Két horrorjátékot is bejelentett az Immortality fejlesztője

  • Írta: osan
  • 2024. január 24.
  • Videó
Link másolása
Projekt C és Projekt D névvel kerültek a nagyközönség elé azok az alkotások, melyekről egyelőre vajmi kevés információt tudunk azon kívül, hogy a Half Mermaid műhelyében készülnek, akiktől az Immortality-t is kaptuk.

Az egyik az Immortality nyomdokaiba lép, arra a technológiára építkezik, de egy teljesen más iránnyal... Ahogy a Steam oldalon is látszik, sci-fi horrorról beszélünk, szóval a premissza elég király...” - nyilatkozta Sam Barlow, a Half Mermaid igazgatója, a Projekt C-ről, majd hozzátette, hogy: „Lehet, hogy eddig ez a legvaskosabb mechanika, amit kitaláltunk ebben a nem lineáris közegben, de egyben egy menő kis fejtörő is.

A másik pedig, a Projekt D, a régivonalas rajongóimnak készül, akik még játszottak a Silent Hill: Shattered Memories-zal anno... Egy külsőnézetes túlélő-horrorjáték, de vegyétek ezt és rakjátok össze az Immortality csapatát egy külsőnézetes túlélő-horrorjátékkal.

Mindkét projektről a Kinda Funny Games interjújában beszélt Barlow, amit itt tudtok megnézni. Az alkotásoknak már elérhető a Steam-oldaluk, így biztosak vagyunk benne, hogy nemsokára többet is fogunk hallani róluk. Addig is viszont, az Immortality pont tegnap futott be PlayStation 5-konzolokra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...