • Írta: osan
  • 2024. február 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Ráadásul ingyenes frissítések formájában, legalábbis a játék rendezője, Mounir Radi ezt mondta az X-en megosztott videójában.

Az év elején megjelent a Ubisoft Montpellier gondozásában a Prince of Persia: The Lost Crown és mind szakmai, mind játékos oldalról pozitív kritikák érték az alkotást. Nemrég ezekre a kritikákra és a játékot körül lengő szeretetre reagált Mounir Radi, a játék direktora X-en:

Köszönjük a sok szeretet. Rengeteget jelent, hogy ugyanannyira élvezitek a játékot, mint mi és ezért vagyok kifejezetten boldog, hogy elmondhatom, még nem végeztünk vele. Sok remek ötletünk van a közelgő hónapokra. A tervek között ingyenes frissítések is vannak, melyen több tartalmat és új játékmódokat hoznak majd. Játékmódokat kihíváshoz, felfedezéshez és élvezethez. Az első három frissítés nemsokára megérkezik. Addig is ajánlott Artabannal gyakorolni és próbáljátok meg végigjátszani a játékot Immortals módban is. Mert mindezek a későbbiekben még jól jöhetnek...” – hangzott el a videóban.

Pozitív, hogy nem engedik el a játék kezét és ingyenes tartalmakat ígérnek még a fejlesztők, reméljük ezek csak még jobban emelni fognak a játék színvonalán, melynek már így sincs szégyellnivalója, hiszen egy kidolgozott és részletes világhoz egy szórakoztatót és fluid játékmenet társul.

A Prince of Persia: The Lost Crown 2024. január 18-án jelent meg PC-re, Xbox Series X/S-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switch-re.

5.
5.
Chdz
Mindenki örülne egy fasza 3D-s PoP-nak, jobban, mint ennek. Viszont sajnos a mai Uborkától ez elég nagy ugrás lenne. Már úgy vagyok vele vagy lesz, vagy nem. S&B is kb halálra van ítélve, az egyik legjobb játékuk a PoP, amit magárahagytak, amennyi energiát Creed meg Farcryba raktak rég belefért volna pénzügyileg meg időben is, ők tudják. Azt csodálkoznak, hogy a megítélésük a béka segge alatt van háromszor. Az utóbbi több, mint 10 évben számomra a "Zelda copy" játékuk volt a legjobb. Kevés új jó ip, túl sok folytatás.
4.
4.
delphijos
Szerintem a negatív hype nem tett jót neki, itt is olvastam csomó negatív véleményt már jó előre , még olyan hülyeségeket is hogy “nem is hasonlít a hercegre”. Másrészt azért nem könnyű a játék ( a platform részek sem ) simán elriaszthat sok embert.
3.
3.
Darksiders84
Szerintem is kiemelkedő lett a kb 35 órás játék,bár sajnos az eladásokból az derült ki , hogy hiába ez a stílus nagyon kevesen vagyunk akiknek ez bejön és így nem valószínű, hogy folytatják majd. Nekem az Ori is nagy kedvenc volt ,kár hogy nincs több hasonló.
2.
2.
Hoki György
Nem vártam, nem érdekelt, de végül mégis nagyon bejött - még ha a végét kicsit összecsapottnak is éreztem, magasan az Ubisoft legjobb játéka jó ideje. Szép hogy maradnak mellette, főleg hogy amennyire tudom, sajnos nem fogyott jól eddig.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...