Hírarchívum - 2024. január

A PETA is megszólalt a Palworlddel kapcsolatban

Még szép, hogy a PETA is kommentálta a Palworld visszásságait, bár ők nem a szellemi tulajdonjogi problémákat sérelmezték, hanem azt ahogyan a Palokkal bánhatunk a játékban. Illetve korai roadmap is érkezett a játékhoz.

Nemsokára kiderülhet, mikor érkezik a Death Stranding 2?

Nagyon úgy tűnik, hogy nemsokára újra megmutatja magát a Death Stranding folytatása egy, még be nem jelentett State of Play során. Lehetséges, hogy megjelenési dátumot is kapunk majd.

Ezeket töltöttük le legtöbbször 2023-ban a PlayStation Store-ból

A tavalyi év meghatározó év volt a videójáték-iparban; szomorú hírek tömkelege, mint a leépítések és a fabatkát sem érő licencelt játékok mellé bőven akadt örömteli megmozdulás is, zseniális játékok formájában. Most a Sony közzétette, hogy melyeket töltöttük le legtöbbször.

Muszáj lesz gyilkolásznunk majd az Avowedban

Mindannyian jól ismerjük a „pacifista futamokat”, melyek során a játékosok azt a kihívást állítják maguk elé, hogy az adott alkotás közben egy NPC-t sem gyilkolnak meg. Mint kiderült, ez nem lesz lehetséges az Avowedban.

A Nintendo lesújtott a Palworld Pokémon-modjára

Ki gondolta volna, hogy a játékhoz, melyet csak úgy emlegetnek, mint „Pokémon fegyverekkel”, egy olyan mod érkezett volna, amiben karakterünk Ash lesz és rendes Pokémonokat gyűjt be a koppintások helyett?

Két horrorjátékot is bejelentett az Immortality fejlesztője

Projekt C és Projekt D névvel kerültek a nagyközönség elé azok az alkotások, melyekről egyelőre vajmi kevés információt tudunk azon kívül, hogy a Half Mermaid műhelyében készülnek, akiktől az Immortality-t is kaptuk.

Galaktikus háború - újabb videó érkezett a Helldivers 2-ről

A legújabb kedvcsinálóban arról esik szó, hogy mivel fogjuk tölteni időnket, illetve hogyan fogunk navigálni a galaktikus háborúban. Nézzük is meg!

Játékmenet összefoglaló érkezett a Pacific Drive-hoz

10 percen keresztül figyelhetjük meg, ahogy a játék kreatív igazgatója, Alexander Dracott és rendezője, Seth Rosen bemutatják a játék menetét, folyamát, miközben az egészet kommentálják.

Tudjuk, mikor érkezik a Death Stranding iOS-re

Konkrét megjelenési dátumot kapott Hideo Kojima játéka, január végétől már mobilon is játszhatnak vele az iPhone 15 Pro modellek tulajdonosai. Természetesen elő is lehet rendelni.

Szivárogtatás miatt kaszálták el a Batman-játékot?

A játékon dolgozó egyik szinkronszínész állítása szerint a kikerült információk miatt nem készült el soha a Damien Wayne-játék, azonban nem mindenki látja így.