Cyberpunk 2077 és BioShock fejlesztők alapítottak új stúdiót

  • Írta: aronsz
  • 2024. január 31.
  • Hír
Link másolása
Az Antistatic Studio néven elindult projekt már készül is az első játékának kiadására. A paranormális jelenségekkel foglalkozó shooter egyelőre a HORNET kódnév alatt fut.

Lukasz Ludkowski, a Cyberpunk 2077 írói stábjának feje, Kris Teper, a BioShock-széria látványért felelős vezetője, Maciej Miksztal a Far From Home és a Starward Industries alapítója, Michal Koltun, a Conan Exiles fejlesztője és Gabriel Nordholm a Project Winter közösségi menedzsere állnak a stúdió mögött.

A honlapon megjelenő hitvallás alapján paranormális, hátborzongató, horrorba hajló témákkal terveznek foglalkozni, amely képbe a Project HORNET is beleillik. A leírás szerint a játék természetfeletti és katonai történetek által inspirált, PvE kooperatív shooter lesz majd.

 

A főszereplő egy Mortified Industries nevű szervezetnek dolgozik, munkája során paranormális jelenségeket tár fel és igény szerint tart titokban. Szerepet kap majd még egy AnomaLeaks nevezetű csoport, akik pedig ezeket a titkosított felvételeket hozzák nyilvánosságra, talán éppen  a főhős segítségével.

A fejlesztők komolyan nekiálltak a lore fejlesztésének, a Mortified Industries és az AnomaLeaks is kapott egy-egy saját honlapot, amit a megjelenésig böngészhetünk. Konkrét megjelenési dátumot egyelőre nem kaptunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...