Első körben 10 millió Switch 2-t gyárthat le a Nintendo

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 29.
  • Hardver
Link másolása
Legalábbis a megjelenésre nagyjából ennyi elérhető konzollal számolhatunk, ami figyelembe véve a Nintendo Switch hét éves teljesítményét, kicsit alábecslésnek tűnhet.

A napokban kiszivárgott információk alapján még az idén érkezhet a Nintendo nagysikerű hibridkonzoljának utódja, és az eddigi adatok alapján teljesítmény terén semmi eget rengetőre nem kell számítani: egy PlayStation 4 teljesítményére számíthatunk egy 8 hüvelykes LCD kijelzőn.

Ezeket azt értesüléseket egészítheti ki az a pletyka, miszerint nagyjából 10 millió példány leszállítását tűzte ki célul a Nintendo 2024-re. Ezt a számot a Sharp LCD kijelzőinek eladási adataiból szűrték le. Természetesen ez sem több jelenleg pletykánál és meg nem erősített forrásoknál – egyelőre.

A kép illusztráció.

A Nintendo Switch-ből 7 éves életciklusa alatt 132 millió példány talált gazdára, és bár alapvetően csökkenő ütemben fogynak az új gépek, ez a szám még mindig gyarapodhat. Ennek fényében a 10 millió példány egyszerre tűnhet túl soknak és túl kevésnek is. Ezt nagyban fogja árnyalni a végleges specifikáció és a megjelenéskor elérhető játékok listája, illetve a visszafelé kompatibilitás kérdése is. A Nintendo mindig is az exkluzív játékok felhozatalára, semmint a konzol teljesítményére helyezte a hangsúlyt, valószínűleg ezen az új hardver sem fog változtatni.

2.
2.
A Fénybenjáró
Ne már geci, most vettem egy Switchet, erre kiadják az újat?!
1.
1.
Nothing
Még hivatalosan be sincs jelentve, de az okosok már azt is tudni vélik, mennyi jön belőle első körben...esetleg azt még nem szellőztették meg, mennyi fog elkelni belőle? XD

Amúgy szerintem a PS4 ereje egy hordozható 8 hüvelykes LCD-n igenis bitang erős pakk lenne!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...