Hírarchívum - 2024. január

Átlépte az egymilliós játékosszámot az Enshrouded

A január egyértelműen az Early Access-játékok sikerétől hangos. A Palworld után a Keen Games alkotása is tekintélyes mennyiségű játékost tudott magához vonzani, négy nappal az indulás után máris 1 millió játékossal büszkélkedhet az Enshrouded.

Csúszik az Open Roads

Több mint egy hónapot tolnak a játék megjelenésén, hogy minél kifinomultabb élményt tudjanak biztosítani a játékosoknak, reméljük, hogy ezután már nem kell tovább várni erre az utazásra.

Friss traileren a Dragon Ball: Sparking! Zero

Az előzetes Goku és Vegeta rivalizálására fókuszál, és csak a kettejük révén két tucat játszható karaktert kapunk, a többi szereplőt nem is számítva. A megjelenési dátum egyelőre nem ismert.

Launch traileren a Granblue Fantasy: Relink

PlayStation konzolokon a Digital Deluxe Edition már elérhető, viszont a hivatalos megjelenés február első napján lesz. Az előzetes alapján animésen epikus történetre számíthatunk.

Breaking: Szerdán lesz a State of Play

Igazak voltak a pletykák, és valóban ezen a héten tartja meg a Sony az idei első State of Play eseményt, 40 percen keresztül több mint 15 játékot láthatunk majd, és ezen felül lesz pár meglepetés vendég is.

Első körben 10 millió Switch 2-t gyárthat le a Nintendo

Legalábbis a megjelenésre nagyjából ennyi elérhető konzollal számolhatunk, ami figyelembe véve a Nintendo Switch hét éves teljesítményét, kicsit alábecslésnek tűnhet.

CliffyB nélkül készül majd a következő Gears-játék

A játéktervező többször is felajánlotta, hogy tanácsadóként közreműködne a sorozat új részének munkálataiban, azonban sem a fejlesztőstúdió, sem a Microsoft nem reagált a megkeresésre.

A Concord is szerepelhet a State of Playen

Állítólag még a héten lesz valami a Sony eseményéből, és az előzetes szivárogtatásokon felül számíthatunk rá, hogy a Firewalk Studios játékáról is többet tudhatunk majd meg.

Furcsa bug a Suicide Squad: Kill the Justice League early access rajtjánál

Új-Zélandon már elérhető a játék, de a Rocksteady alig egy óra után lekapcsolta a játék szervereit, mivel egy bug miatt azoknál is befejezettnek mutatkozott a történet, akik most először kapcsolták be a játékot.

Avowed - következményei lesznek, hogyan építjük karakterünket

A játékmenet igazgatója, Gabe Paramo nemrég elmondta egy interjú során, hogy az Avowedban nem lesz egy kifejezett tökéletes „build”, minden döntésünknek lesznek negatív és pozitív következményei is.