Hírarchívum - 2024. január

HWSW: Idén talán nem lesz olyan remek éve az Apple-nek

Az Apple-lel kapcsolatban elmondható, hogy kevés cég volt képes fennállása alatt annyiszor rácáfolni a piaci folyamatokra és trendekre, mint az iPhone-ok gyártója, mely tavaly felért az okostelefon-piac csúcsára, idén pedig - ismét - nehéz évet jósolnak neki - írja a HWSW.

Frissítve: Törölték a Spec Ops: The Line-t a digitális áruházakból

Egyelőre nem tudni, hogy mi áll a törlés hátterében, a spekulációk szerint a játékban hallgató dalok licencei járhattak le. A 2K egyelőre nem adott magyarázatot a esetre.

Újabb hét, újabb leépítések

Továbbra is érkeznek a hírek a leépítésekről. Az Activision Blizzard tömeges elbocsátása főleg az esport részleget is érinti, a Sega pedig a sikeres játék premier után válna meg a munkavállalóinak 14%-tól.

Folytatást kaphat a The Long Dark

Egyelőre nem hivatalos bejelentés áll a spekuláció mögött, azonban az már biztos, hogy túlélőjátékot készít a The Long Dark fejlesztőcsapata. Bármi is az, a teaser elég hangulatos.

Cyberpunk 2077 és BioShock fejlesztők alapítottak új stúdiót

Az Antistatic Studio néven elindult projekt már készül is az első játékának kiadására. A paranormális jelenségekkel foglalkozó shooter egyelőre a HORNET kódnév alatt fut.

700 dollár lesz a legolcsóbb MSI Claw

Találgatások már eddig is voltak, most azonban a gyártó hivatalosan bejelentette mennyit kell majd fizetni a kézikonzolért. A vásárlók három kivitel közül választhatnak majd.

Demót kapott a Bulwark: Falconeer Chronicles

A játék megjelenéséig alig két hónap van hátra, a próbaverzió pedig már elérhető, ráadásul nemcsak PC-n, hanem minden célplatformon.

Jelen generációs frissítést kapott a Insurgency: Sandstorm

A multis lövölde immár PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolokon is natívan fut 4K-ban, 60 fps-sel, és a konzolok egyéb feature-eit is kamatoztatja majd a játék. Az előzőgenerációs verzióról ingyenesen frissíthetnek majd a játékosok.

Konzolokra tart a Planet Zoo

Ráadásul csupán csak kettő hónapot kell csak várnunk rá, igaz, csak a jelengenerációs gépekre jelenik majd meg. Elindult az előrendelés is exkluzív állatokért.

Új hős érkezik a For Honorbe

Tavasszal pedig kezdetét veszi a nyolcadik év első szezonja. Az Varangian Guard február első napjától lesz megvásárolható, de in-game valutáért is kioldható lesz később.