Hírarchívum - 2024. január

A The Pokémon Company is megszólalt a Palworlddel kapcsolatban

Ideje volt már, hogy a Pokémon IP-t birtokló cég is megszólaljon a legújabb szenzációval kapcsolatban, és most végre egy hivatalos közleményben meg is tették ezt.

Kiszivárgott az új Five Nights at Freddy's-játék, szóval inkább hivatalosan is bejelentették

Kiszivárgott az új Five Nights at Freddy’s-játék, így a fejlesztők nem látták értelmét tovább titkolózni, és hivatalosan is bejelentették inkább. Hát nem varázslatos az indie piac?

A Sony vezérigazgatója is kommentálta a Ubisoft botrányt keltő kijelentését

„Az előfizetéses szolgáltatásoké a jövő” – állítják a jósok a francia cég berkeiben, viszont sokan nem értenek ezzel egyet. Most a Sony vezérigazgatója fűzte hozzá gondolatait a diskurzushoz.

Új műsorral jelentkezik a Frontier Developments

A stúdió bejelentette, hogy jövő héttől kezdődően havonta fognak bemutatóshow-kat tartani Frontier Unlocked névvel. Nézzük meg, hogy miről lesz szó az első műsorban!

Magyarázza a bizonyítványát a The Day Before fejlesztője

Noha a játék már nem kapható, és a hét elején a szerverek is leálltak, a Fntastic csapata egy újabb bizarr közleménnyel borzolja a nagyérdemű idegeit. Szerintük "negatív elfogultság" és "gyűlöletkampány" vezetett a The Day Before kudarcához.

Részletekbe menő előzetest kapott az Expeditions: A MudRunner Game

Hamarosan Arizonába és a Kárpátok bércei közé látogat az új MudRunner, ám összesen 40 expedícióval vértezik fel a márciusban érkező off-road címet. Most a játékmenet legfőbb jellemzőit szedték össze a legújabb trailerben.

Április 8-án végleg leáll a 3DS és Wii U online szolgáltatása

A Nintendo hivatalosan is bejelentette, hogy 2024. április 8-án húzzák ki a dugót a 3DS és a Wii U online szolgáltatásai alól. Ez után semmilyen online móka nem fog működni a két konzolon, persze akadnak majd kivételek.

Hamarosan bejelenthetik az Until Dawn PC-s és PlayStation 5-ös változatát

A neves szivárogtató szerint két héten belül bejelenthetik a Supermassive Games horrorjátékának remaster-változatát, amely már PS5-ön és számítógépeken láthat napvilágot. A közelgő State to Play bemutató tökéletes alkalom lenne erre.

Többféle stílusban harcolhatunk a Banishers: Ghosts of New Edenben

A jövő hónapban érkezik a Don't Nod akció-RPG-je, ám még mindig vannak homályos foltok a játékmenetét tekintve. Ilyen a harc is, amely a legújabb előzetes alapján eléggé szerteágazó lehetőségeket ad a játékos kezébe.

A Dragon’s Dogma 2 fejlesztői szerint nem létszükség a gyorsutazás

Hideaki Itsuno, a játék rendezőjének nyilatkozata szerint egyáltalán nem szükséges gyorsutazási funkciót tenni a nyitottvilágú játékokba, egyszerűen élvezhetővé kell tenni a felfedezést, utazást.