Részletekbe menő előzetest kapott az Expeditions: A MudRunner Game

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 24.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan Arizonába és a Kárpátok bércei közé látogat az új MudRunner, ám összesen 40 expedícióval vértezik fel a márciusban érkező off-road címet. Most a játékmenet legfőbb jellemzőit szedték össze a legújabb trailerben.

A MudRunner-játékoknak már kultusza van, ám a legújabb epizód még magasabbra tette a lécet: több mint 40 expedícióval kedveskedik a rajongóknak, melyek mindegyike egyedi célokat és kihívásokat tartalmaz Arizona és a Kárpátok térképein.

A testreszabás kulcsfontosságú szerepet játszik, és amint az várható, a küldetések elvégzéséhez olyan eszközöket kell bevetnünk, mint a csörlő, a hordozható horgonyok, rögtönzött hidak és még sok más, hogy túljussunk a természetes akadályokon.

A sikeres expedíciók után számos fejlesztést vásárolhatunk a járműveinkhez, bővíthetjük az üzemanyagtartályt, a csomagteret, de még szakembereket is felvehetünk, akik segíthetnek a műszaki dolgokban, a hidrológiában és a menedzsmentünkben is. Bázisokat is építhetünk kedvünkre, amiket bővíthetünk is olyan új modulokkal, mint a raktár vagy extra parkolók.

A Expeditions: A MudRunner Game március 5-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PS4-re, PS5-re és Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...