Új hős érkezik a For Honorbe

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 30.
  • Hír
Link másolása
Tavasszal pedig kezdetét veszi a nyolcadik év első szezonja. Az Varangian Guard február első napjától lesz megvásárolható, de in-game valutáért is kioldható lesz később.

A Ubisoft kapcsán nem a For Honor lesz az első játék, ami eszünkbe jut, azonban vitathatatlan, hogy a kardos PvP köszöni szépen, még mindig aktív. Mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy csütörtökön egy rendszerkarbantartást követően megvásárolhatóvá válik a Y7S4-el érkező legújabb hős, a viking frakció első teljesen páncélozott tagja, a Varangian Guard.

A pajzsos, baltás hölgy, aki képes lesz hatástalanítani az ellenségek képességeit, február 1-től lesz megvásárolható 8 dollárért, február 14-től pedig 15.000 acélért, azaz játékon belüli valutáért. A karakter háttértörténetébe és játékmenetébe enged bepillantást az alábbi trailer is.

És nincs megállás a For Honor számára, március 14-én ugyanis elindul a játék nyolcadik éve az első szezonnal. A 2025 márciusáig tartó évben a szokásoknak megfelelően négy szezont, és két új hőst kapunk majd a második és a negyedik szezon során. Az új év a Dominon éve lesz, ugyanis a pályákat elkezdik átalakítani, hogy megfeleljenek ennek a játékmódnak, a év elején rögtön kettő is megkapja az update-et.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...