Expeditions: A MudRunner Game Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

Kezdők számára is élvezetes sárdagonyázás.
1709535600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten több érdekesség is érkezik. Retteghetünk a The Outlast Trials-szal, ringbe szállhatunk a WWE-sorozat legújabb epizódjával, különféle fejtörőket oldhatunk meg a Reveilben, de most érkezik a The Thaumaturge is.
1709226020

Expeditions: A MudRunner Game teszt

A Saber Interactive által jegyzett MudRunner sorozat részei kiváló példák arra, hogy a megtett út sokkal inkább nyomot hagy az emberen, mint maga a cél, főleg, ha a siker érdekében nyakig meg kell mártóznunk a dagonyában.
1708088412

Expeditions: A MudRunners Game - ezek a tartalmak jönnek a megjelenés után

Hiába lesz tartalmas a Sabre Interactive off-road játéka, a biztonság kedvéért szezonbérletet is válthatunk hozzá, amely rengeteg megjelenés utáni tartalomhoz ad hozzáférést. Most kiderült, mit kapunk a pénzünkért.
1706117444

Részletekbe menő előzetest kapott az Expeditions: A MudRunner Game

Hamarosan Arizonába és a Kárpátok bércei közé látogat az új MudRunner, ám összesen 40 expedícióval vértezik fel a márciusban érkező off-road címet. Most a játékmenet legfőbb jellemzőit szedték össze a legújabb trailerben.
1702645200

Megjelenési dátumot kapott az Expeditions: A MudRunner Game

A MudRunner és SnowRunner játékokat jegyző Saber új alkotása végre megjelenési dátumot is kapott, szerencsére nem kell már sokat várni rá. Elindult a játék előrendelése is a kiadó honlapján.
1692733489

GC 2023: Bejelentették az Expeditions: A MudRunner Game-t

A Mudrunner és Snowrunner játékok fejlesztői újabb címet jelentettek be, ezúttal viszont nem csak az A-ból B-be eljutás lesz a feladatunk, hanem a felfedezés.