Hírarchívum - 2024. január

A CDPR gondolkodik a multiplayer lehetőségén a Cyberpunk 2-ben

A The Witcher mellett a Cyberpunk folytatásáról is nyilatkozott a stúdió vezérigazgatója, és kiderült az is, hogy egyelőre nem vetették el a többjátékos mód lehetőségét.

Rózsaszín kontroller érkezik a Switch-hez

Március végén jelenik meg a Princess Peach: Showtime!, a Nintendo pedig egy új trailerrel és limitált szériás Joy-Connal készül a megjelenésre. Természetesen a játékhoz illő dizájnnal.

Megvannak az idei Oscar-jelöltek

Az Oppenheimer a várakozásoknak megfelelően rengeteg jelölést kapott, azonban a Szegény párák is szorosan követi és a Barbie sincs sokkal lemaradva. Íme a 2024-es Oscar-díjak jelöltjei.

A Palworld felé kacsingat a Sony?

Korábban nem terveztek PlayStation-verziót a játékból, azonban a hihetetlen siker után egyre többen elképzelhetőnek tartják, és a közösségi média alapján úgy tűnik, hogy a Sony sincs ellene.

Február végén jelenik meg a Spiritfall

A platformer harcra építő rogue-lite játék tavaly tavasszal lépett a korai hozzáféréses fázisba, a tízhónapnyi fejlesztés és bővítés eredményeként pedig immár biztos a végleges megjelenés.

Itt a Like a Dragon: Infinite Wealth nyitóvideója

A Yakuza-sorozat legújabb darabja a héten jelenik meg, ennek apropóján igyekszik a Sega fokozni a hangulatot a játék openingjével, ha már fizetős a New Game+.

25 perc az Avowed társaságában

A hivatalos Xbox Podcast az Avowed fejlesztőit látta vendégül a legújabb adásban, így jóval mélyebben, számos új videóanyag kíséretében is beleáshatjuk magunkat az Obsidian RPG-jébe.

HWSW: Szétválaszthatók lesznek a Facebook, az Instagram és a Messenger fiókok

A Meta követi a Google-t az új uniós szabályozásoknak való megfelelés érdekében, és egymástól leválaszthatóvá teszi szolgáltatásait adatmegosztás tekintetében. Ezért cserébe azonban bizonyos kényelmi funkciókról kénytelen lesznek lemondani a felhasználók - írja a HWSW.

Nevet változtat a Focus Entertainment

A megszokott név cseréje mögött szervezeti átalakulás áll, azonban a jövőben is találkozni fogunk az ismerős névvel, csak kicsit más formában. Külön divíziót kapnak a belső fejlesztőstúdiók is.

Élőszereplős trailert kapott a Persona 3 Reload

A február elején megjelenő játék új előzetesében Az Esernyő Akadémiában Ötöst játszó Aidan Gallagher szerepel, kérdés persze, hogy a rajongóknak mennyire telitalálat.