8 hüvelykes LCD-képernyővel jöhet idén a Switch utódja

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 26.
  • Pletyka
Link másolása
Noha a Nintendo még mindig nem mutatta be a következő generációs konzolját, egy új szóbeszéd szerint a masinát egy egészen nagy, 8 inches LCD-képernyővel szerelik fel, és még ebben az évben a boltokba kerülhet.

Szinte minden hétre jut egy-egy hihetőnek tűnő pletyka a Switch 2-ről (amit korántsem biztos, hogy így neveznek majd), a legújabb infókat a neves Bloomberg szállította. A lap beszámolója szerint az Omdia elemzője, Hiroshi Hayase azt állítja, hogy a legújabb konzol egy 8 hüvelykes kijelzővel érkezik, amely a panelt tekintve LCD lesz, tehát visszalépésnek is tekinthető a Switch 2021-ben megjelent OLED-modelljével szemben.

A továbbfejlesztett hibridkonzol képernyője 7 hüvelykes, míg az eredeti változat is csak 6,2 inches, az utód masina 8 hüvelykes átmérője azonban minden idők legnagyobb kijelzője lesz a Nintendo történetében. Főleg, hogy ebből is érkezhet később egy OLED-frissítés.

A legfrissebb információk egybecsengenek egy tavalyi szivárgással, miszerint a Sharp LCD-képernyőket gyárt egy új játékkonzolhoz, amely a korábbi hírek szerint inkább egy középgenerációs gép lesz a teljesítményét tekintve. A Nintendo azonban mindig is a játékkínálatra gyúr rá, semmint a hardverre, és már több külső játékstúdió fejleszt a gépre. A Switch utódja még idén a boltokba kerülhet 400 dolláros áron.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...